Rendhagyó ügyféltalálkozó az EuroFleet Zrt-nél

Sokat gondolkodtunk azon, hogy magas minőségű flottakezelési szolgáltatásunkon túl mivel köszönhetnénk meg Ügyfeleink bizalmát. Mindenképpen ügyféltalálkozóban gondolkodtunk, hogy a személyes kapcsolatot Bérlőinkkel erősíteni tudjuk, de nem akartunk egy szokványos „vendéglátást” szervezni. Ügyféltalálkozónkkal célul tűztük ki, hogy értéket adjunk Ügyfeleinknek.

Portfóliónk elemzése során szembetűnő volt, hogy Bérlőink személyében komoly kapcsolati tőkével rendelkezünk. Nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy kapcsolati tőkénk megosztásával valódi értéket tudunk adni Ügyfeleinknek, így elhatároztuk, hogy ügyféltalálkozónkon egy nagyon intenzív kapcsolatépítési lehetőséget szervezünk meg.

A rendezvény hangulatából, és Vendégeink visszajelzéseiből úgy gondoljuk, hogy célunkat elértük, ügyféltalálkozónk során sok ígéretes ismeretség köttetett.

Íme egy rövid összefoglaló a rendezvényről!

Az ügyféltalálkozót 2016.05.12-én rendeztük meg, a „legmodernebb vidéki szállodaként” ismert Sheraton Hotelben Kecskeméten. Nagy örömünkre szolgált, hogy regisztrált Vendégeink teljes létszámban megjelentek, még a rossz idő sem tántorított el senkit a részvételtől. Ezúton is köszönjük kedves Ügyfeleink megtisztelő érdeklődését!

A rendezvényt Csőre Tamás, az EuroFleet Zrt. stratégiai igazgatója nyitotta meg, köszöntötte a vendégeket, és tájékoztatta a résztvevőket a nap várható eseményeiről. A kerekasztal beszélgetések profi lebonyolítását nem bíztuk a véletlenre, felkértük a Magyar Vállalkozók Üzleti Körét (MVÜK), aki örömmel vállalta a networking zökkenőmentes megszervezését. Köszönjük Mészáros György ügyvezető Úrnak és kollégáinak a remek szervezést!

A délelőtt során Vendégeinknek lehetősége nyílt közel 40 komoly üzleti potenciállal bíró vállalkozás képviselőjének bemutatkoznia, és 40 céget, cégképviselőt megismernie. Tulajdonképpen 40 kaput nyitottunk ki Ügyfeleink előtt bízva abban, hogy Bérlőink egymás vevői, beszállítói, akár stratégiai partnerei lehetnek a jövőben, s ezzel kölcsönös üzleti előnyökhöz juthatnak. Fontosnak tartjuk ezúton is felhívni a figyelmet arra, hogy ezek a rövid bemutatkozó beszélgetések tényleg csak „kapunyitások”. Bíztatjuk Vendégeinket, hogy keressék egymást, mélyítsék el ismeretségeiket!

A networkinget egy finom ebéddel zártuk, a számos fogás között bízom benne, hogy mindenki talált kedvére való ínyencséget!

Ügyféltalálkozónk másik fő pillére a Mercedes gyárlátogatás volt. A közel két órás program során megtekinthettük a présüzemet, a karosszéria- és az összeszerelő üzemet. Nagyon érdekes volt végigkövetni, hogy készülnek el ezek a csodálatos autók. A kecskeméti gyárban készülő modellek: B-osztály, CLA, CLA Shooting Brake. 2 percenként gurul ki a gyárból egy-egy újabb kész autó. Fantasztikus élmény volt, egy külön világba kaptunk bepillantást.

Ügyféltalálkozónkat nyeremény sorsolással zártuk. Nyertesünk, Hosszú Sándor Úr – SCI-Hálózat Zrt. – egy szabadon választott hétvégére nyerte meg a BMW Z4 típusú kabriónkat. Gratulálunk a szerencsés nyertesnek, és kellemes autózást kívánunk!

Bízunk benne, hogy kedves Ügyfeleink nem csak értékes kapcsolatokkal, de egy kellemes élménnyel is gazdagodtak körünkben! Köszönjük Vendégeink aktív részvételét a sikeres networking lebonyolításában!

 

Hindrich Eszter

vállalkozásfejlesztési menedzser

EuroFleet Zrt.