Érdekességek

Hogyan válasszunk céges autót? Melyek a legnépszerűbb cégautó márkák és modellek?

2018-08-13

A cégautó kiválasztásakor az elsődleges szempontok általában a cég, illetve a vállalati márka megfelelő képviselete, a dolgozói ranglétrában való megfelelő hely reprezentálása, a kényelem, valamint nem utolsó sorban a beszerzésre fordítható költségkeret és a gépjármű által betöltött funkció. A legnépszerűbb céges autó márkák a Skoda, a Ford és az Opel. Az autó megfelelő kategóriájának kiválasztása segít a cég imázsához és a dolgozói hierarchiához való igazodásban. Tanácsos tehát a gépjármű kategóriájának kiválasztásával kezdeni a beszerzési döntést, és csak ezután elkezdeni a válogatást a márkák és modellek között.

Tovább...

Cégautó vásárlás vagy tartós bérlet? Melyik a költséghatékonyabb?

2018-08-06

Miért éri meg jobban az Ön számára az EuroFleet tartós bérleti konstrukciójában igénybe vett flottakezelési szolgáltatás, mint a gépjármű vásárlás?

Tovább...

Repülő autó? Újabb koncepció az Aston Martintól.

2018-07-20

Még nem érkezett el a repülő autók kora, de a közeledését jól mutatja, hogy egyre több gyártó dolgozik légi járműveken. Nemrég az Aston Martin mutatta be Volante Vision Concept névre hallgató repülő-autó koncepcióját.

Tovább...

Mercedes-Benz CLS – Egy elegáns dizájn ikon.

2018-07-06

A Mercedes-Benz CLS lélegzetelállító külső vonalvezetésével dizájn ikonná vált. Az idén érkezett harmadik generációs négyajtós luxuskupé hossza 5 centiméterrel nyúlt meg, de még mindig 5 méter alatti. Sportosan elegáns formavilága lenyűgöző.

Tovább...

„Feel the View” – fantasztikus innováció látássérülteknek a Fordtól

2018-06-28

A bennünket körülvevő táj szépsége, legyen az havas hegycsúcs, vagy éppen pálmafákkal övezett tengerpart felejthetetlen élményt nyújt utazásaink során. Bele sem gondolunk, hogy látássérült társainknak nem adatik meg ez az élmény. Ezen változtathat a Ford által kifejlesztett intelligens ablak prototípusa, ami érzékelhetővé teszi számukra az út mellett futó táj látványát. Ennek az új fejlesztésnek a révén teljesen új távlatok nyílhatnak meg a látássérültek számára.

Tovább...

Jövőre már kötelező lesz hangszórókat szerelni az elektromos autókra

2018-06-20

Az elektromos autók száma évről évre rohamosan növekszik. Számos előnyük közül az egyik kiemelkedő tulajdonságuk a szinte hangtalan közlekedés. Ki gondolta volna, hogy ez az előny egyben súlyos veszélyeket is hordoz magában?

Tovább...

Mi a különbség a flottakezelés, avagy a tartós bérlet és a nyílt végű pénzügyi lízing között?

2018-06-13

Egy vállalkozás gépjármű parkjának finanszírozásakor a legfőbb kérdés a lízing konstrukció kiválasztása. A cég számára legideálisabb lízing konstrukció kiválasztása jelentősen képes a vállalkozás költségeit csökkenteni. Ez a döntés ráadásul hosszútávon érinti a vállalkozást. Fontos tehát tisztában lenni az egyes gépjármű lízing konstrukciók pontos fogalmával, tartalmával, számviteli lehetőségeivel.

Tovább...

800 km megtétele egy töltéssel? Újabb japán technológiai forradalom?

2018-06-04

Átütő sikert hozhat a villanyautózásban a a japán autógyárak közös fejlesztése.

Tovább...

eCall segélyhívó az autókban

2018-05-02

Automatikus segélyhívót (eCall) kell beépíteni minden újonnan forgalomba helyezett európai személyautóba, kisbuszba és könnyű tehergépkocsiba. Az EU-rendelet értelmében 2018. április 1-től csak olyan autó kaphatja meg a típusjóváhagyást, mely rendelkezik az automata segélyhívó rendszerrel.

Tovább...

Mazda CX-5

2018-04-24

Ne érje be kevesebbel!

Tovább...