Oldtimer Show 2018 - Magyar Vasúttörténeti Park

A Magyar Vasúttörténeti Pakban kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű kiállítása az Oldtimer Show. A szervezők vadonatúj kiállítási anyaggal készülnek: 100 évnél is idősebb motorok és fakerekű autók sokasága, traktorok, harckocsik, buszok, teherautók és gőzmozdonyok. 500 db válogatott veterán jármű kerül bemutatásra.

A kiállított járművek között igen ritka és értékes járművek is bemutatásra kerülnek, de nem fognak hiányozni a KGST és az USA gyártmányok sem. A legszebb autók mellett korabeli ruhákba öltözött lányok örömmel állnak majd modellt az emlékfotók elkészítéséhez.

Az Oldtimer Show nem csupán kiállítás, hanem olyan családi program, ami számos kiegészítő programjával egész napos kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára. A fő látványosság az Orient és a West mozdony körfűtőházakban elhelyezett veterán autók és motorok. Az Oldtimer Show-n minden járműtípusból csak egyet mutatunk be, a fellelhető legszebb példányt!

Egy új interaktív látványossággal fog bővülni a mozdonyfűtőházi kiállítás: egy oldtimer Datsun sportautót épít össze a restaurátor csapat 2,5 nap alatt. Az összeépítésről óránként fotó is fog készülni, így vasárnap este már az összeépítés teljes folyamata látható lesz egy monitoron.

 

Amennyiben saját veterán autója van, regisztráljon a rendszámmal valamint csodaszép autója fotójával, és érkezzen kedvencével a találkozóra! Részletek az oldtimershow.hu oldalon.


Időpont: 2018. 04.13-15.
Helyszín: Magyar Vasúttörténeti Park, 1142 Budapest, Tatai út 95.
Nyitva tartás: péntek 13:00-18:00, szombat-vasárnap 09:00-18:00

 

oldtimer show 2018

 


forrás: oldatimershow.hu