Érdekességek

VW Arteon - Nem csak gyönyörű, de biztonságos is

2017-10-24

Az VW Arteont már korábban magazinunkban bemutattuk, mint a Volkswagen felső kategóriás autóját. Az Arteon azonban nem csupán a kényelem terén és küllemében kiemelkedő. A tervezés során a biztonságára is óriási hangsúlyt fektettek.

Tovább...

Így látja a világot az önvezető autó

2017-10-17

A legtöbbünknek fogalmunk sincs, mi alapján tájékozódnak napjaink önvezető autói – ezen próbál változtatni a Moovel, a Daimler egyik leányvállalata.

Tovább...

Visszatér a legendás Volkswagen, ráadásul elektromos lesz

2017-10-13

A Volkswagen is csatlakozik az egyre nagyobb sebességre kapcsoló elektromos autó forradalomhoz, méghozzá egy olyan pofás járművel, ami egy igazi klasszikus, a sokak által imádott Volkswagen Camper örökségét viszi tovább a XXI. században.

Tovább...

Bármelyik futár kinyithatja a Volvókat Göteborgban

2015-11-26

Jön a karácsony, és a vásárlási és ajándékozási időszak a tetőfokára hág. Mindez persze sok kényelmetlenséggel jár, kivéve, ha a netes rendelés után haza sem kell menni a futárt fogadni.

Tovább...

Milyen autója lenne James Bondnak, ha átállna a rosszfiúkhoz?

2015-11-20

James Bondot általában két dologról lehet megismerni: rázva, és nem keverve issza a Martinit, valamint Aston Martint vezet.

Tovább...

Itt az új AUDI TT Sportback

2015-11-16

A családiasított, négyajtós Audi TT Sportback, a TT egyéb variánsaihoz hasonlóan Győrben készül majd.

Tovább...

Képeken a rejtélyes BMW

2015-11-05

Különféle elméletek léteznek arra vonatkozóan, hogy miféle szerepet szán a BMW a fura kétajtósnak, de annyi biztos a vázlatok alapján, hogy fogyasztásra optimalizált modellről van szó.

Tovább...

Százharminc lovas lesz a sportos zseb-Toyota?

2015-10-12

A Toyota alig néhány nappal ezelőtt mutatta meg a Tokiói Autószalonra készülő S-FR tanulmányt. Akkor azonban még sokat nem lehetett tudni arról, milyen műszaki tartalommal töltik meg az aprócska karosszériát. Most viszont kiszivárgott néhány adat.

Tovább...

Vinnék a Ferrari-részvényeket, mint a cukrot

2015-10-09

Egyre nő az érdeklődés a Ferrari tőzsdei bevezetése iránt, már négyszeresen jegyezték túl a rendelkezésre álló részvénymennyiséget - írta csütörtökön a Corriere della Sera című olasz napilap.

Tovább...

Na, milyen kocsiba ült Ferenc pápa Amerikában?

2015-09-23

Kedden az Egyesült Államokba érkezett Ferenc pápa. Az egyházfő az Andrews támaszponton autóba ült, na de milyen autóba?

Tovább...