A „Mindennapok Angyalait” jutalmazták Győrben

A Győr–Moson–Sopron Megyei Petz Aladár Megyei Oktató Kórház 40 ápolónőjét, egészségügyi szakdolgozóját összesen 1.000.000 Ft összeggel támogatta az EuroFleet Zrt., a Hovány Alapítvány bevonásával december idusán.

 

Kik a Mindennapok Angyalai?


A Mindennapok Angyalai mind mély hivatástudattal dolgoznak az egészségügy valamely területén, lelkiismeretesen, és nagy gondossággal végzik munkájukat, annak ellenére, hogy sajnos sem anyagilag, sem társadalmilag nem sikerült még kiharcolniuk az elismerést.
Munkájuk és kitartásuk jutalmaként egy ünnepség keretein belül, december 16-án, egyenként vehették át 25.000 Ft összegű pénzjutalmukat.

 

A „Mindennapok Angyalait” jutalmazták Győrben

 

A felajánlás nem csak anyagi elismerés, hanem a szakmai és erkölcsi megbecsülés jelképe is.

„Adományunkkal célunk a Mindennapok Angyalainak a támogatása, akik odaadó, lelkiismeretes munkával járulnak hozzá a kórház működéséhez.” – mondta beszédében Csőre Tamás, az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. stratégiai igazgatója, aki számára nem új keletű az adományozás. „A Hovány cégcsoport jelképe egy angyal. Innen az ötlet, hogy a Mindennapok Angyalait támogassuk cégcsoportunk alapítványán, a Hovány Alapítványon keresztül. Tavaly karácsony előtt elsőként a Bács-Kiskun Megyei Kórház ápolói részesültek pénzjutalomban.” – folytatta Csőre Tamás, - „ezt a kezdeményezést szeretnénk folytatni jelen felajánlásunkkal!”.

 

Csőre Tamás

„Szeretném megköszönni ápolóink, egészségügyi dolgozóink áldozatos és néha ember feletti munkáját. – mondta köszöntőjében Dr. Tamás László János, főigazgató főorvos úr. „Hálásak vagyunk az EuroFleet Zrt.-nek és a Hovány Alapítványnak, hogy lehetőséget adott arra, hogy dolgozóink munkáját nyilvánosság előtt is megköszönhessük.”

 

Dr. Tamás László János

„Nagy öröm számunkra, hogy van, aki észreveszi, hogy néha mi is segítségre szorulunk, és az ünnepek közeledtével ez még nagyobb jelentőséggel bír.” – fogalmazta meg háláját Tendliné Koch Edit ápoló, aki a jutalmazott egészségügyi szakápolók nevében mondott köszönetet.

 

Tendliné Koch Edit

Az ünnepséget Bogdán Eszter énekesnő előadása tette teljessé, majd az állófogadás, melyen minden résztvevőnek alkalma volt néhány percre megpihenni…. hiszen tudják, az Angyaloknak mindig van munkája!

Csőre Tamás elárulta: az EuroFleet sikeres évzárásának is köszönhető, hogy egyre fontosabbnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, aki tud, az segítsen! Bízik benne, hogy sikerült örömet szerezni, és 40 ember, 40 család karácsonyát egy picit szebbé tenni.