Sikereket hoz a kompromisszumok nélküli flottakezelés

Több mint 200 új gépjárművet adott át ügyfeleinek az év első felében az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. és ezzel túlteljesítette terveit. A kiemelkedően teljesítő magyar tulajdonú flottakezelő cég az év első hat hónapja alatt több, mint 30 új ügyfelet szerzett. Közbeszerzés keretében elnyerte a Nemzeti Közlekedési Hatóság flottájának leszállítását és üzemeltetését és eredményes tárgyalássorozattal beszállítói státuszt nyert el a Microsoft Magyarország Kft-nél. Már meglévő megbízói közül többek között a Szentkirályi Ásványvíz Kft-nek adott át egy jelentősebb új flottát. Gépjármű finanszírozási keretszerződést írt alá, majd pár hónapon belül keretemelést kért a De Lage Landen Zrt-nél a finanszírozás megnyugtató biztosítására. Mindez csak pár fontosabb az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. 2015 első félévében elért eredményei közül, melyeknek köszönhetően a flottakezelő cég a tervezettnél jobb eredménnyel zárta az első félévet, így töretlen optimizmussal várja az őszi hónapokat.

Évek óta stabilan növekszik az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. éves árbevétele, nyeresége és jövedelmezősége. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás gazdasági mutatói az iparági átlaghoz képest kimagaslóan jók a magyar flottakezelő szektorban. 2014-ben 1,278 milliárd forintos árbevételt, és ezzel az előző évhez képest 5%-os bevétel-növekedést ért el az EuroFleet Zrt. – mindezt mindössze 13 munkatárssal. Ennek köszönhetően a cég vezetése árbevétel és profittömeg tekintetében is kihívó 25 százalékos növekedési tervet tűzött ki 2015-re. A szélesebb üzleti szegmensben kifejtett agresszívabb értékesítési stratégiával az EuroFleet az év első felében időarányosan hozta a kitűzött merész terveket és bíztatóan néz az év vége elé.

 

A 2015-ös évtől szép és folyamatos gazdasági növekedést vártam, a 25%-os árbevétel növekedést sem tartottam elképzelhetetlennek, hiszen vállalkozásunk szolgáltatásai idén a korábbinál szélesebb üzleti szegmensben is elérhetővé váltak – mondta el Csőre Tamás, a vállalat stratégiai igazgatója. Az elért eredménnyel elégedett vagyok, de ez nem ok arra, hogy megtorpanjunk, vagy a babérjainkon üljünk. Ennél sokkal jobb eredmény is elérhető a csapatunk számára és mi azon leszünk, hogy a lehetőségeket kihasználva, folyamatosan fejlődve még szebb eredményeket érjünk el. A sikereink titka az, hogy a legapróbb részletekre is odafigyelünk, a megkeresésekre azonnali reagálunk, ügyfeleinket egytől egyig VIP ügyfélként kezeljük, és egyedi igényeiket is maradéktalan teljesítjük. Ez vitte eddig sikerre a vállalatunkat, ezért a továbbiakban is ezt az üzletpolitikát folytatjuk – mondta el Csőre Tamás, aki 2015 második felére az első félévinél is jobb eredményeket vár az EuroFleet csapatától, és a szolgáltatásaik minőségét is tovább kívánja emelni.

2015.08.07.