AMTS - AutoMobil és Tuning Show 2018

Sok újdonsággal várja idén látogatóit az AMTS (AutoMobil és Tuning Show): elektromos autók, SUV zóna, de lesz külön pavilon a veterán autók szerelmeseinek is.

Mi is az AMTS?

•    Az AutoMobil és Tuning Show Közép-Kelet Európa legnagyobb élményközpontú autókiállítása, mely több, nagy múltú kiállítás és show összefogásaként jött létre.
•    Egy exkluzív show, amely garantáltan különleges élményt nyújt.
•    Egy különleges üzleti környezet, amely új lehetőségeket nyit partnerei számára.
•    Egy színes forgatag, ahol a család apraja nagyja jól szórakozik. A HUNGEXPO 5 pavilonját és külterét

15 ország csaknem 1.500 járművével és 200 kiállítójával tölti meg a szezonnyitó fesztivál, folyamatos autós-motoros és színpadi programokkal, bemutatókkal karöltve.


Ízelítő a programokból:

Legújabb modellek egy helyen

Külön pavilonba gyűlnek össze az autós importőrök, hogy bemutassák legújabb modelljeiket. Több, mint 20 márka vonultatja fel újdonságait, mely remek alkalmat nyújt a látogatóknak, hogy testközelből ismerkedjenek meg kedvencükkel.

Ismerje meg a XXI. századi autózást

A kiállításról természetesen az elektromos autók sem hiányozhatnak. EV-GreenTech idegenvezetést nyújt a környezettudatos autózás világába, egyben bepillantást enged az autózás új korszakába. A show azt kívánja bemutatni a látogatóknak, hogy ezek a járművek a világ autóipari innovációjának csúcstermékei, és a bennük alkalmazott megoldások együttesen szolgálják mind a gyártók, mind az autósok legfontosabb céljait a XXI. században: nagyobb biztonságot (mind az élet-, mind a vagyonbiztonság terén), nagyobb hatékonyságot (az üzemanyagfelhasználás és az energiatakarékosság, illetve a környezetvédelem terén) és nagyobb kényelmet, illetve megbízhatóságot.

SUV zóna – hobbiterepjárók egy helyen

A méltán népszerű városi terepjárók külön pavilonban kerülnek bemutatásra. Az érdeklődők egy csokorba szedve láthatják ezen kategória legújabb modelljeit, kedvükre gyönyörködhetnek a szebbnél szebb SUV modellekkel.

Külön pavilon a veterán autók szerelmeseinek

A korábbi évek sikere kiköveteli, hogy az AMTS-en a vadonatúj autók mellet a csodaszép veterán járművek is helyet kapjanak. Március 23-25. között a Hungexpo "F" pavilonját töltik meg szebbnél-szebb, többségükben muzeális minősítéssel rendelkező járművekkel, de a hatalmas túljelentkezés miatt jut néhány makulátlan klasszikus a "G" csarnok standjaira is.
Ez alkalommal nagyobb felületen mutatkoznak be a II. Világháború előtti járművek, köztük olyan különlegességek, mint például a Buick 1928-ból, a Studebaker Erskin Sedan 1932-ből,  vagy a Renault Celtaquatre 1937-ből. Mindösszesen közel 200 korabeli jármű kerül bemutatásra, amelyek többsége FIVA minősítéssel is rendelkezik.

A kiállítás egyik legnagyobb látványossága lesz a törpe autók bemutatója, olyan különlegességekkel, mint például a Heinkel KabineType 150, a Messerschmitt KR 200, vagy a BMW Isetta 600.

Ugyancsak egyedülálló unikum lesz az összesen 1217 példányban legyártott Lamborghini Espada egy példánya, amelyet az összeszerelés végső fázisában mutatnak be a szervezők.

 

Tudjon meg még többet a rendezvény honlapján!

 

forrás: amts.hu, hungexpo.hu