Csőre Tamás: Értéket teremtünk az EuroFleet támogatásai által

Minőségi, elkötelezett munkavégzés, a megbízók igényinek maximális kiszolgálása, kiemelkedő pénzügyi és üzleti megbízhatóság. Egy jól prosperáló gazdasági vállalkozást ezek a tulajdonságok jellemeznek. Egy kiváló vállalkozás azonban, – mint amilyen az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. is - az üzleti eredmények mellett odafigyel a szűkebb és tágabb környezetére és lehetőségi szerint támogatja a társadalom értékes kezdeményezéseit – ezzel is értéket, méghozzá hosszú távú értéket teremt.

Üzletemberként a Magyar Vállalkozók Üzleti Körének köszönhetően kerültem kapcsolatba több olyan értékes társadalmi kezdeményezéssel, melyet erkölcsileg és anyagilag is szeretnénk lehetőségeink szerint támogatni. Nem titkolom azt sem, hogy magánemberként, családapaként is folyamatosan figyelemmel kísérem elsősorban a gyermekeket segítő szervezeteket, és a fiatalok fejlődését felkaroló kezdeményezéseket – mondta el Csőre Tamás, az EuroFleet Zrt. stratégiai igazgatója. Az EuroFleet éveken keresztül a Magyar Gyermekmentő Alapítvány tevékenységét segítette, majd ez év elejétől az ENSZ Nemzetközi Gyermek Gyorssegélyalapját, az UNICEF-et támogatja – idén az EuroFleet az UNICEF hivatalos támogatói sorába lépett, támogatásaival segítve hazánkban és a nagyvilágban is a nélkülöző gyermekeket.

A tehetséges, fejlődni akaró fiatalokról sem feledkezünk meg. Gyakorlati megközelítésű szakmai előadásokkal, értékes üzleti kapcsolatokkal, egy profi technikával felszerelt exkluzív tárgyalóteremmel és rendszeres anyagi támogatással segítjük a győri Széchenyi István Egyetem 2012-ben indított, sikeres Menedzser Útlevél Programját. A program a jó képességű és különösen fogékony hallgatóknak nyújt lehetőséget arra, hogy az egyetemen szerzett szakmai tudás mellett azokat az alapvető kompetenciákat, emberi értékeket is tovább fejleszthessék magukban, amelyeknek köszönhetően igazán vonzó munkaerőnek számítanak a vállalkozások vezetői számára. A Menedzser Útlevélnek jó híre van az üzleti szférában, valóban segíti a munka világába történő sikeres beilleszkedést. A komplex program keretében a vállalati szféra, a felsőoktatás és a lélektan szorosan, konkrétan és célzottan együttműködik, a hallgatók a későbbi pályafutásuk során a gyakorlatban is alkalmazható képességekre tehetnek szert. Ezért döntöttünk úgy, hogy az EuroFleet Zrt. a kezdetektől támogatja ezt a győri képzést – hangsúlyozta Csőre Tamás, aki a Magyar Vállalkozók Üzleti Körén keresztül üzleti és emberi kapcsolataival is támogatja a programot.

Az EuroFleet rendszeresen támogatja az idén tizennegyedik alkalommal megrendezett Drogmentes Magyarországért Maratont is, melynek résztvevői 42 nap futással hívják fel a figyelmet a drogok káros hatásaira, az ország 300 települését érintve rengeteg iskolában tartanak felvilágosító előadást, melynek hatására évek óta nagyon sok fiatal kötelezi el magát a drogmentes élet mellett.

És ha már a futás került szóba…

Az erőt, kitartás, és terhelhetőséget legfőbb értékként kezelő flottakezelő cég egy különleges képességű Ironman-t, Szőnyi Ferencet is támogat, aki épp napjainkban vesz részt egy embert próbáló futóversenyen a Himalájában. Ferire a 3 napos, összesen 333 kilométeres versenytávú, hatalmas hegycsúcsokat érintő futóversenyen alacsony oxigénszint és 50 Celsius fokos hőmérsékletkülönbség vár. Az ultratriatlonista az augusztus 16-án rajtoló indiai La Ultra futóversenyen bizonyítja felkészültségét. A rendezvényt idén hatodik alkalommal rendezik meg, Szőnyi Ferenc az eddigi első és egyetlen magyar versenyző. Szereplésével - az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. támogatásának köszönhetően - idén első alkalommal kerül magyar név is a rajtlistára.

 „Ehhez a megmérettetéshez valóban erő, kitartás és terhelhetőség szükséges, és mi ebben nagy örömmel támogatjuk Ferencet: Ezek a tulajdonságok jellemzőek ugyanis az EuroFleet Zrt-re is, amely munkatársai elkötelezettségének, kitartásának és terhelhetőségének köszönhetően halad előre céljai felé. Az EuroFleet Zrt. minden munkatársa egy emberként szorít Ferinek! – mondta el az EuroFleet Flottakezelő Zrt. stratégiai igazgatója, Csőre Tamás.

Az EuroFleet természetesen a szakmai programok támogatásában is élen jár. Februárban résztvevője és támogatója volt az első magyar InfoBálnak, május közepén pedig a nagyvállalatok logisztikai vezetőinek IX. Országos és IV. Nemzetközi Konferenciájának támogatójaként és résztvevőjeként kapcsolódott be a szakmai életbe. „Egészséges egyensúlyt szeretnénk teremteni a társadalmi és szakmai célok támogatása, a munkatársaink felé támasztott elvárások és a számukra biztosított szakmai képzések, a munka és a tartalmas élet, pihenés között. Hiszem, hogy csakis így lehet kerek, értékes és gazdag egy ember élete – mondta Csőre Tamás.

 

2015.08.26.