Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. 5 880 000 forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert

Vállalati munkakultúra és a cégvezetés folyamatos fejlesztése, illetve a Menedzsment módszertanok nehéz piaci körülmények között című képzéseket valósítja meg uniós támogatással az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt.

 

Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. . 5 880 000 forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régiókban”című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 100%-os támogatású projekt keretében 12 fő számára, két témakörben, összesen 150 órás kompetenciafejlesztő tréninget valósít meg. Célunk az árbevétel-növekményünk és szakterületi fejlődésünk (marketing, értékesítési munkánk piacbevezető, márka képviseleti, piacbefolyásolási, informatikai, szervezési és folyamatmenedzsment).

 

A pályázat sikeressége kiemelten segítséget nyújt, a kompetenciafejlesztés hosszú távú célstruktúrájában a megfogalmazott céljaink teljesítésében, különösen a piaci versenyben. A képzésben részt vevő munkatársak kompetenciája így illeszkedik a cég fejlődéséhez és dinamikájához.