Az Év Autója 2019 - döntőbe jutottak

És hogy mely autók közül kerül ki 2019 legjobb autója?

Az Év Autója díj 2019 döntőjébe az Európa 23 országából választott 59 zsűritag a következő hét autót választotta be:

 

Alpine A110

Az Alpine A110 az év meglepetése. Az Alpine A110 azzal nyerte el a zsűritagok szívét, hogy rendkívüli vezetési élményt nyújt.


 

Citroën C5 Aircross

A Citroen C5 Aircross egyedi megjelenésű, praktikus szabadidő-autó, melyet csupa remekül és tisztán működő motorral szerelnek. Mindemellett árfekvése európai szinten nagyon kedvező.


Ford Focus

A Ford Focus hatalmasat lépett előre az előző generációjához képest. Tágasabb, választástól függően kényelmesebb vagy sportosabb, hajtásláncai korszerűek, és rengeteg, valóban hasznos vezetőt támogató rendszer érhető el hozzá.


Jaguar i-Pace

A Jaguar I-Pace az év egyik elektromos autó meglepetése. Amellett ugyanis, hogy tiszta üzemű és praktikus, vezetni is nagyon jó élmény, ami kiemeli az elektromos autók közül.Kia Ceed

Az új Kia Ceed praktikus és kényelmes vonásaira, rendkívül kedvező ár-érték arányára már korábban felhívtuk a figyelmet. A Kia Ceed legújabb generációja praktikus, kényelmes és a mindennapok során jól használható autó. Ráadásul minden korábbinál több karosszériaváltozatban érhető el.

Itt tudhat meg többet a Kia Ceed-ről korábbi cikkünkből.Mercedes-Benz A osztály

A Mercedes A-osztály új generációjában jól el lehet férni, ami a legnagyobb előrelépés a korábbi verzióhoz képest. Nagyon jó minőségű az utastere. Multimédia- és kommunikációs rendszere pedig messze kiemelkedik a mai kínálatból.


Peugeot 508

Az új Peugeot 508 vagány, sportos megjelenésű, keret nélküli oldalablakos és remekül vezethető. A korábbi praktikus, ám ormótlan előző generáció után igazi meglepetés az új generáció. Hajtásláncai környezetbarátak és hybrid változatban is elérhető lesz.

 

A 2019-es Év Autója díj nyertesét a zsűri 2019. március 4-én teszi majd közzé.