Kórházi adományozás 2018 - idén Hosszú Katinka is velünk tartott

A negyedik karácsonyi ünnepséget tölthettük a mindennapok angyalaival a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban.

Az EuroFleet Zrt. hagyományaihoz híven idén is pénzjutalmat osztott ki a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház 40 legelhivatottabb ápolójának a Hovány Alapítványon keresztül a Mindennapok Angyalai program keretében. A program az ápolókra, azaz a mindennapok angyalaira és munkájuk fontosságára hívja fel a figyelmet. A nővérek, ápolók, egészségügyi dolgozók munkája mindenki számára példaértékű, ugyanakkor sokszor nem részesülnek kellő figyelemben, megbecsülésben, munkájuk jelentősége háttérben marad.

Nagy örömünkre szolgált, hogy kiemelkedő eredményünknek köszönhetően idén az ápolóknak kiosztott jutalom teljes összegét 1,2 millió forintra tudtuk növelni. Emellett a kórház kérésére 2 db szoptató fotellel tudtuk támogatni az Újszülött Osztály modernizálását és 4 db pulzoximéterrel a nemrég átadásra került Sürgősségi Osztály gyermek részlegét. (A pulzoximétereket a vér oxigénmennyiségének mérésére használják.)

Az ápolókat szerettük volna a pénzjutalmon felül mással is meglepni, így megkértük márkanagykövetünket, Hosszú Katinkát, hogy tartson velünk az eseményre. A jutalmazottak nagyon örültek Katinka jelenlétének és támogató szavainak. Katinka nem csak az ápolóknak szervezett ünnepségen vett részt, a Gyermek Osztályt is meglátogatta velünk. Az osztályra játékokkal érkeztünk, melyeknek hamar helyet találtak a játszó szobában.

Köszönjük a kórháznak az ünnepség megszervezését! Öröm volt látni a kórház dolgozóinak és a gyermekeknek az arcát.

 

A Hírcity összefoglalója az eseményről: