Autóflotta Katalógus 2019 igénylése

Ha Ön is szívesen olvasná, regisztráljon online, egyszerűen!

Az Autóflotta Katalógus 2019 számát ingyenesen elküldjük Önnek elektronikus formátumban, amennyiben kitölti az alábbi űrlapot:

Autóflotta Katalógus 2019Minden, amit a cégautó vásárlásról, a flottaüzemeltetésről tudni érdemes. Szerviz, garancia, biztosítás, flottakezelési költség. Több, mint 250 típus bemutatása, műszaki adatok, motorkínálat.


Hány darab gépkocsival rendelkezik az adott cég?

Amennyiben szeretne olyan tartalmakról és új szolgáltatásokról első kézből információt kapni, amit sehol máshol nem osztunk meg, jelölje meg az alábbi mezőt!


(Gépelje a számot a mezőbe)

Adatvédelmi nyilatkozat

Megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át.

Autóflotta Katalógus igénylésével kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. a fentiekben Ön megadott adatai alapján az Ön részére szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, reklámot juttasson el, illetve egyéb marketing célból megkeresse a közvetlen megkeresés módszerével (közvetlen üzletszerzés), így különösen telefonon, postai úton, elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján, és e célból a fentiekben megadott adatait kezelje az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseivel összhangban.