Referencia

Az EuroFleet Zrt. versenyképes szolgáltatással, jól kidolgozott üzleti stratégiával, számottevő szakmai tapasztalattal és kiváló kapcsolatrendszerrel rendelkező humán erőforrással rendelkezik, ami dinamikus fejlődésének záloga. Büszkék vagyunk rá, hogy a piac bizalmát élvezhetjük, és ügyfélkörünk lendületesen bővül. Több mint 100 vállalat döntött Társaságunk mellett, és kötött flottakezelési szerződést az EuroFleet Zrt-vel.

Nolato Magyarország Kft.

Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. személyre szabott szolgáltatásaival tűnik ki a többi flottakezelő cég közül - nem csupán finanszírozást, hanem valóban teljes körű minőségi flottakezelési szolgáltatást nyújt. Rugalmasság, proaktivitás jellemzi az EuroFleet munkatársait, akik valóban elébe mennek a dolgainknak, kitalálják, hogy mi jó és előnyös nekünk. Bármilyen megoldandó helyzet merül fel, azonnal reagálnak. Abszolút hosszú távú partnerként tekintenek ránk, és mi is így gondolkodunk róluk. A Nolato Magyarország Kft. az EuroFleet egyik legelső ügyfele, évek óta elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal.

Meleg Norbert dr. Meleg Norbert
vezérigazgató-helyettes
Nolato Magyarország Kft.

Training360 Kft.

Csőre Tamással, az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. stratégiai igazgatójával hosszú évek-re nyúlik vissza ismertségünk, üzleti kapcsolatunk. Büszke vagyok arra, hogy mind ügyfélként, mind barátként részese lehetek ennek a sikertörténetnek.

A Training360 Kft. megalakulása óta nem volt kérdés, hogy mely cég segítségét vesszük igénybe gépjárműveink bérlésével, karbantartásával kapcsolatban. Napjaink gyorsan változó, rohanó világában az EuroFleet által nyújtott rugalmas és ügyfélközpontú szolgáltatások jelen-tős támogatást, megnyugtató hátteret biztosítottak a Training360 fejlődéséhez és növekedésé-hez, ezért számomra kulcsfontosságú partnerek.

A Training360 ügyfelei az ország minden részében, sőt a határokon túl is megtalálhatóak, ezért csapatom munkáját, utazásait nagyban elősegíti, hogy az EuroFleet munkatársai mindig gyor-san és megbízhatóan biztosítják a teljes körű, minőségi szolgáltatásokat, ha bármilyen problé-ma merül fel, azonnal jön a segítség.

A 2015-ös évre is tervezzük gépjárműparkunk frissítését, bővítését, mindenképp szeretnénk tovább folytatni a maximálisan jól működő együttműködésünket.

Nyisztor József Nyisztor József
ügyvezető
Training360 Kft.

ITS Logistics Hungary Kft.

Az Eurofleet Zrt-t Magyarország egyik legnagyobb autókereskedelmi cégcsoportja ajánlotta figyelmünkbe. Az új kapcsolat ellenére az első pillanattól kezdve „kiemelt ügyfélnek” érezhettük magunkat az Eurofleet Zrt. valamennyi kollégája által tanusított rugalmas hozzáállás és az elvitathatatlan szaktudásuk miatt. A profi módon, könnyen értelmezhetően elkészített árajánlatot részleteiben is elmagyarázták nekünk egy személyes találkozó alkalmával, hogy pontról pontra lássuk a szolgáltatásuk igénybevételéből fakadó előnyöket.

Az első szerződés megkötését nemrégiben egy újabb követte, és már körvonalazódni látszik a következő két megkeresésünk is, amiket kétség kívül újra az Eurofleet Zrt-vel fogunk megvalósítani. Ajánljuk az Eurofleet Zrt-t minden cégnek: az autóink munkánk elvégzéséhez elengedhetetlenül fontosak, de mivel tudjuk, hogy flottánk kezelése a megfelelő partnerünk kezében van, mi a napi feladatainkra koncentrálhatunk. Ezúton is köszönjük az Eurofleet Zrt. valamennyi kollégájának a munkáját.

Kuzma Péter Kuzma Péter
Ügyvezető igazgató
ITS Logistics Hungary Kft.

ProMission Kft.

Cégünk az elmúlt években dinamikus fejlődési szakaszban van, ennek megfelelően nagy lépésre szántuk el magunkat, nevezetesen, hogy az autóinkat a jövőben bérelni fogjuk. A lehetőségek megszondázását követően esett a választásunk az Eurofleet Zrt-re, tekintettel arra, hogy a kívánt flottára minden szempontból (csak folyamatos havidíj van, a költségek mindent tartalmaznak ami egy céges autó esetében fennáll, szervíz ídőre foglalás lehetősége mellett tökéletes, folyamatos kontroll szolgáltatás, azonalli csereautó biztosítása, stb.) tőlük kaptuk a legkedvezőbb ajánlatot.

A cégeink közötti együttműködés zökkenőmentes és hosszútávú, a szerződés aláírásakor ígért szolgáltatást teljes egészében megkapjuk kérdés nélkül.

Szekér Szilárd Szekér Szilárd
ügyvezető
ProMission Kft.

Scitec Kft.

Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt-vel 2013 januárjában vettük fel a kapcsolatot. Az eredményes tárgyalásoknak köszönhetően 5 Ford személygépjárművet és 4 haszongépjárművet rendeltünk, majd a következő évben további 4 lízing konstrukcióban rendelt autóval egészítettük ki a flottánkat. Az EuroFleet rent-a-car szolgáltatását is igénybe vesszük, az együttműködés kezdetétől fogva átlagosan 5-6 bérautó is dolgozik a flottánkban.

Együttműködésünk során meggyőződhettünk az EuroFleet kollégáinak gyorsaságáról, kreativitásáról és maximális segítőkészségéről. Az évek során az időszakos szervizek megszervezésénél, az esetleges karambolos sérülések javításánál az EuroFleet maximális segítőkészségről és szervezettségéről tett bizonyságot. Külön kérésem volt például, hogy a tavaszi és őszi gumicseréket a mi telephelyünkön, egy adott napon oldják meg - ezt a kérésemet is magától értetődően teljesítették az EuroFleet munkatársai, akiktől minden segítséget megkaptam a gumicserék lebonyolításhoz.

Konfliktus mentes együttműködésünk és gyümölcsöző kapcsolatunk megerősített abban, hogy jól választottunk, amikor az EuroFleet Zrt-t bíztuk meg a Scitec Kft. jármű állományának cseréjével és kiegészítésével.”

Dénes György Dénes György
flottakezelő
Scitec Kft.

BUNZL Magyarország Kft.

A Bunzl Magyarország Kft. a kezdetektől fogva az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. elégedett megbízója. Azon túlmenően, hogy az árakat természetesen rendszeresen megversenyeztetjük, fel sem merül bennünk a váltás gondolata – ez annak köszönhető, hogy mindig kiváló szolgáltatást kaptunk, az EuroFleet munkatársai maximálisan figyelembe veszik cégünk igényeit. Sok esetben a több éves szerződéses idő közben kaptunk számunkra előnyös szolgáltatási ajánlatokat, kiegészítéseket. Soha egyet percre sem éreztük, hogy csak addig lennénk fontosak, amíg a szerződéseket megkötjük. Számunkra az Eurofleet munkatársainak szakértelme, hozzáállása a garancia arra, hogy az általunk használ gépjárművek mindig megfelelő állapotban üzemelnek.

Nevihostényi Gábor
ügyvezető
BUNZL Magyarország Kft.

GrainLog Kft.

Röviden ha össze kellene foglalnom, hogy miért az Eurofleet, azt mondanám, mert jó. Autót szerettünk volna, viszonylag gyorsan, és egyszerűen. Először azt kellett eldöntenünk, hogy vásárlás, vagy tartósbérlet. A tartósbérlet mellett döntöttünk, mivel egyszerű, átlátható és tervezhető konstrukció. Egy havi fix költség, ami tervezhetőbb szinte, mint egy telefonszámla, új autó, de mégsem áll benne a cég pénze. A döntést követően körbe néztem a piacon, árajánlatokat kértem, de megdöbbenve tapasztaltam, hogy több nagy, komolynak hitt cégtől még válaszra sem méltattak. Volt olyan szolgáltató, aki akkor küldött már ajánlatot, amikor már az Eurofleet-tel nyélbe ütöttük az üzletet. Egy rugalmas, fiatalos csapatot ismertem meg, legyen szó papírmunkáról, beszerzésről, vagy csak egy olajcseréről. Kis cég vagyunk, de eddig valóban úgy érzem, hogy prémium kiszolgálásban van részünk.

Maradok tisztelettel:

Kajcsa Zsolt
ügyvezető
GrainLog Kft.

RRC Hungary Kft.

Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt-vel és annak stratégiai igazgatójával, Csőre Tamással akkor találkoztam először, amikor egy konkurens cégünktől munkatársakat és velük együtt az EuroFleet által flottakezelt autókat vett át cégünk.

Csőre Tamással azóta is nagyon jó a kapcsolatunk: munkatársaival együtt nagyon segítőkészek, a cégünk számára nyújtott szolgáltatásuk nagyon magas színvonalú, az áraik pedig versenyképesek.

Számomra akkor működik jól egy flottakezelő cég, ha szinte semmit sem hallok róla. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a flottakezelő csendben, észrevétlenül és jól végzi munkáját, leveszi a vállamról a gépjárműparkkal kapcsolatos valamennyi terhet.

Az EuroFleettel kapcsolatban ez teljes mértékben teljesül. Az év végi köszöntéskor és új autók rendelésekor találkozom a cég vezetőjével és munkatársaival, a közbeeső időben észrevétlenül, profi munkával dolgoznak a háttérben és ezzel lehetővé teszik számunkra, hogy a szakmai munkánkra koncentrálhassunk.

Virágh Attila Virágh Attila
cégvezető
RRC Hungary Kft.

Euralis Kft.

Az Euralis Kft. kis „start up” cégként indult a magyar piacon, ennek a létnek minden hátrányával együtt: kis forgalom, kis nyereség mellett egyre növekvő költségek jellemezték az első éveket. Bár egy nagy francia cégcsoport az Euralis Holding 100%-os tulajdonaként vagyunk jelen a magyar piacon, ez nem érdekelte a beszállítóinkat.

Szerencsére az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. másképp gondolkozott erről: az EuroFleet meglátta bennünk a fejlődési lehetőséget, és az első pillanattól kezdve rugalmasan, egyenrangú partnerként kezelte cégünket. Ennek köszönhetően, amikor 2012-ben az Euralis Kft. fejlődésének dinamikus szakaszába érkezett, egy pillanatra sem volt kérdéses számunkra, hogy az időközben majd háromszorosára növekvő gépjármű flottánkat mely cégtől fogjuk bérelni. Az azóta eltelt 3 évben kapcsolatunk az EuroFleet Zrt-vel zökkenőmentesen, teljes megelégedésünkre folytatódott. Nagyra értékeljük az EuroFleet szolgáltatásaiban a piacon egyedülálló rugalmasságot, vevőorientáltságot és azt, hogy a felmerülő problémákra a cég munkatársai mindig a megoldások széles tárháza jelentkeznek.

Természetesen a jövőre megújuló és remélhetőleg tovább bővülő flottánk kezelését is az EuroFleet Zrt-re szeretnénk bízni.

Farkas Ferenc Farkas Ferenc
cégvezető
Euralis Kft.

STAPPERT Magyarország Kft.

Cégünk, a STAPPERT Magyarország Kft., mintegy 6 hat éve áll több mint korrekt, mondhatni baráti kapcsolatban az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt-vel.

Az EuroFleet Zrt-t egyértelműen rugalmassága, nagyfokú problémamegoldó képessége és nem utolsó sorban emberközpontú ügyfélkezelése emeli ki a többi piaci szereplő közül és teszi egyedivé a flottakezelő cégek között.

Őszintén mondom és gondolom, hogy az EuroFleet Zrt-nél egy pozitív értelemben vett vagány, de messzemenőkig felelős vezető irányítása mellett egy nagyon jó csapat, felkészült és segítőkész kollégák viszik az ügyeket. A céget csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek ezek a felsorolt tulajdonságok, értékek fontosak a mai rohanó világban.

Barczi Csaba Barczi Csaba
ügyvezető
STAPPERT Magyarország Kft.

Malen Kft.

Mielőtt az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt-vel dolgozni kezdtünk volna, szakértő segítsége nélkül választottuk és szereztük be az autóinkat és viseltük ennek minden járulékos következményét és költségét. Szerettünk volna ezen a területen is professzionálisan működni, ezért kerestünk megbízható külső flottakezelő partnert. Olyan szolgáltatót kerestünk, aki a számunkra legelőnyösebb finanszírozási lehetőségeket ajánlja, tudja, milyen szempontok szerint kell autót választani és hogyan kell a járműveket költséghatékonyan üzemeltetni, javíttatni és eladni. Mindig szerettük volna teljes egészében látni és előre tervezni az autók költségeit. Az Eurofleet Zrt. mindezekhez tökéletes partner, Velük tisztább a jövőképünk. Az eddigi tapasztalataink alapján elmondhatjuk: úgy kerülnek számunkra érezhetően kevesebbe az autóink, hogy helyettünk más foglalkozik a gépjárművek beszerzésével és üzemeltetésével.

Csordás Tibor
áruforgalmi osztályvezető
MALEN Kft.

Ireks-Stamag Kft.

Lassan tíz éve dolgozom felsővezetőként a német tulajdonú, komáromi székhelyű IREKS-STAMAG Kft-nél. A hobbim az autók – egyszerűen rajongok értük, főleg a megbízhatóságukért. Persze egy autóról csak akkor állíthatjuk, hogy megbízható, ha mindig gond nélkül, terveink szerint érkezünk meg vele az úti célunkhoz.

Az üzleti életben viszont nem vállalhatjuk azt a kockázatot, hogy magunk tapasztaljuk ki, melyik autómárka, típus szolgálja az általunk képviselt vállalkozás igényeit a legmesszemenőbben, éveken át, ha kell többszázezer kilométeren keresztül!
Ettől az idő-, és rossz döntés esetén, pénzraboló „hobbytól” kímélt meg bennünket az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. csapata.

Az EuroFleet munkatársai a vállalkozásunk és kollégáim igényeinek megfelelő flotta kiválasztásával, szállításával és fenntartásával a töredékére csökkentik azt az időt és figyelmet, amit a gépjárműveink gondozására kellene fordítanunk – így mi teljes figyelmünkkel az üzletre koncentrálhatunk!

Több százezer kilométer levezetése, több tucat autó, márka és típus kipróbálása után nyugodtan kijelenthetem, hogy mintegy 1.500.000 megtett flotta km után megtaláltam a legmegbízhatóbb, gyártótól független autóinkat, amelyeket kizárólag az EuroFleet Zrt. szállított nekünk. Bármilyen változás, váratlan esemény merült fel az induláskor, vagy akár út közben, az EuroFleet munkatársai gyorsan, a legjobb tudásuk szerint siettek a segítségünkre és oldották meg a problémát.

Próbálja ki az EuroFleet szolgáltatásait! Remek érzés a biztonság, jó tudni, hogy soha nem marad az út szélén, és már azelőtt tudni fogja, hogy mennyit fog a járműveire költeni, mielőtt beleülne a céges autóba, hogy elérje a célját!

Jó munkát kívánok a kedves „eurofleetes” Márkatársaimnak!

Jankó Miklós Jankó Miklós
ügyvezető
IREKS-STAMAG Kft.

Lawrence & Bennet Company Management Group Zrt.

Azért az EuroFleet Zrt-t választottuk flottakezelő partnerünknek, mert a szolgáltatás, amit kínáltak megfelelőnek tűnt. Aztán a közös munka során bebizonyosodott, hogy mindig nagyon profin, segítőkészen, és igazán vevő központúan oldják meg a feladatokat. Igazán jó szolgáltatást kapunk az EuroFleet-től, és azonnali segítséget minden helyzetben. Stabil partnerként tekintünk a cégre, ezért csak ajánlani tudom az EuroFleet-et mindenkinek, ahogyan már meg is tettem nagyon sok esetben.

Vörös Szilvia Vörös Szilva
Lawrence & Bennet Company Management Group Zrt.

Fétis Kft.

Azért döntöttünk az EuroFleet Zrt. mellett, mert a pályázatunkra beérkezett flottakezelő ajánlatok között összességében az ő ajánlatuk bizonyult a legkedvezőbbnek számunkra.

Az ajánlatban foglalt járműveket hozzáértő módon, az igényeink szerinti választották ki, komplett flottakezelési szolgáltatásokat nyújtanak számunkra az alaptól a teljes körű kiszolgálásig, a cég munkatársai mindig kreatívan és pozitívan viszonyulnak a kéréseinkhez, korrekt, a gyakorlatban is működő bérleti konstrukciót, szükség estén azonnali csere autót nyújtanak számunkra. Fontos volt számunkra Csőre Tamás, az EuroFleet stratégiai igazgatójának személyes pozitív hozzáállása, aktív részvétele az üzlet követésében és megvalósításában.

Ennek eredményeképpen 2013. október 30-ától első ütemben egyszerre 10 db, majd a későbbi szükségleteinknek megfelelően több részletben további 10 db gépkocsi tartós bérletére kötöttünk szerződést. Minden jármű előkészített, megfelelő műszaki állapotban került átadásra. A szolgáltatás teljesen lefedi a fenntartásból adódó tervezhető, valamint a váratlan jármű karbantartási, javítási, helyreállítási, időszakos, illetve az esetleges közúti káresemények rendezéséhez szükséges teendőket.

Az együttműködés megoldotta a Fétis Kft. munkatársainak megfelelő céges járművekkel való ellátását.

Az EuroFleet Zrt. által nyújtott szolgáltatások minőségével a gyakorlatban is elégedettek vagyunk, az üzemeltetésben közreműködő munkatársak korrekt emberi-szakmai hozzáállás nyújtanak.

Süle József Süle József
ügyvezető igazgató
Fétis Kft.

PC Trade Kft.

Hogy miért az EuroFleet Zrt-t választottunk flottapartnernek?

Már az első alkalommal sokat ígért az a hozzáállás és professzionalitás, amivel hozzáálltak a nem túl pontosan körülhatárolt autóvásárlási megkeresésünkhöz, de akkor még nem tudhattuk, hogy pontosan mit is vásárolunk majd szolgáltatás kereteiben a futamidő alatt. Aztán megismertük azt a szolgáltatást, amit az EuroFleet nyújt, és nem is kérdés, hogy azóta is minden ilyen jellegű igénnyel csakis őket keressünk meg. Az egyetlen dolog, amivel nekünk foglalkoznunk kell, az az autó kiválasztása, minden mást az EuroFleet-re bízunk, mert tudjuk, hogy ez náluk a legjobb kezekben van.

Tóth Gábor Tóth Gábor
ügyvezető
PC Trade Kft.

Piroska Gyula Tréning Kft.

Igazán nagyon elégedettek vagyunk az Eurofleet flotta autó szolgáltatásával. Minden gépkocsival kapcsolatos ügyintézéstől tehermentesítenek bennünket. A gumi cserével kapcsolatban, vagy bármilyen szerviz ügyintézéssel házhoz jönnek. Mi már csak az elintézett, jól működő autókat kapjuk. Az ügyintézés simán, gyorsan és zökkenőmentesen megy náluk. Nagyon jó az ügyfélszolgálatuk. Ezért ajánlottam sok ügyfelemnek a céget, és mindenkitől hasonló jó visszajelzéseket, meg köszönetet kapok vissza.

Piroska Gyula Piroska Gyula
A cégvezetők barátja
Piroska Gyula Tréning Kft.

Laurel Kft.

Ügyfeleink a kiemelkedő szakmaiságot, megbízhatóságot és rugalmasságot várják el tőlünk a mindennapokban. A magas színvonalú szolgáltatás érdekében mi is ezeknek a kritériumoknak megfelelő partnereket keressük. Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. szemlélete és üzleti hozzáállása hűen tükrözi ezen irányelveket.

Szabó Ervin Szabó Ervin
ügyvezető igazgató
Laurel Kft.

Tomo-Vill Kft.

Az Euroflettel már több éve fennálló üzleti kapcsolatban állunk és maximálisan elégedettek vagyunk a szolgáltatásaikkal.

Legújabb céges autónkat is tőlük szereztük be, mert az eddigiekben tapasztalt megbízhatóság, rugalmasság, precizitás nagyon fontos számunkra.

Az általunk felvázolt elvárásoknak megfelelő járművet ajánlottak, szem előtt tarva minden igényünket és bizonyítva szakmai profizmusukat egy tökéletes céges autót kaptunk ismét.

Az Eurofleetnél hosszútávon tervezhetőek a költségek és ez a mai világban egy nagyon fontos tényező.

A rohanó hétköznapokban nem kell az autó fenntartással járó feladatokkal foglalkoznunk, mert ezt a terhet is leveszik vállunkról.

Az Eurofleet egy olyan cég, ahol a vevő tényleg fontosnak érzi magát és maximális törődést kap.

A jövőben is őket fogjuk választani a beszerzéseinknél.

Tomozi György Tomozi György
Ügyvezető
Tomo-Vill Kft.

Nufarm Hungária Kft.

Több, mint 5 éve dolgozunk együtt az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt-vel, és ez alatt megtapasztalhattuk, hogy szolgáltatásukat profi, jól definiált munkafolyamatok, ugyanakkor ügyfélre szabott, rugalmas megoldások jellemzik. A tervezhetőség és kiszámíthatóság kiemelten fontos számunkra, ezért nagyra értékeljük, hogy az EuroFleet Zrt-vel dolgozva nem csak a futamidő elején és közben felmerülő költségeket, hanem azt is előre és pontosan tudjuk, hogy mire számíthatunk az ügylet lezárásakor. 2015-ben három autónk cseréje lesz aktuális és egy új autó beszerzését is tervezzük – az eddigi jó tapasztalatainknak köszönhetően ezekkel a feladatokkal is az EuroFleet Zrt-t szeretnénk megbízni.

Salamon György Salamon György
ügyvezető igazgató
Nufarm Hungária Kft.

DOCUGROUP cégcsoport

"6 évvel ezelőtt a Könyvelőm hívta fel a figyelmemet a flottakezelés előnyeire, mert úgy gondolta, túl elaprózódunk a járműparkunk üzemeltetésével.

Először nem tudtam elképzelni, miért lehet ez jó nekünk, majd az első probléma után rájöttem, hogy mindenki foglalkozzon azzal, amihez ért. Egy kicsit rokon területnek érzem magunkat, hisz autót és dokumentumot is mindenki kezel valahogy. És itt a hangsúly: „VALAHOGY”-on van. Ők profin, és nekünk ez a lényeg! Rengeteget tanultam tőlük az ügyfélkezelés területén, és jó, hogy most nyilvánosan is köszönetet mondhatok érte: KÖSZÖNÖM Eurofleet!"

Váczi RóbertVáczi Róbert
DOCUGROUP cégcsoport

Nemzeti Közlekedési Hatóság

Együttműködésünk során mindvégig számíthattunk az Eurofleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. magas szintű szakmai hozzáértésére és partneri közreműködésére. Az azóta eltelt időszak pedig bebizonyította, hogy az Eurofleet Zrt. munkatársai és vezérigazgatója, Csőre Tamás úr folyamatosan teljesítette, teljesíti a szerződésben foglaltakat, jelentősen hozzájárulva ahhoz, hogy munkatársaink - a gépjárművekkel kapcsolatos teendők helyett - a szakmai feladataikra koncentrálhassanak.

Győri Gyula
elnök
Nemzeti Közlekedési Hatóság

LPD Mérnökiroda Kft.

Társaságunk az LPD Mérnökiroda Kft. az elmúlt 5 sikeres évében nagy életpályát, fejlődést tudhat magáénak. A mikro vállalkozásként indult társaság mára nemzetközi elismertséggel komoly referenciákkal bír, és az európai autógyártó konszernek meghatározó beszállítói körének biztos partnerévé vált. Így a munkáinkhoz szükséges járművek beszerzésére és hosszútávú üzemeltetésére egy kiszámítható, megbízható, rugalmas, egyedülállóan komplex megoldásokat nyújtó céget kerestünk.

Számunkra jelen pillanatban már nem kérdés, hogy az Eurofleet Zrt. ebben számunkra minden tekintetben megfelelő partnernek bizonyult.

Mi járműben csak Velük utazunk!

Horváth Tamás Horváth Tamás
Ügyvezető igazgató
LPD Mérnökiroda Kft.

Evomedia Kft.

Céges autó választásban szakértő segítségre volt szükségünk, olyan megbízható partnerre aki tőkeerős, biztos lábakon áll és profi a flottakezelésben. Az Eurofleet Zrt. munkatársainak magas színvonalú szakmai tanácsai, gyorsasága, példaértékű ügyfélkapcsolati hozzáállása meggyőzött bennünket arról, hogy hosszú távon gondolkodhatunk bennük. Örülünk, hogy velük dolgozhatunk, és bizalommal ajánljuk mindazoknak az Eurofleet Zrt. szolgáltatásait akik hosszútávú flottakezelő partnert keresnek.

Gazsó Gábor Gazsó Gábor
Kereskedelmi igazgató
Evomedia Kft.