10 évesek lettünk

Immáron 10 éve szolgáljuk ügyfeleinket és igyekszünk mindig a legmagasabb minőségű flottakezelési szolgáltatást biztosítani számukra. 10. születésnapunkat egy pörgős és minden igényt kielégítő családi rendezvénnyel ünnepeltük meg kiemelt ügyfeleink körében a kecskeméti Gokart Stadion és Hotelben 2018. május 26-án. Tekintse meg összefoglaló videónkat, képeinket!

Rendezvényünk házigazdája Harsányi Levente volt. Igyekeztünk mindenkinek a kedvében járni. Délelőtt tesztvezetés volt a program a gokart pályán, amely során több mint 30 autó közül lehetet választani. A legnagyobb sikert a Tesla Model X, a BMW i8 és a Ford Mustang GT aratta. Délután gokartokkal lehetett száguldozni Magyarország egyik legmodernebb gokart pályáján 70-80 km/h sebességgel.

Mindemellett kézműves foglalkozásokkal (ékszerkészítéssel, origamival, papírmerítéssel), karikaturistával, trükkös bringákkal, darts focival, triál bemutatóval, mentő- és őrző-védő kutyás bemutatókkal, logikai játékokkal, gyerek sarokkal vártuk vendégeinket. A She’s Mercedes program keretében pedig sminkkel és száraz fodrászattal, valamint virággal és macaronnal igyekeztünk a hölgyek kedvében járni.

 

Köszönjük mindenkinek a részvételét!