Toyota Auris – A megbízható útitárs

Akinek valaha volt már Toyotája az tudja, hogy a reklámokból ismert szlogenek nem pusztán kitalált, jól megformált reklámszövegek, hanem a valóságnak megfelelő állítások. Nem véletlen tehát, hogy azon felül, hogy a Toyota a világ vezető gépjárműgyártójává vált, mára az egyik legmegbízhatóbb autók gyártója lett. A Toyota modelljei közül most az Aurist ajánljuk a figyelmébe, mely a visszajelzések szerint a megbízhatóság szobra. Mióta a modell megjelent a piacon, folyamatosan előkelő helyen szerepel a TÜV intézet listáin, amelyek a C-szegmens* autóit értékelik. Ez megnyugtató garanciát jelent arra, hogy Auris tulajdonosként nap, mint nap gondtalan autózásra számíthat.

 

auris

A szépen formázott, vonzó külsőnek köszönhetően számítson az elismerő pillantásokra! A LED-es fényszórók vagy a dinamikus első és hátsó forma egyaránt jellegzetes pontjai az Auris friss és attraktív megjelenésének. A szélesebb, magabiztos kiállás és a határozottan sportos stílus kombinációja is arra utal, hogy minden utazást élvezni fog.

Az Auris középpontja nem más, mint Ön, a vezető. Amint beindítja a motort, azonnal rabul ejti az innovatív, integrált műszerfal és az utánozhatatlan stílusról árulkodó formaterv. Tekintetét elsőként a beépített, 7 colos képernyőjű Toyota Touch® 2 multimédia rendszer vonzza magára, amelyben feltárul a zene és a multimédia határtalan világa. Az összhang tökéletes a Toyota Touch® 2 és az új 4,2 colos, színes TFT kijelző között, amelyen az utazással, a navigációval és a Toyota Safety Sense aktív biztonsági rendszereivel kapcsolatos információkat olvashat.

 

auris belső

A Toyota Auris egy kényelmes, rugalmasan alakítható, és rendkívül tágas autó. A tágas térben otthonosan érezheti magát, amiről a Toyota Skyview®-n keresztül az utasteret elárasztó napfény is gondoskodik. Az Easy Flat rendszer lehetővé teszi, hogy egy gombnyomással előredöntse az üléseket. A ferdehátú változat 360 literes csomagtere tökéletesen kihasználható a kettős csomagtérpadló és a 60:40 arányban osztva dönthető hátsó üléssor révén. A Touring Sports változat azok számára készült, akiknek még több helyre van szükségük. Ez az autó 530 liternyi poggyászt képes elnyelni, ám a hátsó ülések ledöntésével a raktér akár 1.685 literig is bővíthető.

A családi autók szegmensében a Toyota Auris az egyetlen modell, amely négyféle hajtáslánccal is megrendelhető: a különleges hybrid hajtással, benzines szívómotorral, benzines turbómotorral és turbódízellel. A hybrid mellett az Auris 1,2 literes turbó benzinmotorral is választható, amely az ilyen erőforrástól elvárható gazdaságosságot nyújtja.

A nagyobb biztonság és kényelmesebb vezetés érdekében fejlett aktív biztonsági rendszereket kapott az Auris. A Toyota Safety Sense lényege négy fejlett technológia: az ütközés-megelőző rendszer, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, az automata távolsági fény, valamint a jelzőtáblákat felismerő rendszer.

 

 

Flottakezelőként is tapasztaljuk, hogy a megbízhatóság első számú szempont annak érdekében, hogy bérlőink hosszú távú bizalmát magunkénak tudjuk. Egy megbízható flottakelező és egy megbízható autómárka kombinációja pedig nem más, mint a gondtalan autózás biztosítéka!

Kérjen személyre szabott ajánlatot szakértőinktől!

 

auris ajánlat

 

*A C-szegmens az autók kategóriájából a legfontosabb: Európában ebben a szegmensben adják el a legtöbb kocsit, tehát ez határozza meg az autógyártók sikerét is.

 

Forrás: autonavigator.hu, toyota.hu, toyotamayer.hu