Sajtóközlemények

Ismét rekordévet zárt az EuroFleet Zrt.

Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. 2008-as megalapítása óta történő töretlen fejlődése a 2016-os évben is tovább folytatódott. A Vállalkozás az előző évhez képest a piaci átlag felett tudta növelni gépjármű állományát, árbevételét és adózott eredményét. A Társaság árbevétele az előző évhez képest 25,5 %-kal, 1,9 milliárd forintra nőtt.

Tovább...

Motilválja munkatársait élményautózással!

Az Eurofleetnél új élmények várják – Lepje meg saját magát vagy munkatársait a biztonságos száguldás élményével!

Az üzleti életben, a professzionális szakmai munkában talán az egyik legfontosabb kérdés az, miként bánik egy cég az alkalmazottaival, vagy egy vezető a beosztottjaival. A témával foglalkozó pszichológusok szerint a legtöbb esetben a sikeres kommunikáció, a motiváció, ezeken túl pedig a profitorientált munkavégzés eredményessége azon múlik, hogy mennyire vagyunk képesek megnyerni az embereket a saját elképzeléseinknek. Az eddigi kutatások azt bizonyítják, hogy az egyénileg mérhető eredmények sokkal kisebb százaléka írható a technikai tudás javára. Ennél sokkal nagyobb százalék az emberi érintkezés technikájában mutatott ügyességének köszönhető.

Tovább...

A rent-a-car jó megoldás

Miért venne céges autót alkalmazottainak vagy exkluzív vendégeinek, ha egyszerűbben és olcsóbban bérelhet is?

Tovább...

A „Mindennapok Angyalait” jutalmazták Győrben

A Győr–Moson–Sopron Megyei Petz Aladár Megyei Oktató Kórház 40 ápolónőjét, egészségügyi szakdolgozóját összesen 1.000.000 Ft összeggel támogatta az EuroFleet Zrt., a Hovány Alapítvány bevonásával december idusán.

Tovább...

Az EuroFleet siker titka: Megbízhatóság, minőségi szolgáltatás, folyamatos képzés

Kiválóan teljesíteni csak a képzett munkatárs tud. Pénzügyi megbízhatóság, kiváló munkakörülmények, elkötelezett, lojális és lelkes csapat. Ezek azok az alapfeltételek, amelyek mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy egy gazdasági vállalkozás napjainkban az élbolyhoz csatlakozzon. A legjobbak között azonban csak az lehet a befutó, aki emellett minőségi munkatársakat is fel tud mutatni, minőségi szolgáltatás ugyanis csak a képzett, sőt jól képzett munkatársaktól várható. Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. vezetése is ezt vallja: a flottakezelő cég az AAA (tripla A) Bisnode minősítés elnyerésével indította az évet (ezzel a tanúsítványával a hazai vállalatoknak csupán 0,63%-a büszkélkedhet), majd munkatársai folyamatos képzésével folytatta a fejlődést. Az eredmény magáért beszél: az EuroFleet napjainkban az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar tulajdonú flottakezelő az országban.

Tovább...

Csőre Tamás: Értéket teremtünk az EuroFleet támogatásai által

Minőségi, elkötelezett munkavégzés, a megbízók igényinek maximális kiszolgálása, kiemelkedő pénzügyi és üzleti megbízhatóság. Egy jól prosperáló gazdasági vállalkozást ezek a tulajdonságok jellemeznek. Egy kiváló vállalkozás azonban, – mint amilyen az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. is - az üzleti eredmények mellett odafigyel a szűkebb és tágabb környezetére és lehetőségi szerint támogatja a társadalom értékes kezdeményezéseit – ezzel is értéket, méghozzá hosszú távú értéket teremt.

Tovább...

Sikereket hoz a kompromisszumok nélküli flottakezelés

Több mint 200 új gépjárművet adott át ügyfeleinek az év első felében az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. és ezzel túlteljesítette terveit. A kiemelkedően teljesítő magyar tulajdonú flottakezelő cég az év első hat hónapja alatt több, mint 30 új ügyfelet szerzett. Közbeszerzés keretében elnyerte a Nemzeti Közlekedési Hatóság flottájának leszállítását és üzemeltetését és eredményes tárgyalássorozattal beszállítói státuszt nyert el a Microsoft Magyarország Kft-nél. Már meglévő megbízói közül többek között a Szentkirályi Ásványvíz Kft-nek adott át egy jelentősebb új flottát. Gépjármű finanszírozási keretszerződést írt alá, majd pár hónapon belül keretemelést kért a De Lage Landen Zrt-nél a finanszírozás megnyugtató biztosítására. Mindez csak pár fontosabb az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. 2015 első félévében elért eredményei közül, melyeknek köszönhetően a flottakezelő cég a tervezettnél jobb eredménnyel zárta az első félévet, így töretlen optimizmussal várja az őszi hónapokat.

Tovább...

Szőnyi Ferenc embert próbáló futóversenyre készül a Himalájában

333 kilométeres versenytáv, hatalmas hegycsúcsok, alacsony oxigénszint és 50 Celsius fokos hőmérsékletkülönbség. Ez vár Szőnyi Ferenc ultratriatlonistára az augusztus 16-án rajtoló indiai La Ultra futóversenyen. A rendezvényt idén hatodik alkalommal rendezik meg, Szőnyi Ferenc szereplésével és az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. támogatásával idén első alkalommal kerül magyar név is a rajtlistára.

Tovább...

Három éve támogatja a Menedzser Útlevelet az EuroFleet Zrt.

Gyakorlati megközelítésű szakmai előadásokkal, értékes üzleti kapcsolatokkal, egy profi technikával felszerelt exkluzív tárgyalóteremmel és évi kétszázezer forinttal támogatja az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. a győri Széchenyi István Egyetem 2012-ben indított, sikeres Menedzser Útlevél Programját. A program a jó képességű és különösen fogékony hallgatóknak nyújt lehetőséget arra, hogy az egyetemen szerzett szakmai tudás mellett azokat az alapvető kompetenciákat, emberi értékeket is tovább fejleszthessék magukban, amelyeknek köszönhetően igazán vonzó munkaerőnek számítanak a vállalkozások vezető számára.

Tovább...

Hivatalos UNICEF támogató lett az EuroFleet Zrt.

Félmillió forintos támogatásról írt alá a közelmúltban támogatói szerződést az UNICEF és az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. A dinamikusan fejlődő flottakezelő cég elsősorban a szállítás és az utaztatás terén nyújt támogatást a hátrányos helyzetű gyermekeket segítő, a gyermekjogokat világszerte védő UNICEF magyarországi szervezete számára. A hivatalos UNICEF támogatóvá váló EuroFleet Zrt. folyamato-san figyelemmel kíséri a gyermeksegítő szervezet tevékenységét, így az UNICEF által a nepáli földrengés gyerek áldozatainak megsegítésére indított akcióban is részt vállal.

Tovább...