A flottakezelés előnyei

  • Az EuroFleet Zrt. piaci potenciáljának és kiváló hátterének köszönhetően kedvező gépjármű beszerzési árakat, finanszírozási kondíciókat, biztosítási díjakat, szerviz- és javítási költségeket, gumiabroncs árakat, stb. realizál Partnereinél, mely kedvezményeket a bérleti díjakba építve érvényesíteni tud Ügyfelei részére, ezzel a kínált tartós bérlet költséghatékony megoldást biztosít a járműpark fenntartására.
  • Saját forrásból történő beszerzéssel szemben a flottakezelés nem jár tőke elvonással, a gépjárművek beszerzési ára az Ügyfélnél marad, mely így szabadon felhasználható a saját profilhoz illeszkedő, profitot termelő beruházásokra.
  • A flottakezelés a készpénzes vásárlással és a hitelkonstrukciókkal szemben kíméli a likviditást.
  • Az EuroFleet által kínált fix bérleti díjak mellett nem kell egyéb felmerülő költségekkel számolni, az összes üzemeltetésből eredő kockázati tényező a flottakezelőre hárul, ezáltal a gépjármű flottával kapcsolatos költségek jól tervezhetők, a tartós bérlet ráfordításai kiszámíthatóak.
  • A gépjárművek üzemeltetése nem jelent Ügyfeleinknek számottevő adminisztrációs és személyi jellegű költségeket. Egyetlen beszállítóval kell a kapcsolatot tartani minden gépjárművel kapcsolatos kérdésben, ezzel az ügyintézési folyamatok egyszerűsödnek, hatékonyabbá válnak.
  • Az időről-időre (3-4 évente) megújuló flotta amellett, hogy presztízsértékkel bír a cég életében, a gépjárművek megbízható műszaki állapotát, ezáltal folyamatos rendelkezésre állását is biztosítja.
  • A gépjármű használata során felmerülő váratlan helyzetekre - pl. műszaki meghibásodás, baleset - az EuroFleet biztos megoldásokat nyújt, éjjel-nappal működő flottaszolgálatunk garantálja, hogy Ügyfeleink nem maradnak segítség nélkül a kellemetlen és bizonytalan helyzetekben.
  • A futamidő végén a gépjárművek értékesítésének pénzügyi kockázatát cégünk viseli, továbbá az értékesítéssel járó feladatok is az EuroFleet-et terhelik. A Bérlő feladata mindössze megrendelni az új gépjárművet a futamidő végén, és leadni a régi autót.