ŠKODA Superb – A stílus és a tágasság tökéletes harmóniája

Ön milyen szempontok alapján dönti el, hogy melyik autómárkát választja? Csupán a műszaki paraméterek alapján dönt vagy fontos, hogy a négykerekű társa a külső megjelenésében is tükrözze az életstílusát? Esetleg a racionális érvek dominálnak, nevezetesen a jó ár-értékarány, vagy éppen egy kihagyhatatlan akciós ajánlat? A Skoda Superb esetében - bármelyik csoportba is tartozik - számtalan lehetőség kínálkozik ahhoz, hogy megtalálja, és tökéletesen igényeihez igazítsa azt az autót, amely nélkülözhetetlen részévé válik az életének, legyen ön sikeres vállalkozó, vagy sokgyermekes családapa.

 

superb céges autó

Minden helyzetben komfortosan vezethető, kormányzása pontos, futóműve kifogástalanul csillapít és a sportos stílust kedvelőknek is biztonságos vezetést garantál.  A Superb legfőbb erényei között szerepel a tágas térkínálata. A cseh zászlóshajó csomagtartója 625 liter, ledöntött hátsó üléstámlákkal a tágas óriás 1950 literes teret kínál.  Ennek hátterében elsősorban a Volkswagen Csoport moduláris MQB platformjának alkalmazása áll, amely hosszabb tengelytávot, szélesebb nyomtávot és ezzel optimális belső méreteket tesz lehetővé. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, ha nagyobb dolgot kell szállítani, hiszen 3,10 méter hosszú tárgyak is elhelyezhetők az új Superb Combi belső terében.

 

superb csomagtartó

superb csomagtér


Ön a benzin-, vagy a dízelmotorra esküszik?  A Skoda Superb esetében az új generációs, közvetlen befecskendezéses turbófeltöltős motorok közül öt benzines (TSI) három pedig dízel (TDI). Mindegyikük megfelel az Euro 6 kipufogógáz-szabvány előírásainak. Ha összkerékhajtásra lenne szüksége, a ŠKODA Superb nem hagyja cserben. A motorváltozat függvényében autóját akár hat- vagy hétfokozatú automata DSG váltóval is rendelheti.  Tökéletes párosítás a hatfokozatú DSG váltó és az összkerékhajtás kombinációja.

Az okos eszközök világában élünk, ahol minden eszköz hálózatba kapcsolódik, így könnyítve meg az emberek életét. A sorból a ŠKODA modellek sem maradnak ki, különböző okos funkciókkal szerelik fel a modelljeiket. A teljesség igénye nélkül ízelítőül pár példa:

  • A ŠKODA Superb négy új infotainment-rendszert kínál példás kapcsolódással és interneteléréssel. A belépő modell kivételével mindegyik kényelmesen összekapcsolható egy okostelefonnal a SmartLink technika segítségével.
  • Volt már úgy, hogy nem volt szabad keze kinyitni a csomagtartót? Természetesen a Superb-nél ez sem lehet probléma. Használja a virtuális pedált!  Csak egyszerűen húzza el lábát a hátsó lökhárító alatt, ahol egy mozgásérzékelő figyeli és felismeri az ajtónyitáshoz szükséges rúgó mozdulatot. Amennyiben a rendszer érzékeli a kulcs jelenlétét a KESSY zónában, a rugó mozdulat hatására a csomagtér ajtaja kinyílik.
  • Az adaptív lengéscsillapítás szabályozás (DCC) folyamatosan elemzi és reagál a különböző közlekedési helyzetekre (fékezés, gyorsítás, kanyarodás), s ennek megfelelően módosítja a csillapítási és kormányzási karakterisztikát.
  • Komoly segítséget jelenthet egy sötét éjszakán, ha az addig rejtőzködő veszélyekre vagy akadályokra időben fény vetül. A kanyarkövető fényszóró követi a kormány mozgását és Simply Clever módon segít megőrizni az Ön és családja biztonságát.

Az okos eszközök tehát adottak, már csak egy átgondolt, okos döntés és nap, mint nap megtapasztalhatja a Skoda Superb nyújtotta eleganciát, erőt, biztonságot, kényelmet.

 

Válassza Ön is a Skoda Superb-et céges autójának! Tekintse meg ajánlatunkat!

superb ajánlat

 

Forrás: skoda.hu, jarmuipar.hu, totalcar.hu