Hírek

Kórházi adományozás 2016

Mintha csak tegnap álltunk volna a győri kórház nagyelőadójában, dobogó szívvel, látva a boldog arcokat… és lám-lám eltelt egy év, ismét a karácsonyra készülődünk…

Tovább...

Karácsonyi csomagok

A tavalyi évhez hasonlóan 2016 karácsonyán is tartós élelmiszerekből álló ajándékcsomaggal leptünk meg 24 családot, illetve idős embert cégünk tényői székhelyén.

Tovább...

ÚJ szolgáltatáselem az EuroFleet Zrt-nél – GARDX járművédő rendszer

Örömmel tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket és leendő Ügyfeleinket, hogy cégünk szolgáltatási szintjének további növelése érdekében új értéknövelő szolgáltatás elemet vezetett be. Minimum standard szolgáltatáscsomag választása esetén a megrendelt gépjárműveket GARDX járművédő rendszerrel ellátva adjuk át Bérlőinknek, amely hosszú távon megóvja a járművet a külső és belső szennyeződésektől, megőrzi a jármű újkori állapotát, mind a fényezés, mind a belső terek tekintetében.

Tovább...

Rendhagyó ügyféltalálkozó az EuroFleet Zrt-nél

Sokat gondolkodtunk azon, hogy magas minőségű flottakezelési szolgáltatásunkon túl mivel köszönhetnénk meg Ügyfeleink bizalmát. Mindenképpen ügyféltalálkozóban gondolkodtunk, hogy a személyes kapcsolatot Bérlőinkkel erősíteni tudjuk, de nem akartunk egy szokványos „vendéglátást” szervezni. Ügyféltalálkozónkkal célul tűztük ki, hogy értéket adjunk Ügyfeleinknek.

Tovább...

I. GYŐRI JÓTÉKONYSÁGI LEO FUTÁS az EuroFleet Zrt. támogatásával

Április 10-én egy borongós tavaszi napon került megrendezésre az I. GYŐRI JÓTÉKONYSÁGI LEO FUTÁS a Győr LEO Club szervezésében, mely a Bárczi Gusztáv Gyermekotthon lakóit és rászorulóit támogatta pénzbeli és tárgyi adományokkal.

Tovább...

Karácsonyi ajándékcsomagok az Eurofleet Zrt. jóvoltából

Az ünnepek közeledtével egyre hangsúlyosabbá válik az egymásra odafigyelés, a körülöttünk lévő emberekkel való törődés fontossága.

Tovább...

Csökkent az üzemanyagok ára

Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a MOL.

Tovább...

Alaposan megugrott a benzin ára

A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 6, a gázolajét 5 forinttal emelte szerdától a Mol. A 95-ös benzin átlagára 332-333 forintra, a gázolajé 341-342 forintra nőtt.

Tovább...

Az EuroFleet támogatásával teljesítette élete legnagyobb versenyét Szőnyi Feri

„Ez a verseny nem a futásról szólt. Az igazi kihívás a mentális teher. Ez a kihívás arról szólt, hogy ismered-e a határaidat, és le tudod-e küzdeni őket. Olyan úton járok, amit én magam taposok ki.”

Tovább...

Dízeles autója van? Nagyon jó hírt kaphat még a hét közepéig

Az üzemanyag-piaci árak és a forintárfolyam heti átlagos változását figyelembe véve szerdán 0-2 forintos benzináremelést jelenthetnek be, míg a dízel áránál 5-7 forintos csökkenés is bekövetkezhet – írta előrejelzésében a GKI Energiakutató.

Tovább...