Egy gombnyomásra V8-as hangjával érkezhet!

Milyen az, amikor már messziről meghalljuk egy V8-as hangját? Minden idegszálunk megfeszül, figyelmünket arra összpontosítjuk, hogy vajon melyik irányból érkezik a dübörögő, izmos motorhangú fenevad? Aztán már csak a hátsó lámpák tovatűnő fényében tippelünk márkára. Szívünk gyorsabban dobog, az adrenalin szintünk megemelkedik. Bárcsak… Bárcsak, odaléptetnék neki! Nos, mit szólna hozzá, ha Önre is felfigyelnének, amikor egy V6-os vagy akár egy V8-as motorhang kíséretében begurul valahová? A megoldás a SOUNDSTER! Csak egy telefonjába kerül, hogy egy német innovációnak köszönhetően vérpezsdítő V6-os vagy V8-as motorhangot adjon ki az autója!

A  SOUNDSTER  főbb jellemzői:

    ·        Német innováció és gyártmány
    ·        2 év gyártói garanciával rendelkezik
    ·        Gombnyomásra ki-be kapcsolható
    ·        Az eredeti kipufogó rendszer érintetlen marad
    ·        Benzines és dízel gépkocsiknál is alkalmazható
    ·        Környezetbarát és baleset megelőző
    ·        A motorvezérlést és egyben a gépkocsi tulajdonságait nem befolyásolja
    ·        A gépkocsi garanciáját nem érinti
    ·        Költöztethető (gépkocsi váltáskor áthelyezhető)
    ·        Több programmal (V6 vagy V8) rendelkezik, melyek igény szerint változtathatóak

 

Hogyan működik?

A képlet pofon egyszerű. Értsük meg az autónk IT nyelvezetét és ez alapján alkossunk hangképeket! Jelen esetben a tolmácsunkat Soundster-nek hívják, ami egy interface segítségével kapcsolódik autója CAN BUS rendszerére. A CAN-BUS rendszerből érkező adatok alapján (motor fordulatszám, nyomaték görbe, váltó paraméterek, Start-Stop rendszer állapota stb.) párosítja a megfelelő hangképet és a választott üzemmódnak megfelelően modulálja az Aktort. Az üzemmódok között távirányítóval vagy beépített nyomógombbal (esetenként App-al) lehet váltani akár menet közben is. Minden elektronika egyedi azonosítóval van ellátva, a magas minőség nyomon követése érdekében.

 

Mi az az Aktor?

soundster aktor

Az Aktor az az egység, amely az előzőekben leírt módon létrehozott hangot leadja a környezetbe.  Az Aktor magas minőségű rozsdamentes acélból gyártják. Mivel az Aktor a gépjármű külső felszerelésére tervezték, ennek megfelelően teljes mértékben időjárás álló (folyadék, só és saválló).  Az Aktor tervezésénél és gyártásánál felhasznált technológiákból és anyagokból látható, hogy az Aktort hosszú élettartamra tervezték. A gyártó garantálja a folyamatos magas minőséget.

A csomag tartalma Aktor, kábelköteg és interface, cső kivezetés, rögzítő elemek (horganyzott acél, valamint egy rugalmas felfüggesztő elem, bilincs), az elektronika, valamint a csavarok.

Autóipari beszállító cégek gyártják az összes komponenst, így garantált, hogy az autózás során előforduló igénybevételeknek megfelelő, magas minőségű, megbízható működésű berendezést vásárol.

 

Már nálunk is elérhető!

Ha Ön is szeretné, hogy autójának V8-as hangja legyen, kérje ajánlatunkat!