Az EuroFleet biztosítja a Szentkirályi megújult flottáját

Tizennyolc hófehér Peugeot Bipper gépkocsit adott át a napokban a Szentkirályi Ásványvíz Kft. munkatársainak az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. Kecskeméten a Hovány Carlion Kft. telephelyén. A Szentkirályi 2010 óta hűséges a hatékony és esztétikus Peugeot Bipperekhez és flottakezelő partneréhez, az EuroFleet Zrt-hez, amelytől már másodszor rendelt új flottát. A most átadott járművek 2018-ig járják majd az utakat, és segítenek abban, hogy a Szentkirályi ásványvíz eljusson az ország minden szegletébe.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. 2010-ben választotta flottakezelő partnerének az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt-t. Az akkor átadott Peugeot Bipper gépkocsikból álló gépjármű flotta kezelésére vonatkozó szerződést a Szentkirályi az évek során egyszer meghosszabbította, idén pedig új autók beszerzése mellett döntött. A tender során ismét az EuroFleet Zrt. ajánlata bizonyult a legelőnyösebbnek, ezért a Szentkirályi újabb három évre szerződött a flottakezelővel. Az ásványvizet forgalmazó vállalkozás nem csak flottakezelő partneréhez, hanem az autómárkához is hűséges, munkatársai az elkövetkező években is Peugeot Bipperekkel járják majd az utakat, hogy a Szentkirályi jó hírét mindenhová elvigyék.

Megtisztelő számunkra, hogy továbbra is elégedett megbízóink között tudhatjuk az ország egyik legismertebb ásványvíz forgalmazóját. A Szentkirályi Ásványvíz Kft. számára kiemelten fontos a minőség, és mi mindent megteszünk ezért, hogy a korábban megszokott minőségű szolgáltatásokat biztosítsuk. Közös munkánkat megkönnyíti a cégeink közti hasonlóság: a Szentkirályi és az EuroFleet együttműködése során két prémium minőségre törekvő, elismert brandet építő, hosszútávra tervező magyar cég dolgozik együtt – mondta el Csőre Tamás, az EuroFleet Zrt. stratégiai igazgatója.