A rent-a-car jó megoldás

Miért venne céges autót alkalmazottainak vagy exkluzív vendégeinek, ha egyszerűbben és olcsóbban bérelhet is?

Biztosan tudja, mennyi idő és utánajárás előzi meg egy új autó megvásárlását. Ha szívesebben fordítaná idejét saját vállalata sikerére, akkor válasszon olyan megoldást, amely precíz és megbízható! Válassza az évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező EuroFleet Zrt. Rent-a-car szolgáltatását!

Az EuroFleet a flottakezelésben már bizonyított, és meggyőződésünk, hogy a Rent-a-car területén is országos szinten kiemelkedőt tudunk nyújtani Önnek is! Gyorsak vagyunk, rugalmasak és rendkívül kedvező díjszabást kínálunk mindenki számára! Az EuroFleet Zrt. számos programja mellett rövidtávú, egy évnél rövidebb gépjármű bérletet is biztosít az ügyfelei részére. A rövidtávú bérlői igények kielégítésre mintegy száz gépkocsiból álló autóparkunk áll a rendelkezésre. A változatos kínálatunkból szinte minden gépjármű-kategóriában tudunk biztosítani autót, az alsókategóriás járművektől kezdődve a kisteher-gépjárműveken át egészen a kiemelkedő prémium kategóriáig.

Kinek ajánljuk az EuroFleet Rent-a-car szolgáltatását?

Olyan cégeknek és vállalkozásoknak, amelyek

  • a próbaidős munkatársaik részére szeretnének gépjárművet biztosítani, de mégsem akarják elkötelezni magukat hosszú távú bérleti konstrukcióval vagy vásárlással,
  • az idényjellegű munkákhoz keresnek plusz autót, a már meglévő flotta bővítésére, hogy mindenkit el tudjanak szállítani, hogy mindenki el tudja érni autóval a munkaterületet
  • szeretnének autót biztosítani vendégeik, meghívottaik számára, de csak rövid távra,
  • még várnak arra, hogy megérkezzenek az új flottakezelt gépjárművek, de mindenképpen szükségük van gépkocsira,
  • saját kezelésű járművük hosszabb időre kiesik a járműparkból, például meghibásodik vagy roncsolódik,
  • különböző céges rendezvények alkalmával szeretnének segíteni a munkatársaknak azzal, hogy így oldják meg a közlekedésüket,
  • prémium kategóriás járművekkel kell, hogy megjelenjenek reprezentációs céllal valamilyen konferencián, fontos üzleti tárgyaláson és egyéb üzleti rendezvényen.

Az EuroFleet Zrt. Rent-a-car szolgáltatása gyors, rugalmas és kedvező díjakat kínál. A magas és színvonalas szolgáltatásink közé tartozik az is, hogy Önnek egyáltalán nem kell fáradnia, hiszen az EuroFleet Zrt. munkatársai házhoz viszik a járművet, és érte mennek akkor, amikor lejár a bérleti idő. Minket egész évben minden nap elér, a nap 24 órájában!

Az EuroFleet Zrt. az autóbérléshez egy országosan is kiemelkedő szolgáltatási csomagot kínál. Ez a csomag az alábbiakat tartalmazza: kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, casco biztosítás, adók, teljes körű karbantartás, gumiabroncs menedzsment, tele tank szolgáltatás, non-stop rendelkezésre állás. A csomagból kiemelkedik az EuroFleet csereautó szolgáltatásunk, amely vonatkozik az egész országra, vagyis ha autója valahol meghibásodna, bárhol kaphat helyette másikat. Kiemelendő az EuroFleet Rent-a-car assistance is, amely egy országúti segélyszolgálatot jelent Magyarország területén. Ne legyen erre szükség, de jó, ha tudja, ha valahol elakadna, mi elmegyünk Önért!

Az EuroFleet Zrt. versenyképes szolgáltatással, jól kidolgozott üzleti stratégiával, magas szakmai tapasztalattal és kiváló kapcsolatrendszerrel rendelkezik, amelyek zálogai a dinamikus fejlődésnek. Büszkék vagyunk arra, hogy a piac bizalmát élvezhetjük, és ügyfélkörünk lendületesen bővül. Eddig már közel 200 vállalat döntött az EuroFleet Zrt. mellett, és kötött flottakezelési szerződést velünk! Legyen Ön is a partnerünk!

Itt a síszezon! Remek lehetőség a Munkatársakkal és Családtagokkal hosszabb – rövidebb útra indulni és kiélvezni a havas lejtőket! Sok vállalatnak nem áll rendelkezésre 7 – 8 – 9 főt biztonságosan szállító kisbusz vagy egyterű! Éppen ezért ajánljuk a rent-a-car lehetőséget a síszezon idején is!

Béreljen az EuroFleet Zrt-től 8-9 fős kisbuszt, vagy 7 személyes egyterűt! Keresse értékesítő csapatunkat!

Győr, 2016.02.04.