Flottakezelés 1-3 db cégautóból álló gépjárműpark esetén?

A gépjármű flottakezelés tényleg csak a nagy gépjárműparkkal rendelkező, így jellemzően a nagyobb cégeknek éri meg?

Ez a tévhit jellemzően két tényezőn alapul. Az egyik, hogy nem mindegyik flottakezelő kezel 1-3 db cégautóból álló járműparkot, vagy a szolgáltatás minőségében sokszor indokolatlanul nagy eltérés van a nagyobb számú autóval rendelkező ügyfeleknek nyújtott szolgáltatáshoz képest. A másik, hogy a vállalatok úgy gondolják, csak akkor éri meg számukra a flottakezelés, ha már a gépjárműpark fenntartása, karbantartása láthatóan meghaladja képességeiket. Ez a probléma pedig jellemzően 6-8 autónál kezd el látványosan jelentkezni.

 

Miért éri meg akár egy cégautó esetében is az EuroFleet flottakezelési szolgáltatásait igénybe venni?

Mert már 1 gépjárműből álló flotta esetében is érvényesülnek az EuroFleet által Önnek nyújtott előnyök és kedvezmények:

•    Ön a teljes bérleti díjat költségként elszámolhatja, illetve a bérleti díj áfájának minimum 50 %-át visszaigényelheti. Mivel a bérleti díj a flottakezelési szolgáltatást is tartalmazza, így Ön a gépjárműhöz tartozó összes költség (kötelező revíziók, forgó-kopó alkatrészek, gumiköltségek, csereautó és országúti segélyszolgálat díja, valamint minden egyéb igénybe vett szolgáltatás) után élhet ezzel a lehetőséggel.

•    Az EuroFleet által biztosított alacsony beszerzési árnak és a magas eladási árnak (fix maradványértéknek) köszönhetően a futamidő alatt az értékvesztési rés jelentősen kisebb az EuroFleetnél, mintha megvásárolná a gépjárművet. Így Önnek sokkal kevesebb az időszakra jutó költsége, tulajdonképpen ez az alacsonyabb értékvesztési rés kerül finanszírozásra.

•    A flottakezelési szolgáltatásokban, mint a biztosítási díjakban, szerviz költségekben, gumizási költségekben, a munkadíjakban és az alkatrész áraiban szintén érvényesülnek az EuroFleet volumenéből adódó kedvezmények, amelyek más, nem flottakezeléssel foglalkozó vállalatok számára nem elérhetőek.

•    Bérelt gépjárművére meghibásodás és káresemény esetén korlátlan ideig csereautó szolgáltatást nyújtunk a javítás teljes időtartamára külön díjazás nélkül. Így mobilitása folyamatosan garantált.

•    Az EuroFleet célja, hogy minden vállalkozás arra fordítsa idejét és energiáját, amihez ért. Ehhez az is hozzátartozik, hogy minden vállalat abba fektesse pénzét, ami a legnagyobb profitot termeli számára. A kereskedelemmel foglalkozó cég áruba, a termeléssel foglalkozó vállalat pedig a termeléshez szükséges eszközökbe fektesse pénzét. Az EuroFleet által nyújtott gépjármű tartós bérleti konstrukció, operatív lízing ebben segít a vállalatoknak, mivel nem szükséges lekötniük szabad pénzeszközeiket, ezzel javítva cash-flowjukat. Az EuroFleet ezzel tovább növeli a vállalkozások költséghatékonyságát.

Az EuroFleet minden esetben igyekszik ügyfeleinek, azok hatékony működését és igényeit szem előtt tartva továbbadni flottakezelő mivoltából adódó előnyeit, legyen szó 1 vagy 20 gépjárműből álló flottáról.

 

„Az Eurofleet egy olyan cég, ahol MINDEGY hogy 2 vagy 22 autó van a flottában, mindig ugyanazt a színvonalat, hozzáértést és törődést kapjuk! Köszönjük a támogatást, a jövőben is Veletek szeretnénk dolgozni!"

Ujvári Márta
ügyvezető igazgató
Somogyi Elektronic Kft.


„Mivel cégünk egy kis flottát bérel, fontos, hogy az Eurofleet által kezelt flotta méretéből adódóan jelentős kedvezményeket ér el a járulékos költségeknél, például a szerviz- és biztosítási díjaknál, és így mi ezeket a kedvezményeket száz százalékig megkapjuk, ezt számláinkon tapasztaljuk!”

Bogdán Róbert
ügyvezető
Alfred Schuon Kft.


„Azért szeretünk az Eurofleet-tel dolgozni, mert cégünk relatív kis flottáját nagyon rugalmasan és dinamikusan kezelik, gyorsan változó igényeinkre mindig találnak megoldást."

Éder Bálint
osztályvezető
Brill Audio Visual Kft.


 
Az EuroFleet által nyújtott flottakezelési szolgáltatásról itt tudhat meg még többet.
Amennyiben további flottakezeléssel kapcsolatos kérdései lennének, vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink örömmel válaszolnak kérdéseire! Tovább...