Drogmentes Maraton az EuroFleet támogatásával

Több százezer forint értékben kísérőautók biztosításával támogatja az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. az idén tizennegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Drogmentes Magyarországért Maratont. A dinamikusan fejlődő flottakezelő cég évek óta megbízható támogatója az ország legnagyobb drogmeg-előzési kampányának, melynek résztvevői 42 nap futással hívják fel a figyelmet a drogok káros hatásaira, az ország 300 települését érintve rengeteg iskolában tartanak felvilágosító előadást, melynek hatására évek óta nagyon sok fiatal kötelezi el magát a drogmentes élet mellett.

A Drogmentes Magyarországért Maraton idén április 24-én immár tizennegyedik alkalommal indult útjára. A rendezvénysorozat a maga 2100 kilométeres távjával több, mint 300 települést érint az ország összes megyéjében. Idén is rengeteg iskolába fognak ellátogatni a szervezők, hogy a maratoni csapat előadói drogfelvilágosító előadásokat tartsanak a diákoknak. A csapat tapasztalati szerint, miután a fiatalok megtudják az igazságot a drogokról, képesek meghozni a helyes döntést, ami egy határozott NEM a drogokra. Nem véletlen, hogy az előadások után a fiatalok rendszerint leteszik a drogmentes kapitány esküt, mellyel megfogadják, hogy drogok nélkül fognak élni és másokat is lebeszélnek a drogfogyasztásról.

Megragadott a Drogmentes Maraton szellemisége. Mindannyiunknak vannak gyermekei, akiket szeretünk, és természetesen szeretnénk megkímélni a drogoktól. Felelősen gondolkodó üzletemberként természetes, hogy mindent megteszek azért, hogy a gyermekeim és a többi magyar szülő gyermekei is tiszták maradjanak. Ezért támogatjuk többek között a Drogmentes Magyarországért Maraton kampányát is – mondta el Csőre Tamás, az EuroFleet Zrt. stratégiai igazgatója. 

2015.05.11.