Mazda CX-5

Ne érje be kevesebbel!

mazda cx-5

Új Mazda CX-5  kívül-belül tökéletes formatervezésű, közepes méretű városi terepjáró. A tervezők célja az volt, hogy ugyanolyan kényelmet és élményt biztosítsanak az utasok számára, mint a vezetők számára. Hogy ez sikerült-e? A flottákban üzemeltetett új Mazda CX5  használóinak visszajelzése alapján igen!

cx5

A KODO dizájn és a páratlan mestermunka a gyönyörű külsőt merésszé és céltudatossá varázsolta az új, életteli Soul Red Crystal szín segítségével, a tágas, vezető- és utasközpontú utastér pedig csendes, nagy gondossággal kialakított és kényelmet biztosít.

cx-5

A Soul Red Crystal színen túl újdonság az aktív vezetői kijelző közúti jelzőtábla-felismerő rendszer, fejlettebb kormányzás és irányíthatóság a G. vektorizáló vezérlésnek köszönhetően, i-ACTIV összkerékhajtás.

A kormányzásnak, a jármű sebességének és a gázpedál helyzetének figyelésével a G-vectoring vezérlés ezredmásodperceken belül reagál, hogy javítsa az irányítást és a kormányzást a harmonikusabb vezetés érdekében. Az i-ACTIV összkerékmeghajtás csak akkor lép működésbe, amikor szükséges. 27 érzékelője másodpercenként több mint 200 mérés alapján irányítja a teljesítményt az ideális tapadás érdekében. Mindez segít abban, hogy magabiztosan, az irányítás biztos tudatában vezessen, és kiélvezhesse az új Mazda CX-5 teljesítményét.

Az új Mazda CX-5 vezetésekor olyan gyorsaságot és a reakciókészséget tapasztal, ami ritkaságszámba megy a városi szabadidő autók között. Ez a fejlett SKYACTIV technológiára épülő városi SUV kiváló üzemanyag-fogyasztással és alacsony – akár 132 g/km-es – CO2-kibocsátással rendelkezik.

Továbbfejlesztett i-ACTIVSENSE biztonsági technológiánk használatával az új Mazda CX-5 élvezetes és magabiztos vezetést biztosít minden környezetben. A beépített kamerák és érzékelők a lehetséges veszélyeket korai szakaszban felismerik, ezzel minimalizálják a kockázatokat, és figyelmeztetnek a head up kijelzőn, amely fontos vezetési információkat vetít a szélvédőre. Az intelligens városi fékasszisztens jelzőtábla-felismeréssel, Mazda radaros sebességszabályozó automatikával, adaptív LED-fényszórókkal és számos egyéb biztonsági innovációval minden körülmények között élvezetessé teszi a vezetést, és védelmezi Önt és családját.

 forrás: mazda.hu, totalcar.hu