Motilválja munkatársait élményautózással!

Az Eurofleetnél új élmények várják! Lepje meg saját magát vagy munkatársait a biztonságos száguldás élményével! Az üzleti életben, a professzionális szakmai munkában talán az egyik legfontosabb kérdés az, miként bánik egy cég az alkalmazottaival, vagy egy vezető a beosztottjaival. A témával foglalkozó pszichológusok szerint a legtöbb esetben a sikeres kommunikáció, a motiváció, ezeken túl pedig a profitorientált munkavégzés eredményessége azon múlik, hogy mennyire vagyunk képesek megnyerni az embereket a saját elképzeléseinknek. Az eddigi kutatások azt bizonyítják, hogy az egyénileg mérhető eredmények sokkal kisebb százaléka írható a technikai tudás javára. Ennél sokkal nagyobb százalék az emberi érintkezés technikájában mutatott ügyességének köszönhető;

Fejleszteni, és igazi közösséget teremteni

Egy jó munkahelyre akkor mondjuk, hogy ideális, ha egyebek mellett fejleszti az alkalmazottak kreativitását, támogatja a dolgozók képzését, karrierlehetőségeit, különösen figyel a munkatársak elégedettségére, a multikulturális környezetre és a baráti légkör megvalósítására. Minderre nem elég a mindennapos ottlét egy irodai közösségben, nem elég a munkaközi szünet! Igazi csapatot kell építeni, valódi közösséget kell formálni azért, hogy ne csak a munka tempója és hatékonysága, hanem az emberi kapcsolatok is fejlődjenek! A csapatépítés célja, hogy segítsen felfedezni, kifejleszteni és hasznosítani a munkatársak alvó és kihasználatlan képességeit. A csapatépítő tréning során azok a munkatársi viszonyok erősödnek, amelyek elengedhetetlenek az eredményes csapatmunkához, mint például az önismeret, az emberismeret, a magabiztosság, a felelősség- és a kockázatvállalás, az önzetlenség, a tolerancia és a beleérző képesség.

A munkatársak motivációjának egy új eszközét ajánljuk szíves figyelmébe!

Itt a jó idő, jön a nyár! Ideje Önnek is felkelnie az íróasztal mellől, és élményeket gyűjteni! Motiválja a kollégáit és ösztönözze az üzleti partnereit, vagy egyszerűen csak szerezzen magának egy jó hétvégét! Mi tudjuk, mivel lehet! Egy BMW Z4-essel! Az Eurofleetnél már ezt az autót is megtalálja. Garantáljuk a vezetés feledhetetlen örömét! Az autó kicsi, könnyű, de nagyon erős. Egy igazi, sportos roadster, éppen olyan, amilyenre mindenki vágyik!

 

Élményautózás

Irány a szerpentin!

Miért bújna el valamilyen konferenciateremben? Miért tartana üzleti vacsorát? Miért ne jönne el az Eurofleethez, hogy kipróbálja ezt az autót? Az Eurofleetnél bérelhető Z4-es minden oldalon légzsákkal felszerelt, két zónás, digitális klímával és gyári navigációval ellátott autó. Az Ön kényelmét a valódi bőr belső, a Start/Stop funkció, az adaptív futómű, a hidromechanikus szervokormány, a fűthető kormánykerék és a multifunkciós kormány is garantálja. A járművet parkolást segítő rendszerrel is felszerelték, valamint esőérzékelős automata fényszóróval, és még intelligens vészhívó is van benne.

 

Élményautózás