EuroFleet – Business Superbrands 2019 díj

Idén tizenötödik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat, amely az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a 23 tagú, független szakemberekből álló bizottság érdemesnek találta az EuroFleet márkáját a Business Superbrands 2019 cím viselésére.

A Business Superbrands széles nagyközönség számára is ismert, magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb üzleti márkák részesülnek díjazásban. A közel 90 országban működő Superbrands Programnak szigorú nemzetközi előírásai vannak, minden országban egy független szakértői bizottság határozza meg, hogy mely márkák érdemesek a Business Superbrands cím viselésére. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

A Business Superbrands védjegy az EuroFleet munkájának magas rangú elismerése. Újabb bizonyítéka a maximális minőség és ügyfélközpontúság mellett elkötelezett munkánk sikerének.