Karrier

Szeretnék az ez EuroFleet csapatának tagja lenni »

Kihívásokkal teli feladatokat, igazi karrierlehetőséget keres egy dinamikus cégnél?

Az EuroFleet izgalmas, változatos feladatokat, előrelépési lehetőséget és folyamatos szakmai fejlődést kínál Önnek!

A siker elképzelhetetlen egy kivételes csapat nélkül

Az EuroFleet-nél hiszünk abban, hogy minden cég, dolgozzon bármely területen is, csak annyira jó, amennyire a cégnél dolgozó emberek. Büszkék vagyunk arra, hogy a legkülönbözőbb területekről érkezett kollégák egy jó működő csapatként dolgoznak együtt összhangban.

Kollégáinktól azt várjuk, hogy tudásuk legjavát nyújtsák, legyenek nyitottak az újra és maguk is kezdeményezzék a fejlesztést, munkájukat pedig mindenkor úgy végezzék, hogy azzal kiérdemeljék munkatársaik és partnereink bizalmát.

Proaktív személyiség? Szeret keményen dolgozni? Folyamatosan fejleszti tudását?

Örömmel várjuk jelentkezését aktuálisan nyitott pozícióinkra, valamint adatbázisunkba, amennyiben szívesen csatlakozna cégünkhöz, hogy magas szintű szakmai tudásával, felelősségteljes munkavégzésével és innovatív megoldásaival Ön is hozzájáruljon ügyfeleink maradéktalan és egyedülállóan magas kiszolgálásához, elégedettségének fenntartásához.

Cégünk dinamikus fejlődésének köszönhetően folyamatosan munkaerőt toborzunk. Amennyiben nem talál az Ön számára megfelelő pozíciót, de szívesen erősítené csapatunkat, küldje meg számunkra pályázati anyagát a konkrét terület megjelölésével, ahol úgy érzi, hogy támogatni tudná professzionális csapatunkat.

Kérjük ossza meg velünk, miben érzi magát erősnek, mi motiválja, mire büszke, milyen jövőbeni célok vezérlik, és ezek hogyan illeszthetők össze az EuroFleet –tel.

Fényképes önéletrajzokat, motivációs anyagokat, az igényelt juttatáscsomag megjelölésével a következő e-mail címre kérjük küldeni: karrier(at)eurofleet.hu

Aktuális állásajánlataink »