EcoFlotta

A legköltséghatékonyabb flottakezelési ajánlatunk

Ismerje meg új flottakezelési szolgáltatásunkat, az EcoFlottát.

ECOflotta
Euro Fleet ECOflotta szolgáltatás

Az EcoFlotta szolgáltatáscsomag kiemelt részletei

1. Finanszírozás garantált maradványértékkel, fix kamatozással. Nincs meglepetés a futamidő végén.

2. Rendkívül kedvező kötelező és CASCO biztosítások, a hatalmas flottaméretünknek köszönhetően.

3. Az adók, illetékek és az időszakos műszaki vizsga díja a havi díjban benne foglaltatnak.

4. Átalánydíjas karbantartás: EcoFlotta szolgáltatáscsomagunk tartalmazza a kötelező- és forgó-kopó szervizek összes várható kiadását. A tervezett és a valós kiadásokkal a futamidő végén elszámolunk.

5. Átalánydíjas gumiabroncs menedzsment: külön téli-, külön nyári gumiabroncs szett biztosítása a tervezett futamidőre kalkulálva. A tervezett és a valós kiadásokkal a futamidő végén elszámolunk.

6. EuroFleet prémium assistance szolgálat Magyarország területén: a teljes futamidőre, műszaki meghibásodás, baleset és káresemény esetére is. Azonnali mentés megkezdése 0/24 órában az év minden napján.

7. EuroFleet EcoFlotta csereautó szolgáltatás: a teljes futamidőre műszaki meghibásodás, baleset, káresemény esetén (kivéve lopás, totálkár esetére), 24 órán túli javítások idejére azonnali intézkedéssel, 0/24 órában az év minden napján,  maximum 3 nap / év erejéig gratis, utána kedvezményes bérleti díjon.

8. Személyes kapcsolattartás, központi call-center helyett: személyes flottamenedzser intézi Önnek az autóval kapcsolatos problémák megoldását.

Teljes körű ajánlatunkról és az aktuális készletünkről érdeklődjön az ecoflotta@eurofleet.hu e-mail címen, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, vagy keressen minket az alábbi telefonszámon: +36 30 903 2429

Kapcsolatfelvétel

* Nyilatkozat: Amennyiben fenti feltételek nem, vagy csak részben teljesülnek, ajánlatkérés előtt kérjen tájékoztatást szakértő kollégáinktól a lehetőségekről.

Értékesítés 
9024 Győr,  Dugonics utca 16.

Telefonszám:
+36 30 903 2429