Érdekességek

Flottakezelés 1-3 db cégautóból álló gépjárműpark esetén?

2018-11-07

A gépjármű flottakezelés tényleg csak a nagy gépjárműparkkal rendelkező, így jellemzően a nagyobb cégeknek éri meg?

Tovább...

Innovatív parkolást gyorsító rendszert adtak át Budapest V. kerületében

2018-10-01

Budapest V. kerületében adták át a Vodafone első NB-IoT Smart Parking szenzorait az országban. A 135 darab aszfaltba épített szenzor alkotja az okosparkolási megoldás alapját.

Tovább...

Flottakezelés: Járműpark optimalizálás cégvezetőknek

2018-09-25

Bizonyára senki sincs könnyű helyzetben, ha cégénél rá hárul a gépjárműpark üzemeltetésének komplex feladata. Döntést kell hozni a gépjárműpark méretéről, az összetételéről, és arról is, hogy kiszervezze-e járműparkja kezelését. Ha már megszületett ez az elhatározás, ki kell választania a legalkalmasabb társaságot a feladatra.

Tovább...

Vezethető LEGO autó? A LEGO erre is képes, itt az életnagyságú működő Bugatti Chiron

2018-09-13

Több mint 1 millió darab LEGO-ból építették meg a Bugatti Chiron működő 1:1 arányú változatát.

Tovább...

Amerikai élelmiszerbolt-hálózatok már az önvezető autók bevezetését tesztelik

2018-08-27

Az amerikai Kroger áruházlánc 2018. augusztus 16-án indította útjára a kísérletet, melyben a Nuro önvezető technológiájával felszerelt Toyota Priusokkal szállítják ki vásárlóiknak a megrendelt termékeket. Nem véletlen az autó választás, a Toyota korszakalkotó hibridje volt az első gépkocsi az Egyesült Államokban, ami 2012. májusában jogosultságot szerzett a sofőr nélküli üzemre.

Tovább...

Újraéled a BMW Isetta. Itt az elektromos Microlino!

2018-08-15

A svájci Micro Mobility Systems AG 2018. év végén tervezi a Microlino sorozatgyártásának megkezdését. A cég innovatív roller és trike termékválasztékát szélesíti az elektromos verzióban újragondolt Isetta, melyre már most több mint 5000 megrendelést kapott a cég.

Tovább...

Hogyan válasszunk céges autót? Melyek a legnépszerűbb cégautó márkák és modellek?

2018-08-13

A cégautó kiválasztásakor az elsődleges szempontok általában a cég, illetve a vállalati márka megfelelő képviselete, a dolgozói ranglétrában való megfelelő hely reprezentálása, a kényelem, valamint nem utolsó sorban a beszerzésre fordítható költségkeret és a gépjármű által betöltött funkció. A legnépszerűbb céges autó márkák a Skoda, a Ford és az Opel. Az autó megfelelő kategóriájának kiválasztása segít a cég imázsához és a dolgozói hierarchiához való igazodásban. Tanácsos tehát a gépjármű kategóriájának kiválasztásával kezdeni a beszerzési döntést, és csak ezután elkezdeni a válogatást a márkák és modellek között.

Tovább...

Cégautó vásárlás vagy tartós bérlet? Melyik a költséghatékonyabb?

2018-08-06

Miért éri meg jobban az Ön számára az EuroFleet tartós bérleti konstrukciójában igénybe vett flottakezelési szolgáltatás, mint a gépjármű vásárlás?

Tovább...

Repülő autó? Újabb koncepció az Aston Martintól.

2018-07-20

Még nem érkezett el a repülő autók kora, de a közeledését jól mutatja, hogy egyre több gyártó dolgozik légi járműveken. Nemrég az Aston Martin mutatta be Volante Vision Concept névre hallgató repülő-autó koncepcióját.

Tovább...

Mercedes-Benz CLS – Egy elegáns dizájn ikon.

2018-07-06

A Mercedes-Benz CLS lélegzetelállító külső vonalvezetésével dizájn ikonná vált. Az idén érkezett harmadik generációs négyajtós luxuskupé hossza 5 centiméterrel nyúlt meg, de még mindig 5 méter alatti. Sportosan elegáns formavilága lenyűgöző.

Tovább...