eBringaFlotta

Hírek, információk, tanácsok

Pedelec? A Tiédet tekerni lehet, vagy tolni kell? Miért fontold meg jól, hogy minőségi pedelec-et válassz!

Minden komolyabb kirándulás felkészülést igényel, legyen szó akár gyalogos túráról vagy hosszabb autóútról, és nincs ez másképp az pedelec túrák esetében sem. Az EuroFleet – MHC Mobility eBringaFlotta szolgáltatása pedelec elektromos kerékpárokra épül – így készítettük el a 3×3-as (drót)szamárvezetőt.

Tovább olvasom »

A 3×3-s titkos túra mátrix a tökéletes eBringatúrához!

Minden komolyabb kirándulás felkészülést igényel, legyen szó akár gyalogos túráról vagy hosszabb autóútról, és nincs ez másképp az pedelec túrák esetében sem. Az EuroFleet – MHC Mobility eBringaFlotta szolgáltatása pedelec elektromos kerékpárokra épül – így készítettük el a 3×3-as (drót)szamárvezetőt.

Tovább olvasom »

Télen 2 keréken

Alapvetően az emberek fejében a kerékpározás egy tavasztól nyárig terjedő elfoglaltság, rekreációs tevékenység. De korántsem szabad ennél a gondolatnál leragadni, hiszen nagyon sokaknak a kerékpár

Tovább olvasom »

A jövő juttatása kétkerekű és adómentes?

Lakatos Gergely, üzletfejlesztési vezetőnk beszélgetett Fata lászló, cafetéria-szakértővel az elektromos kerékpár lehetőségeiről az EuroFleet Zrt. tartósbérleti szolgáltatásainak keretein belül. Hogyan, miként és kinek ajánljuk az

Tovább olvasom »

Hírlevél

Amennyiben szeretné megkapni aktuális ajánlatainkat, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Elektromos pedelec kerékpárok tartósbérlete

Az EuroFleet az első gépjármű flottakezelő vállalat, amely több mint 10 évvel ezelőtt célul tűzte ki Magyarországon a prémium minőségű, teljeskörű flottakezelési szolgáltatást.

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk, amelyet egyrészről a COVID-19 okozta járvány, másrészről az e-bike-ok rohamléptékű fejlődése idézett elő.

2021 tavaszától BringaFlotta tartósbérleti szolgáltatásunk keretén belül lehetőség van e-bike-ok vállalati felhasználására.

Mire megoldás az e-bike? Városi és elővárosi napi ingázásra egyaránt, sőt. Az elektromotor 25 km/h sebességig segíti felgyorsítani a felhasználót, így megfelelő tempóval, mégis komfortosan érjük el munkahelyünket, otthonunkat.

Sok ingázó keresi és igényli a megoldást, amely betölti a tömegközlekedés és az autózás közötti űrt. Egy pedelec képes kiváltani a tömegközlekedési eszközöket, biztonságos & egyéni utazást tesz lehetővé, amely a pandémia korában kulcsfontosságú tényező.

Sőt, az elektromos rásegítés biztosítja a tempós, dugómentes haladást is.

A városok már megteltek, de egy kerékpárral mindig jut szabad sáv, ahol megállás nélkül tovább haladhatunk.

Kérem, olvassa el mikromobilitási szolgáltatásunkról szóló információkat, biztos van önnek is néhány olyan munkavállalója, akinek megoldást tudunk biztosítani egy-egy megfelelő e-kerékpárral.

Egyéni, egészséges és városbarát

Vírusmentes & városbarát
A vírusmentes közlekedés megoldása a tömegközlekedés helyett, az egyéni mobilitás. A városban erre a legjobb megoldás az e-bike, hiszen elektromos rásegítéssel könnyedén, izzadság és stresszmentesen időben érjük el úticélunkat.
Kényelmes & sportos
Az e-bike nagyszerűsége abban rejlik, hogy választhatunk: kényelmesen vagy sportosan szeretnénk kerékpározni. Ha a kényelem a cél, több rásegítést kérhetünk, ha a sportolás, kevesebbet. Az e-bike-kal maximalizálhatjuk a kényelmet vagy a sportértéket.
Motivál & fitten tart
Motiváltabban és hatékonyabban dolgozunk, ha minden nap jut egy kis idő testmozgásra. Napi 20-30 perc kerékpározás már segít fittségünk és motiváltságunk fenntartásában, sőt mindeközben még úticélunkat is elérjük.

A városi közlekedés valódi megoldása

Dugó helyett → közlekedés
Senki sem szeret dugóban tétlenkedni, pláne idegeskedni. Egy kerékpárral nincs dugó, csak haladás. A városok már megteltek, de egy kerékpárral mindig jut szabad sáv, ahol megállás nélkül tovább haladhatunk.
Erőlködés helyett → haladás
A régi kerékpárokkal sokszor erőlködve jutottunk előre, még vízszintes talajon is. Az elektromos rásegítésnek hála, akár a 25 km/h-s sebességet is erőlködés nélkül ki tudjuk tekerni magunkból könnyedén.
Tömegközlekedés helyett → egyéni szabadság

Sok városlakó keresi és igényli a megoldást, amely betölti a tömegközlekedés és az autózás közötti űrt. Erre a legjobb megoldás az e-bike, amellyel egyénileg és szabadon járhatjuk a várost és azon túl.

eBringaFlotta - előny a felhasználónál

Beszerzési kedvezmények - az Ügyfélnek továbbítva
Üzemeltetési és biztonsági előnyök
Juttatásként vagy munkaeszközként is adható

+2 kerék, ha mégis messzire kell mennie

Keressen minket bizalommal, örömmel segítünk a legjobb döntés meghozatalában!

ebringaflotta@eurofleet.hu
+36 30 903 2429

Kapcsolatfelvétel

Értékesítés 
9024 Győr,  Dugonics utca 16.

Telefonszám:
+36 30 349 9728