Autókkal fűszerezett konferenciák az EuroFleet-tel

Az EuroFleet Zrt. Magyarország egyik legnagyobb gépjármű kereskedő hálózatának, a Hovány Csoport tagja, márka független flottakezelő. 5 éves fennállása óta töretlenül sikeres, ma már több, mint 100 ügyféllel rendelkezik, a kkv. és a multi szektorban is egyaránt képviselteti magát. Az EuroFleet sikere elsősorban szolgáltatása magas minőségi színvonalában, rugalmasságában és munkatársai ügyfélközpontú hozzáállásában rejlik.

Az EuroFleet Zrt. tavasszal konferencia megjelenéseivel erősítette imaget.  Áprilisban a Laurel Retail Konferencia 2013 kiemelt támogatója volt, mivel egyben a cégcsoport flottakezelője is.  Az április 25-26-án megrendezett konferenciának a siófoki Hotel Azúr adott otthont, amely a Balaton közelségének és a jó időnek köszönhetően, igazi nyári hangulatot kölcsönzött a konferenciának. Ezt követően május 23-24-én a sárvári 5 csillagos Spirit Hotelben, a Ghibli Kft. által megrendezett Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 7. Országos és 2. Nemzetközi Konferenciájának támogatójaként volt jelen az alkalmon.

A 2 napos konferenciákon a résztvevők megismerkedhettek az EuroFleet prémium minőségű flotta és rent a car szolgáltatásaival, értékes Rent a car ajándékokat nyerhettek, kipróbálhatták tudásukat egy ügyességi játékban is. A Hovány Csoport a rendezvény helyszínén különböző kategóriájú autók kiállítását biztosította, mint pl.: Nissan 370Z, Mercedes CLA, Nissan Murano, Nissan Juke, Nissan Qashqai, Ford Focus ST, Hyundai Santafee, Hyundai i30. A kiállítás mellett lehetőség volt több modell tesztvezetésére is, amely számos résztvevő kíváncsiságát felkeltette. Az autók mellet nagy sikert arattak az EuroFleet hostessei is, akik a résztvevők koordinálását és a programok megvalósulását segítették elő.

konferencia