Volvo CX60 Classic – A városi sportterepjáró

A Volvo XC60-t azoknak a meglévő és leendő bérlőinknek ajánljuk, akik kedvelik a kifinomultságot, értékelik a modern technológiát, fontos számukra a biztonság, és szeretik, ha az elegancia kísérőjük a városi közlekedésbe ugyanúgy, mint egy kalandos utazás során.

volvo xc60

A Volvo XC60 egy városi sportterepjáró, melynek külső megjelenése a skandináv formatervezés magabiztos eleganciája mellett a mindenre elszánt karakter jegyeit is magán hordozza. A nagyobb hasmagasság a parancsnoki pozícióból érezteti jótékony hatását: a vezetőnek a sűrű városi forgalomban is megnyugtatóan jó rálátása van az útra, és az autó méretei sem jelentenek akadályt. Rossz időjárási viszonyok között viszont határozottan előnyösek a terepjárós arányok. Az opcionális összkerékhajtás, a lejtmenet-vezérlés és a visszagurulás-gátló révén magabiztosan veszi az akadályokat nehezebb terepen is.
Amennyiben hosszú utazásra vállalkozik, biztos lehet abban, hogy a több órás vezetést követően frissen és kipihenten száll ki az autójából. A Volvo XC60 ülései kényelme messze földön híres, ami abból ered, hogy évtizedek óta ergonómiai szakemberek bevonásával tervezik őket. Akkor sem kell aggódnia, ha a családjával utazik, az ő kényelmük is garantált.  A hátsó ülésen három felnőttnek van hely, de ha csak ketten ülnek itt, az opcionális kartámaszt lehajtva még kényelmesebb az utazás. Ha 3–4 évesnél idősebb gyermekekkel utazik, a két szélső ülésbe integrált kihajtható – opcionálisan rendelhető - emelőpárnán ülve az apróságok is használhatják a beépített biztonsági öveket.

volvo xc60

A  Volvo XC60  ösztönösen kezelhető. A központi érintőképernyő magától értetődően, természetes könnyedséggel működtethető. A navigációs és szórakoztató funkciók egyetlen kézmozdulattal, vagy egy rövid szóbeli utasítással kezelhetők. Útja során internetkapcsolatra van szüksége? Nem probléma! A Volvo Sensus Connect  egy tabletet varázsol a középkonzol 7 colos kijelzőjére, amelyen böngészhet a weben, alkalmazásokat tölthet le, hozzáférést biztosít számos on-line térképhez és útvonaltervezőhöz.
Az IntelliSafe a  Volvo  ultramodern biztonsági technológiai rendszere, mely őrangyalként segít elkerülni a bajt. City Safety koccanásgátló rendszer önműködően vészfékezésbe kezd, ha Ön nem reagál időben. A City Safety akkor is működésbe lép, ha váratlanul gyalogos vagy kerékpáros kerülne a Volvo elé. Ha menet közben Volvója indokolatlanul a  forgalmi sáv széle felé sodródik, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer hangjelzése segít tartani a helyes irányt. Az elalvásra figyelmeztető rendszer azt is érzékeli, ha a vezető fáradt vagy lankad a figyelme, és a műszerfalon megjelenő üzenettel jelzi, hogy ideje pihenőt tartani. Az automatikus távolsági fényszóróval a vezetőnek nem kell arra figyelnie, hogy éjszaka a reflektor ne vakítsa el a többi autóst, mert a rendszer a kellő időben önműködően tompított fényre vált, majd ismét visszakapcsolja a távfényt.  Az adaptív tempomattal pedig akkor sem kell fékeznie, ha az Ön előtt haladó jármű lassabban halad, mint a beállított utazósebesség – a radaros érzékelő időben észleli a másik autót, és mindaddig csökkenti a sebességet, amíg ismét szabaddá nem válik az út.

 

Ne szalassza el az alkalmat! Raktárkészletről, azonnal, a készlet erejéig!

Kérje ajánlatunkat szakértőinktől!

 


Forrás: hovanyvolvocars.hu, volvocasr.hu, hvg.hu, origo.hu