Mercedes-Benz CLS – Egy elegáns dizájn ikon.

A Mercedes-Benz CLS lélegzetelállító külső vonalvezetésével dizájn ikonná vált. Az idén érkezett harmadik generációs négyajtós luxuskupé hossza 5 centiméterrel nyúlt meg, de még mindig 5 méter alatti. Sportosan elegáns formavilága lenyűgöző.

Utastere hasonlóan igényes: puha bőr, nemes fa. Egyfajta lounge-hangulatot áraszt magából, melyet a 64 színárnyalatból álló hangulatvilágítás, és az ENERGIZING komfortvezérlés is elősegít. Az ENERGIZING komfortvezérléssel egyetlen gomb megnyomásával változik meg a belső tér az Ön igényeihez, fáradtsági szintjéhez igazodva. Ez a felszereltségtől függően a klimatizálást és az illatosítást, a masszázsfunkció és az Ambiente megvilágítást, valamint megfelelő lejátszási listák lejátszását jelenti. A Burmester térhatású hangrendszer 13 nagyteljesítményű hangszóróval biztosítja a tökéletes hangzást, de High-End 3D térhatású rendszere akár 25 speciálisan elhelyezett hangszóró segítségével is tudja biztosítani a legakusztikusabb hangzást. Nagy felbontású, 12,3 colos kijelzője segíti a vezetőt. A COMAND Online a gépkocsiba hozza az internetet: a Mercedes-Benz alkalmazások – például az időjárásról való tájékozódáshoz, az internetes rádiózáshoz vagy a különleges úti célok kereséséhez – menet közben is használhatók. A WLAN/Wi-Fi-hotspoton keresztül akár három utas is összekapcsolhatja laptopját vagy tabletjét az internettel – saját SIM-kártya nélkül. Magyar nyelvű navigációval is rendelkezik. Az AMG Line kivitel még prémiumabb és sportosabb megjelenést kölcsönöz ennek az együlálló hangulatnak és formavilágnak.

A Mercedes CLS elérhető 4 hengeres dízel (CLS 300 d Coupé – 245 LE), összkerékhajtású 6 hengeres dízel (CLS 350 d 4MATIC – 286 LE, CLS 400 d 4MATIC – 340 LE), benzines (CLS 450 4MATIC – 367+22 LE) és AMG (AMG CLS 53 435+22 LE) motorral felszerelt változatban is.

A CLS kifinomult formavilágával, eleganciájával tökéletes választás lehet vezetői autónak.

Kérje személyre szabott flottakezelési ajánlatunkat!