Üdvözöljük

az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. honlapján.

Az EuroFleet Zrt. segítséget nyújt a vállalkozása számára legideálisabb cégautó megoldás kiválasztásától kezdve, cége töretlen és professzionális mobilitásának biztosításáig. Így vállalkozása mindig eléri céljait.

A legsikeresebb vállalkozások titka a szakértelem, a megbízhatóság, az ügyfélközpontúság és a költséghatékonyság.
Ezen elvek megvalósulása vállalkozásában flottakezelőjén is múlik.
Mi ezen elvekhez tartjuk magunkat, mely lehetővé tette
a prémium minőségű flottakezelés megszületését.

A titok, hogyan leljünk örömet munkánkban, egyetlen szóban rejlik:
KIVÁLÓSÁG.
Ha az ember tudja, hogyan csináljon valamit igazán jól,
máris örömét leli benne.

- Pearl Sydenstricker Buck

Az Ön számára leghatékonyabb céges autó megoldás függ vállalkozása tevékenységi területétől, céljaitól, a gépjármű használatának időtartamától, várható futásteljesítményétől és még rengeteg paramétertől, melyeket mi segítünk számba venni. Személyre szabott konstrukciókkal, szakmai tapasztalatunkra és információs bázisunkra támaszkodva támogatjuk Önt a vállalkozása mobilitását érintő legideálisabb döntések meghozatalában. Flottakezelési, Rent-a-car (rövid távú autóbérlés), valamint flottakezelésből visszavett használtautó értékesítési szolgáltatásunkkal a legoptimálisabb cégautó megoldást tudjuk biztosítani minden vállalat számára.

Keressen minket bátran! Örömmel válaszolunk céges autókkal kapcsolatos kérdéseire, valamint segítünk vállalkozása hatékonyságának növelésében.

Referenciáink

Több mint 500 elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk.

Szerverház Kft.

"Csőre Tamással egy üzleti rendezvényen találkoztam először. Rendkívül szuggesztív volt, ahogy pár percben bemutatta a cégét – a szolgáltatási koncepció letisztult volt, Tamásról pedig lerítt, hogy igazi profi, pontosan tudja, hogy mit csinál. Ráadásul a legjobbkor találkoztunk: az addigi céges autóink fenntartása nagyon költségessé vált, miközben több új munkatársunk is érkezett, akiknek autót kellett biztosítanunk.

Fél év leforgása alatt 5 személyautót szereztünk be az Eurofleetnél. Kapcsolattartónk mindig versenyképes árakat adott, hibátlanul vezényelte le a beszerzéseket, a háttércsapat pedig remekül állt helyt a váratlan helyzetekben is, például amikor az új autóm érkezése előtt két hónappal a régi kocsim felmondta a szolgálatot. A bérautó szolgáltatás mellett kifejezetten kedveljük az üzemanyagkártyát – ennek intézésében szintén segített az Eurofleet. Számunkra mégis az egyszerűség a legértékesebb szolgáltatási elem: míg saját üzemeltetésben rengeteg nyűgünk volt az autóinkkal, a kiszámíthatóság, a fix költségek és az egyablakos ügyintézés a mi szemünkben aranyat ér."


Szerverház Kft. Banos Gergely
ügyvezető, kereskedelmi igazgató
Szerverház Kft.

Seminar Consulting Kft.

"Igazán nagyon elégedettek vagyunk az Eurofleet flotta autó szolgáltatásával. Minden gépkocsival kapcsolatos ügyintézéstől tehermentesítenek bennünket. A gumi cserével kapcsolatban, vagy bármilyen szerviz ügyintézéssel házhoz jönnek. Mi már csak az elintézett, jól működő autókat kapjuk. Az ügyintézés simán, gyorsan és zökkenőmentesen megy náluk. Nagyon jó az ügyfélszolgálatuk. Ezért ajánlottam sok ügyfelemnek a céget, és mindenkitől hasonló jó visszajelzéseket, meg köszönetet kapok vissza."

Piroska Gyula Piroska Gyula
a cégvezetők barátja
Seminar Consulting Kft.

RBT EUROPE Kft.

"Kedves András!

Számomra egyértelmű volt, hogy ha már flottakezelésben gondolkozom, akkor az EuroFleetet választom.

Ez már az első 2 percben eldőlt, amikor megjelentél az irodámban, elkezdtél mesélni az EuroFleetről és átadtad a bemutatkozó prospektusotokat. Már akkor tudtam, hogy jó kezekben leszek nálatok. Számomra az élet minden területén fontos a prémium minőség, a magas színvonal, és ezt a flottakezelés területén Nálatok találtam meg egyedül az országban. Senki nem kínált, még csak megközelítőleg sem olyan széles skálájú és színvonalas szolgáltatást, mint Ti. A mai napig felemelő érzés számomra és nem győzöm elégszer mondani Nektek, hogy én még soha életemben nem találkoztam olyan céggel, ahol ennyire kedves és segítőkész Mindenki!! Egyik autómárka a "vezetés élményével" reklámozza magát, nyugodt szívvel mondhatom, hogy a Ti szlogenetek "mindent az ügyfélélményért" lehetne.

Büszke vagyok arra, hogy az ügyfeleitek között tudhatom magamat, és nagyon jó érzéssel tölt el, hogy az ismerőseimnek is bátran tudlak ajánlani Benneteket, mert tudom, hogy a legjobb kezekben lesznek Nálatok."


BT EUROPE Kft. Harangozó Edit
cégvezető
RBT EUROPE Kft.

Ireks-Stamag Kft.

"Lassan tíz éve dolgozom felsővezetőként a német tulajdonú, komáromi székhelyű IREKS-STAMAG Kft-nél. A hobbim az autók – egyszerűen rajongok értük, főleg a megbízhatóságukért. Persze egy autóról csak akkor állíthatjuk, hogy megbízható, ha mindig gond nélkül, terveink szerint érkezünk meg vele az úti célunkhoz.

Az üzleti életben viszont nem vállalhatjuk azt a kockázatot, hogy magunk tapasztaljuk ki, melyik autómárka, típus szolgálja az általunk képviselt vállalkozás igényeit a legmesszemenőbben, éveken át, ha kell többszázezer kilométeren keresztül!
Ettől az idő-, és rossz döntés esetén, pénzraboló „hobbytól” kímélt meg bennünket az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. csapata.

Az EuroFleet munkatársai a vállalkozásunk és kollégáim igényeinek megfelelő flotta kiválasztásával, szállításával és fenntartásával a töredékére csökkentik azt az időt és figyelmet, amit a gépjárműveink gondozására kellene fordítanunk – így mi teljes figyelmünkkel az üzletre koncentrálhatunk!

Több százezer kilométer levezetése, több tucat autó, márka és típus kipróbálása után nyugodtan kijelenthetem, hogy mintegy 1.500.000 megtett flotta km után megtaláltam a legmegbízhatóbb, gyártótól független autóinkat, amelyeket kizárólag az EuroFleet Zrt. szállított nekünk. Bármilyen változás, váratlan esemény merült fel az induláskor, vagy akár út közben, az EuroFleet munkatársai gyorsan, a legjobb tudásuk szerint siettek a segítségünkre és oldották meg a problémát.

Próbálja ki az EuroFleet szolgáltatásait! Remek érzés a biztonság, jó tudni, hogy soha nem marad az út szélén, és már azelőtt tudni fogja, hogy mennyit fog a járműveire költeni, mielőtt beleülne a céges autóba, hogy elérje a célját!

Jó munkát kívánok a kedves „eurofleetes” Márkatársaimnak!"

Jankó Miklós Jankó Miklós
ügyvezető
IREKS-STAMAG Kft.

Humánia HRS Group Zrt.

"2016 évben döntöttek cégünk tulajdonosai: engedélyezik a Humánia HRS Group Zrt. céges gépjármű beszerzési projektjét. A cég beszerzésekért felelős vezetőjeként a piacon körülnézve és megtéve az első ismerkedési beszélgetéseket, az EuroFleet Zrt. hozzáállása hamar kitűnt a szolgáltatók közül. Az ügyfélközpontú gondolkodás, a szakszerű, gyors profi válaszok meggyőztek minket és ehhez még társult, hogy a legjobb árat kaptuk a bekért ajánlatok közül.

A szerződéses tárgyalásban rugalmasak voltak, segítségünkre voltak a céges szabályzatok kialakításában és a 14 db autó átadása profi körülmények mellett és szervezéssel zajlott. Az autókat már fél éve használjuk problémamentesen, kérdéseinkre a válaszok azonnal érkeznek, az esetlegesen szervizek, téli gumi cserék szervezése is kitűnő volt. Biztosan ajánlanám szolgáltatásukat!"


Humánia HRS Group Zrt. Gyurkóczi Henrietta
operatív igazgató
Humánia HRS Group Zrt.

Poli Computer PC Kft.

"A Poli Computer Kft. működésének kezdete óta arra törekszik, hogy ügyfeleit, megbízóit a legmagasabb szinten minél rugalmasabban tudja kiszolgálni. Ez a fajta üzleti filozófia érzékelhető volt már az első megbeszélés alkalmával is az EuroFleet Zrt-vel, így nem volt kérdés, hogy ki mellett döntünk gépjárműveink flottakezelése tekintetében. Bármilyen kéréssel, kérdéssel fordulhatunk feléjük, minden esetben megpróbálják azt a lehető legjobb módon, és a legrövidebb idővel megoldani, legyen az akár tanácsadás, ajánlatkérés vagy esetleg probléma.

Jelenleg is folyamatban van több gépkocsink beszerzése, valamint tervezzük meglévő állományunk cseréjét, s kihasználva a flottakezeléssel járó előnyöket így továbbra is együttműködő partnerként számítunk rájuk. Ezen okok miatt már több üzleti partnerünknek ajánlottuk az EuroFleet Zrt-t, s mindenkitől pozitív visszajelzést kaptunk javaslatunkra vonatkozólag."


Bánszki László
project manager
Poli Computer PC Kft.

BUNZL Magyarország Kft.

"A Bunzl Magyarország Kft. a kezdetektől fogva az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. elégedett megbízója. Azon túlmenően, hogy az árakat természetesen rendszeresen megversenyeztetjük, fel sem merül bennünk a váltás gondolata – ez annak köszönhető, hogy mindig kiváló szolgáltatást kaptunk, az EuroFleet munkatársai maximálisan figyelembe veszik cégünk igényeit. Sok esetben a több éves szerződéses idő közben kaptunk számunkra előnyös szolgáltatási ajánlatokat, kiegészítéseket. Soha egyetlen percre sem éreztük, hogy csak addig lennénk fontosak, amíg a szerződéseket megkötjük. Számunkra az Eurofleet munkatársainak szakértelme, hozzáállása a garancia arra, hogy az általunk használ gépjárművek mindig megfelelő állapotban üzemelnek."

Nevihostényi Gábor
ügyvezető
BUNZL Magyarország Kft.

Somogyi Elektronic Kft.

"Cégünk, a Somogyi Elektronic Kft. az elmúlt évtizedekben folyamatosan fejlődött. Ennek eredményeképp rendszeresen bővítettük értékesítési csapatunkat, egyre több gépjármű üzemeltetése vált szükségessé. Több mint 10 éve felismertük, hogy a saját autópark fenntartása, üzemeltetése rendkívül időigényes és költséges megoldás. Ekkor döntöttünk a gépjármű bérlés mellett. A piaci szereplők versenyeztetése után választottuk az Eurofleet Zrt-t. Jó döntést hoztunk. Rendkívül jó ár-érték arányt képvisel az általuk nyújtott szolgáltatás! Mindig gyorsan, cégünk érdekeit maximális figyelembe véve oldják meg problémáinkat. Egy nagyszerű csapat dolgozik értünk, az ügyfelekért.

Az Eurofleet egy olyan cég, ahol MINDEGY hogy 2 vagy 22 autó van a flottában, mindig ugyanazt a színvonalat, hozzáértést és törődést kapjuk! Köszönjük a támogatást, a jövőben is Veletek szeretnénk dolgozni!"


Somogyi Elektronic Kft. Ujvári Márta
ügyvezető igazgató
Somogyi Elektronic Kft.

PC Trade Kft.

"Hogy miért az EuroFleet Zrt-t választottuk flottapartnernek?

Már az első alkalommal sokat ígért az a hozzáállás és professzionalitás, amivel hozzáálltak a nem túl pontosan körülhatárolt autóvásárlási megkeresésünkhöz, de akkor még nem tudhattuk, hogy pontosan mit is vásárolunk majd szolgáltatás kereteiben a futamidő alatt. Aztán megismertük azt a szolgáltatást, amit az EuroFleet nyújt, és nem is kérdés, hogy azóta is minden ilyen jellegű igénnyel csakis őket keressük meg. Az egyetlen dolog, amivel nekünk foglalkoznunk kell, az az autó kiválasztása, minden mást az EuroFleet-re bízunk, mert tudjuk, hogy ez náluk a legjobb kezekben van."

Tóth Gábor Tóth Gábor
ügyvezető
PC Trade Kft.

Attrecto Zrt.

"Több lehetőség mérlegelése után döntöttünk úgy, hogy az EuroFleet Zrt-t választjuk gépjármű flottakezelő partnerünknek. Döntésünket nem bántuk meg, kiváló minőségű szolgáltatást kapunk tőlük. A cég segítőkész kollégái gyorsan és pontosan intézik az autókkal kapcsolatos ügyeinket és folyamatosan tapasztaljuk, hogy figyelnek az igényeinkre. Bátran ajánlom Őket."


Attrecto Zrt. Kiss Gergely
cégvezető
Attrecto Zrt.

RRC Hungary Kft.

"Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt-vel és annak stratégiai igazgatójával, Csőre Tamással akkor találkoztam először, amikor egy konkurens cégünktől munkatársakat és velük együtt az EuroFleet által flottakezelt autókat vett át cégünk.

Csőre Tamással azóta is nagyon jó a kapcsolatunk: munkatársaival együtt nagyon segítőkészek, a cégünk számára nyújtott szolgáltatásuk nagyon magas színvonalú, az áraik pedig versenyképesek.

Számomra akkor működik jól egy flottakezelő cég, ha szinte semmit sem hallok róla. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a flottakezelő csendben, észrevétlenül és jól végzi munkáját, leveszi a vállamról a gépjárműparkkal kapcsolatos valamennyi terhet.

Az EuroFleettel kapcsolatban ez teljes mértékben teljesül. Az év végi köszöntéskor és új autók rendelésekor találkozom a cég vezetőjével és munkatársaival, a közbeeső időben észrevétlenül, profi munkával dolgoznak a háttérben és ezzel lehetővé teszik számunkra, hogy a szakmai munkánkra koncentrálhassunk."

Virágh Attila Virágh Attila
cégvezető
RRC Hungary Kft.

DOCUGROUP cégcsoport

"6 évvel ezelőtt a Könyvelőm hívta fel a figyelmemet a flottakezelés előnyeire, mert úgy gondolta, túl elaprózódunk a járműparkunk üzemeltetésével.

Először nem tudtam elképzelni, miért lehet ez jó nekünk, majd az első probléma után rájöttem, hogy mindenki foglalkozzon azzal, amihez ért. Egy kicsit rokon területnek érzem magunkat, hisz autót és dokumentumot is mindenki kezel valahogy. És itt a hangsúly: „VALAHOGY”-on van. Ők profin, és nekünk ez a lényeg! Rengeteget tanultam tőlük az ügyfélkezelés területén, és jó, hogy most nyilvánosan is köszönetet mondhatok érte: KÖSZÖNÖM Eurofleet!"

Váczi RóbertVáczi Róbert
DOCUGROUP cégcsoport

Evomedia Kft.

"Céges autó választásban szakértő segítségre volt szükségünk, olyan megbízható partnerre aki tőkeerős, biztos lábakon áll és profi a flottakezelésben. Az Eurofleet Zrt. munkatársainak magas színvonalú szakmai tanácsai, gyorsasága, példaértékű ügyfélkapcsolati hozzáállása meggyőzött bennünket arról, hogy hosszú távon gondolkodhatunk bennük. Örülünk, hogy velük dolgozhatunk, és bizalommal ajánljuk mindazoknak az Eurofleet Zrt. szolgáltatásait akik hosszútávú flottakezelő partnert keresnek."

Gazsó Gábor Gazsó Gábor
kereskedelmi igazgató
Evomedia Kft.

Malen Kft.

"Mielőtt az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt-vel dolgozni kezdtünk volna, szakértő segítsége nélkül választottuk és szereztük be az autóinkat és viseltük ennek minden járulékos következményét és költségét. Szerettünk volna ezen a területen is professzionálisan működni, ezért kerestünk megbízható külső flottakezelő partnert. Olyan szolgáltatót kerestünk, aki a számunkra legelőnyösebb finanszírozási lehetőségeket ajánlja, tudja, milyen szempontok szerint kell autót választani és hogyan kell a járműveket költséghatékonyan üzemeltetni, javíttatni és eladni. Mindig szerettük volna teljes egészében látni és előre tervezni az autók költségeit. Az Eurofleet Zrt. mindezekhez tökéletes partner, Velük tisztább a jövőképünk. Az eddigi tapasztalataink alapján elmondhatjuk: úgy kerülnek számunkra érezhetően kevesebbe az autóink, hogy helyettünk más foglalkozik a gépjárművek beszerzésével és üzemeltetésével."

Csordás Tibor
áruforgalmi osztályvezető
MALEN Kft.

Triax Kft.

"Idén kezdtük meg a második 4 éves periódust az Eurofleet-tel. Kezdetben 3, ma már 5 kocsit bérlünk!

Megismerkedésünk az Autóflotta Katalógusnak volt köszönhető, melyet kolléganőmtől kaptam, az autóbérbeadással foglakozó cég kiválasztásánál. Rendkívül nagy segítségnek tartom, hogy ezzel a kiadvánnyal egy komplett átfogó képet kaphattam a teljes autó kínálatról, árakkal és egyéb hasznos kiegészítő információkkal! Együttműködésünk titka a rugalmasság, amely akár a gumicserét végző partner kiválasztásában akár a kieső gépjármű pótlásában valósul meg. Kívülről nézve is jelentős fejlődést látok az Eurofleetnél mind az ügyfelek kezelésben, a kommunikációban és a problémamegoldásban. A mai világban csak egy állandó dolog van, mégpedig a változás! Ezt követni és kiszolgálni nem könnyű feladat.

Minden elismerésem a lelkes, odaadó, értünk dolgozó csapatnak."


Triax Kft. Cziffra Gergely
ügyvezető igazgató
Triax Kft.

GrainLog Kft.

"Röviden ha össze kellene foglalnom, hogy miért az Eurofleet, azt mondanám, mert jó. Autót szerettünk volna, viszonylag gyorsan, és egyszerűen. Először azt kellett eldöntenünk, hogy vásárlás, vagy tartósbérlet. A tartósbérlet mellett döntöttünk, mivel egyszerű, átlátható és tervezhető konstrukció. Egy havi fix költség, ami tervezhetőbb szinte, mint egy telefonszámla, új autó, de mégsem áll benne a cég pénze. A döntést követően körbe néztem a piacon, árajánlatokat kértem, de megdöbbenve tapasztaltam, hogy több nagy, komolynak hitt cégtől még válaszra sem méltattak. Volt olyan szolgáltató, aki akkor küldött már ajánlatot, amikor már az Eurofleet-tel nyélbe ütöttük az üzletet. Egy rugalmas, fiatalos csapatot ismertem meg, legyen szó papírmunkáról, beszerzésről, vagy csak egy olajcseréről. Kis cég vagyunk, de eddig valóban úgy érzem, hogy prémium kiszolgálásban van részünk."

Maradok tisztelettel:

Kajcsa Zsolt
ügyvezető
GrainLog Kft.

Lawrence & Bennet Company Management Group Zrt.

"Azért az EuroFleet Zrt-t választottuk flottakezelő partnerünknek, mert a szolgáltatás, amit kínáltak megfelelőnek tűnt. Aztán a közös munka során bebizonyosodott, hogy mindig nagyon profin, segítőkészen, és igazán vevő központúan oldják meg a feladatokat. Igazán jó szolgáltatást kapunk az EuroFleet-től, és azonnali segítséget minden helyzetben. Stabil partnerként tekintünk a cégre, ezért csak ajánlani tudom az EuroFleet-et mindenkinek, ahogyan már meg is tettem nagyon sok esetben."

Vörös Szilvia Vörös Szilva
Lawrence & Bennet Company Management Group Zrt.

Nemzeti Közlekedési Hatóság

"Együttműködésünk során mindvégig számíthattunk az Eurofleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. magas szintű szakmai hozzáértésére és partneri közreműködésére. Az azóta eltelt időszak pedig bebizonyította, hogy az Eurofleet Zrt. munkatársai és vezérigazgatója, Csőre Tamás úr folyamatosan teljesítette, teljesíti a szerződésben foglaltakat, jelentősen hozzájárulva ahhoz, hogy munkatársaink - a gépjárművekkel kapcsolatos teendők helyett - a szakmai feladataikra koncentrálhassanak."

Győri Gyula
elnök
Nemzeti Közlekedési Hatóság

Nufarm Hungária Kft.

"Több, mint 7 éve dolgozunk együtt az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt-vel, és ez alatt megtapasztalhattuk, hogy szolgáltatásukat profi, jól definiált munkafolyamatok, ugyanakkor ügyfélre szabott, rugalmas megoldások jellemzik. A tervezhetőség és kiszámíthatóság kiemelten fontos számunkra, ezért nagyra értékeljük, hogy az EuroFleet Zrt-vel dolgozva nem csak a futamidő elején és közben felmerülő költségeket, hanem azt is előre és pontosan tudjuk, hogy mire számíthatunk az ügylet lezárásakor. Három autónk cseréje lesz aktuális és egy új autó beszerzését is tervezzük – az eddigi jó tapasztalatainknak köszönhetően ezekkel a feladatokkal is az EuroFleet Zrt-t szeretnénk megbízni."

Salamon György Salamon György
ügyvezető igazgató
Nufarm Hungária Kft.

ProMission Kft.

"Cégünk az elmúlt években dinamikus fejlődési szakaszban van, ennek megfelelően nagy lépésre szántuk el magunkat, nevezetesen, hogy az autóinkat a jövőben bérelni fogjuk. A lehetőségek megszondázását követően esett a választásunk az Eurofleet Zrt-re, tekintettel arra, hogy a kívánt flottára minden szempontból (csak folyamatos havidíj van, a költségek mindent tartalmaznak ami egy céges autó esetében fennáll, szervíz ídőre foglalás lehetősége mellett tökéletes, folyamatos kontroll szolgáltatás, azonnali csereautó biztosítása, stb.) tőlük kaptuk a legkedvezőbb ajánlatot.

A cégeink közötti együttműködés zökkenőmentes és hosszútávú, a szerződés aláírásakor ígért szolgáltatást teljes egészében megkapjuk kérdés nélkül."

Szekér Szilárd Szekér Szilárd
ügyvezető
ProMission Kft.

AERECO Légtechnika Kft.

"Az Aereco Kft. megalakulása óta saját gépkocsiparkot működtetett. Vettük vagy lízingeltük, szervizeltettük, majd sorról sorra a végén eladtuk autóinkat. Nyilván közben fizettük az összes járulékos költséget, és sok időt fordítottunk arra, hogy minden rendben működjön. Tavaly felismertük, hogy ez túl sok időt, pénzt, energiát emészt fel, és másik megoldást kerestünk. Ekkor találkoztunk az Eurofleet Zrt. bérleti konstrukcióival, akik már az elején versenyképes ajánlatukkal, profi ügyintézésükkel meggyőzőnek bizonyultak. Magas színvonalú szolgáltatásukkal, rugalmasságukkal, komplex megoldásaikkal a legkülönfélébb igényeinkre is választ tudtak adni.

Köszönjük az Eurofleet Zrt. profi csapatának, hogy levették vállunkról a gépjárművekhez kapcsolódó összes ügyintézési, üzemeltetési kérdést, így marad időnk nekünk is azzal foglalkozni amihez értünk."


AERECO Légtechnika Kft. Király Tamás
cégvezető
AERECO Légtechnika Kft.

Alfred Schuon Kft.

"Miért is voksoltunk az Eurofleet mellett?

Mivel cégünk egy kis flottát bérel, fontos, hogy az Eurofleet által kezelt flotta méretéből adódóan jelentős kedvezményeket ér el a járulékos költségeknél, például a szerviz- és biztosítási díjaknál, és így mi ezeket a kedvezményeket száz százalékig megkapjuk, ezt számláinkon tapasztaljuk!

Munkatársaik pontosan ismerik az autókra vonatkozó jogszabályokat, az adatokat külön erre a célra fejlesztett szoftverrel tartják nyilván, és napi kapcsolatban állnak a legnagyobb szervizekkel. Így rendkívül hatékonyan intézik a cégautókkal kapcsolatos ügyeiket, ami a számunkra adminisztráció csökkenésében jelentkezik.

A fenntartással kapcsolatos kiadások - például a szervizdíj, a biztosítás, az évszaknak megfelelő karbantartás – költségként, elszámolhatók.

Az Eurofleet teljes mértékben átvállalja az autókkal kapcsolatos ügyintézést.

Mivel a cégünk munkatársainak nem kell az autók napi ügyeivel foglalkoznia, a szakmai munkára kerülhet a hangsúly.

Előre tervezhető költségek: havidíj alapú szolgáltatásával a cégautókkal kapcsolatos kiadásaink tervezhetővé, és átláthatóvá válnak."

Alfred Schuon Kft Bogdán Róbert
ügyvezető
Alfred Schuon Kft.

STAPPERT Magyarország Kft.

"Cégünk, a STAPPERT Magyarország Kft., mintegy 6 éve áll több mint korrekt, mondhatni baráti kapcsolatban az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt-vel.

Az EuroFleet Zrt-t egyértelműen rugalmassága, nagyfokú problémamegoldó képessége és nem utolsó sorban emberközpontú ügyfélkezelése emeli ki a többi piaci szereplő közül és teszi egyedivé a flottakezelő cégek között.

Őszintén mondom és gondolom, hogy az EuroFleet Zrt-nél egy pozitív értelemben vett vagány, de messzemenőkig felelős vezető irányítása mellett egy nagyon jó csapat, felkészült és segítőkész kollégák viszik az ügyeket. A céget csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek ezek a felsorolt tulajdonságok, értékek fontosak a mai rohanó világban."

Barczi Csaba Barczi Csaba
ügyvezető
STAPPERT Magyarország Kft.

Tomo-Vill Kft.

"Az Euroflettel már több éve fennálló üzleti kapcsolatban állunk és maximálisan elégedettek vagyunk a szolgáltatásaikkal.

Legújabb céges autónkat is tőlük szereztük be, mert az eddigiekben tapasztalt megbízhatóság, rugalmasság, precizitás nagyon fontos számunkra.

Az általunk felvázolt elvárásoknak megfelelő járművet ajánlottak, szem előtt tarva minden igényünket és bizonyítva szakmai profizmusukat egy tökéletes céges autót kaptunk ismét.

Az Eurofleetnél hosszútávon tervezhetőek a költségek és ez a mai világban egy nagyon fontos tényező.

A rohanó hétköznapokban nem kell az autó fenntartással járó feladatokkal foglalkoznunk, mert ezt a terhet is leveszik vállunkról.

Az Eurofleet egy olyan cég, ahol a vevő tényleg fontosnak érzi magát és maximális törődést kap.

A jövőben is őket fogjuk választani a beszerzéseinknél."

Tomozi György Tomozi György
ügyvezető
Tomo-Vill Kft.

Training360 Kft.

Csőre Tamással, az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. stratégiai igazgatójával hosszú évekre nyúlik vissza ismertségünk, üzleti kapcsolatunk. Büszke vagyok arra, hogy mind ügyfélként, mind barátként részese lehetek ennek a sikertörténetnek.
A Training360 Kft. megalakulása óta nem volt kérdés, hogy mely cég segítségét vesszük igénybe gépjárműveink bérlésével, karbantartásával kapcsolatban. Napjaink gyorsan változó, rohanó világában az EuroFleet által nyújtott rugalmas és ügyfélközpontú szolgáltatások jelentős támogatást, megnyugtató hátteret biztosítottak a Training360 fejlődéséhez és növekedéséhez, ezért számomra kulcsfontosságú partnerek.
A Training360 ügyfelei az ország minden részében, sőt a határokon túl is megtalálhatóak, ezért csapatom munkáját, utazásait nagyban elősegíti, hogy az EuroFleet munkatársai mindig gyorsan és megbízhatóan biztosítják a teljes körű, minőségi szolgáltatásokat, ha bármilyen probléma merül fel, azonnal jön a segítség.
Mindenképp szeretnénk tovább folytatni a maximálisan jól működő együttműködésünket.

Nyisztor József Nyisztor József
ügyvezető
Training360 Kft.

Fétis Kft.

"Azért döntöttünk az EuroFleet Zrt. mellett, mert a pályázatunkra beérkezett flottakezelő ajánlatok között összességében az ő ajánlatuk bizonyult a legkedvezőbbnek számunkra.

Az ajánlatban foglalt járműveket hozzáértő módon, az igényeink szerinti választották ki, komplett flottakezelési szolgáltatásokat nyújtanak számunkra az alaptól a teljes körű kiszolgálásig, a cég munkatársai mindig kreatívan és pozitívan viszonyulnak a kéréseinkhez, korrekt, a gyakorlatban is működő bérleti konstrukciót, szükség esetén azonnali csere autót nyújtanak számunkra. Fontos volt számunkra Csőre Tamás, az EuroFleet stratégiai igazgatójának személyes pozitív hozzáállása, aktív részvétele az üzlet követésében és megvalósításában.

Ennek eredményeképpen 2013. október 30-ától első ütemben egyszerre 10 db, majd a későbbi szükségleteinknek megfelelően több részletben további 10 db gépkocsi tartós bérletére kötöttünk szerződést. Minden jármű előkészített, megfelelő műszaki állapotban került átadásra. A szolgáltatás teljesen lefedi a fenntartásból adódó tervezhető, valamint a váratlan jármű karbantartási, javítási, helyreállítási, időszakos, illetve az esetleges közúti káresemények rendezéséhez szükséges teendőket.

Az együttműködés megoldotta a Fétis Kft. munkatársainak megfelelő céges járművekkel való ellátását.

Az EuroFleet Zrt. által nyújtott szolgáltatások minőségével a gyakorlatban is elégedettek vagyunk, az üzemeltetésben közreműködő munkatársak korrekt emberi-szakmai hozzáállás nyújtanak."

Süle József Süle József
ügyvezető igazgató
Fétis Kft.

Nolato Magyarország Kft.

"Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. személyre szabott szolgáltatásaival tűnik ki a többi flottakezelő cég közül - nem csupán finanszírozást, hanem valóban teljes körű minőségi flottakezelési szolgáltatást nyújt. Rugalmasság, proaktivitás jellemzi az EuroFleet munkatársait, akik valóban elébe mennek a dolgainknak, kitalálják, hogy mi jó és előnyös nekünk. Bármilyen megoldandó helyzet merül fel, azonnal reagálnak. Abszolút hosszú távú partnerként tekintenek ránk, és mi is így gondolkodunk róluk. A Nolato Magyarország Kft. az EuroFleet egyik legelső ügyfele, évek óta elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal."

Meleg Norbert dr. Meleg Norbert
vezérigazgató-helyettes
Nolato Magyarország Kft.

Agility Magyarország Kft.

"2008 óta az EuroFleet Zrt-n keresztül lízingeljük céges gépjárműveinket. Hatékony ügyfélkezelésük, az elváráson felüli szolgáltatás minősége, illetve a lízingdíjak ár-érték arányának köszönhetően, 2017-ben ismét, immáron 4. alkalommal is Ők lettek kiválasztva új gépjárműveink beszerzésére, kezelésére.

A 10 évre visszatekintő jó viszony mellett, a flottakezelő piac folyamatos szemmel tartása (és tesztelése) után is azt tudom mondani, hogy az EuroFleet Zrt. azon nagyon kevés piaci szereplők egyike, aki képes teljesíteni, sőt sok esetben túl is szárnyalni a vállalásait."


Bielik Krisztián
IT manager
Agility Magyarország Kft.

März Fashion Kft.

"Céges gépjárműveink választása során a Hovány cégcsoporttal működtünk eddig sikeresen együtt és rajtuk keresztül ismerkedtünk meg az EuroFleet Zrt-vel. Együttműködésünk pedig az EuroFleet-el 2010 óta sikeresen és folyamatosan hibátlanul működik. Céges gépjármű beszerzése során a finanszírozásban a piacon ár-érték arányban nagyon kedvező feltételek mellett tudnak gépjárműt biztosítani, ezért az EuroFleet Zrt. szolgáltatásait mindenkinek bizalommal tudjuk ajánlani a flottakezelésben.

Az Eurofleet Zrt. magas színvonalú hozzáértése, tanácsadása és gyorsasága szól a társulat sikeres működése mellett, melyet a März Fashion Kft. is csak igazolni tud az elmúlt, közel tíz éves, közös együttműködésünk ideje alatt. A következő gépjármű beszerzésünket is velük kötöttük."


März Fashion Kft. Pálinkás Péter
gazdasági vezető
März Fashion Kft.

Brill Audio Visual Kft.

"Azért szeretünk az Eurofleet-tel dolgozni, mert cégünk relatív kis flottáját nagyon rugalmasan és dinamikusan kezelik, gyorsan változó igényeinkre mindig találnak megoldást."


Brill Audio Visual Kft. Éder Bálint
osztályvezető
Brill Audio Visual Kft.

ALPHANET Informatikai Zrt.

"Az ALPHANET Zrt. korábbi cégautó szabályzata csak a szerviz autóira terjedt ki, a vezetőség, kereskedők és a kiemelt pozíciókban dolgozó munkatársak is saját gépkocsijukat használták. Viszont 2016-ban egy kedves ismerősöm ajánlására megkerestem az EuroFleet-et, és az értékesítési menedzserrel történő első találkozásomat követően azonnal változtattam ezen a szabályon. A szerviz autók mellett a vezetőségnek és a kulcs pozíciókban dolgozóknak is megadtam a lehetőséget a cégautó használatára, amit egyfajta motivációs tényezőként is használok. Az EuroFleet-ben ehhez egy kiváló partnerre találtam, mindig segítőkész munkatársakkal, magas színvonalú, profi szolgáltatással és nem utolsó sorban, kedvező, piacképes árakkal. Sokakban fel se merül a cégautók megrendelésénél, hogy milyen problémákkal szembesülhetnek, ha a gépjármű használat nincs körültekintően, minden gépkocsi használó számára egyértelműen szabályozva. Bár nem törvényi előírás, de annál fontosabb vállalati érdek, hogy a cégautó használat minél több kockázatra kitérve, mindkét fél előnyére le legyen szabályozva. Az EuroFleet ebben is segítséget nyújt, és kiemelkedő szaktudással és tapasztalattal állnak rendelkezésünkre.

Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani az EuroFleet Flottakezelőt!"


ALPHANET Informatikai Zrt. Berényi Péter
vezérigazgató
ALPHANET Informatikai Zrt.

Profession.hu Kft

"Nagyon megbízható cég: rugalmas, gyors és pontos! Bármilyen kéréssel-kérdéssel fordultam hozzájuk, mindig megoldották a lehető legrövidebb időn belül!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Balla Orsolya
office manager
Profession.hu Kft.

Balloon World Hungary Kft.

"Hogy miért imádok az Eurofleet-tel dolgozni?

Mert nőként mindent utálok a szép és kényelmes autón kívül, ami egy autóval kapcsolatos lehet:
a téli-nyári gumi cserét, a szervízeléseket, odafigyelni a kilométer óra állásra, az ilyen-olyan biztosítások és adók befizetésére, az ezzel kapcsolatos szerződésekre…

Egyszerűen azt érzem, hogy vezetőként ennél sokkal fontosabb dolgom is van és a pénzügyes kollegáimnál sem szeretem, ha százfelé forgácsolódik a figyelmük.


A ’Keep it simple’ elv itt is bevált: egy számla, egy utalás és az már csak hab a tortán, hogy az Eurofleet minden munkatársa és partnere szuperkedves velünk és pillanatok alatt elintéznek mindent."


Balloon World Hungary Kft. Forray Nikolett
ügyvezető
Balloon World Hungary Kft.

ITS Logistics Hungary Kft.

"Az Eurofleet Zrt-t Magyarország egyik legnagyobb autókereskedelmi cégcsoportja ajánlotta figyelmünkbe. Az új kapcsolat ellenére az első pillanattól kezdve „kiemelt ügyfélnek” érezhettük magunkat az Eurofleet Zrt. valamennyi kollégája által tanusított rugalmas hozzáállás és az elvitathatatlan szaktudásuk miatt. A profi módon, könnyen értelmezhetően elkészített árajánlatot részleteiben is elmagyarázták nekünk egy személyes találkozó alkalmával, hogy pontról pontra lássuk a szolgáltatásuk igénybevételéből fakadó előnyöket.

Az első szerződés megkötését nemrégiben egy újabb követte, és már körvonalazódni látszik a következő két megkeresésünk is, amiket kétség kívül újra az Eurofleet Zrt-vel fogunk megvalósítani. Ajánljuk az Eurofleet Zrt-t minden cégnek: az autóink munkánk elvégzéséhez elengedhetetlenül fontosak, de mivel tudjuk, hogy flottánk kezelése a megfelelő partnerünk kezében van, mi a napi feladatainkra koncentrálhatunk. Ezúton is köszönjük az Eurofleet Zrt. valamennyi kollégájának a munkáját."

Kuzma Péter Kuzma Péter
ügyvezető igazgató
ITS Logistics Hungary Kft.

Apollo Vredestein Kft.

"Mind a viszonteladói flottánk, mind saját céges autóink kezeléséhez sok kitérő után az EuroFleet-ben találtuk meg azt a partnert, amely korrekt és gyors ügyintézésével, átlátható, versenyképes ajánlatával meggyőzött minket arról, hogy van cég, aki kiválóan végzi dolgát."


Apollo Vredestein Kft. Bakonyi Tamás
ügyvezető igazgató
Apollo Vredestein Kft.

Euralis Kft.

"Az Euralis Kft. kis „start up” cégként indult a magyar piacon, ennek a létnek minden hátrányával együtt: kis forgalom, kis nyereség mellett egyre növekvő költségek jellemezték az első éveket. Bár egy nagy francia cégcsoport az Euralis Holding 100%-os tulajdonaként vagyunk jelen a magyar piacon, ez nem érdekelte a beszállítóinkat.

Szerencsére az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. másképp gondolkozott erről: az EuroFleet meglátta bennünk a fejlődési lehetőséget, és az első pillanattól kezdve rugalmasan, egyenrangú partnerként kezelte cégünket. Ennek köszönhetően, amikor 2012-ben az Euralis Kft. fejlődésének dinamikus szakaszába érkezett, egy pillanatra sem volt kérdéses számunkra, hogy az időközben majd háromszorosára növekvő gépjármű flottánkat mely cégtől fogjuk bérelni. Az azóta eltelt 6 évben kapcsolatunk az EuroFleet Zrt-vel zökkenőmentesen, teljes megelégedésünkre folytatódott. Nagyra értékeljük az EuroFleet szolgáltatásaiban a piacon egyedülálló rugalmasságot, vevőorientáltságot és azt, hogy a felmerülő problémákra a cég munkatársai mindig a megoldások széles tárháza jelentkeznek.

Természetesen a jövőre megújuló és remélhetőleg tovább bővülő flottánk kezelését is az EuroFleet Zrt-re szeretnénk bízni."

Farkas Ferenc Farkas Ferenc
cégvezető
Euralis Kft.