Kórházi adományozás 2016

Mintha csak tegnap álltunk volna a győri kórház nagyelőadójában, dobogó szívvel, látva a boldog arcokat… és lám-lám eltelt egy év, ismét a karácsonyra készülődünk…

Tavaly elindítottunk egy kezdeményezést. A Hovány Alapítványon keresztül a „Mindennapok Angyalait”, kórházi ápolónőket, ápolókat, egészségügyi szakdolgozókat részesítettünk pénzjutalomban, összesen 1 millió Forint összegben. Akkor azt ígértük, hogy a 2015-ös adományozás csak az első állomása lesz egy remélhetően hosszú távú együttműködésnek, amelynek a feltétele az, hogy a cégünk az elkövetkező években is szép pénzügyi eredményeket érjen el. Büszkén jelenthetjük be, hogy kemény munkával 2016-ban is sikerül eredményes évet zárnunk. Több száz autót adtunk tartós bérletbe, használt gépjárműveinket pedig haszonnal értékesítettük. Sikerült árbevételünket és profitunkat növelni ebben az évben is, aminek egy részét szeretnénk karitatív célokra, mások segítésére fordítani. Törekszünk egyre több pénzt, időt és energiát fordítani non-profit, jótékony kezdeményezések támogatására. Úgy gondoljuk, Ügyfeleink prémium szintű kiszolgálásán túl ez is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy értékteremtő vállalkozás legyünk.

2016. december 13-án a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház előadó termében  az EuroFleet Zrt. átadta a 2016 évi legnagyobb összegű támogatását. 1 millió forint összegű pénzjutalomban részesítettük a kórház 40 osztályának 1-1 dolgozóját, jelképesen köszönetet mondva a társadalom nevében az ő kitartó és áldozatos munkájukért. Bízunk benne, hogy ajándékunkkal segíteni tudunk a nehézségekben, és egy picivel hozzájárulhatunk az ünnep fényének emeléséhez.

 


Beszédet mond Csőre Tamás, az EuroFleet Zrt. stratégiai igazgatója

 

Köszönetünket egy Müller Péter idézettel szeretnénk kifejezni:

„A mosolygós embereknek sem könnyű a sorsa, csak másképp élik meg. Derűsen, és ez a nehezet is könnyebbé teszi. Az örömöt nemcsak kapjuk, de belülről csináljuk is, és ez fontosabb.”

Kívánjuk minden kedves kórházi dolgozónak, hogy fenti gondolat legyen jelen életükben, és ezzel az esetleges nehézségek ellenére is derűsen, boldogan éljék mindennapjaikat!

 

 

Az elismerő oklevelek és támogatás átadása

 

 

A jutalmazottak nevében beszédet mond  Róthné Zsidai Zsuzsanna

 

Szeretnék beszámolni arról is, hogy cégcsoportunk, a Hovány Cégcsoport 2016 december 6-án adta át a Bács-Kiskun Megyei Kórház 40 dolgozójának a Mindennapok Angyalai kitüntetést, és a hozzá kapcsolódó pénzjutalmakat. Jelen rendezvényünkkel csatlakoztunk mi is a Hovány Cégcsoport kezdeményezéséhez, mellyel reményeink szerint sikerült Örömet szereznünk itt Győrben is.

 


Karácsonyi hegedűjáték

 

Hangolódás a karácsonyra a dolgozók dalaival

 

Ezúton is köszönjük az Ápolási Igazgatási osztály munkatársainak a munkáját, hogy megszervezték számunkra ezt az átadó ünnepséget. Továbbá köszönjük szépen a fellépőknek, hogy hegedűjátékukkal és dalaikkal emelték a rendezvény fényét.

 


 Az ünnepséget egy kis cateringgel zártuk

 

Az átadó ünnepségen készült interjút a Hírcity portálján tekinthetik meg az alábbi linkre kattintva:

http://www.hircity.hu/egeszseg/gyogyitas/jotekony-eurofleet---boldog-noverek-video