Érdekességek

Milyen autója lenne James Bondnak, ha átállna a rosszfiúkhoz?

2015-11-20

James Bondot általában két dologról lehet megismerni: rázva, és nem keverve issza a Martinit, valamint Aston Martint vezet.

Tovább...

Itt az új AUDI TT Sportback

2015-11-16

A családiasított, négyajtós Audi TT Sportback, a TT egyéb variánsaihoz hasonlóan Győrben készül majd.

Tovább...

Képeken a rejtélyes BMW

2015-11-05

Különféle elméletek léteznek arra vonatkozóan, hogy miféle szerepet szán a BMW a fura kétajtósnak, de annyi biztos a vázlatok alapján, hogy fogyasztásra optimalizált modellről van szó.

Tovább...

Százharminc lovas lesz a sportos zseb-Toyota?

2015-10-12

A Toyota alig néhány nappal ezelőtt mutatta meg a Tokiói Autószalonra készülő S-FR tanulmányt. Akkor azonban még sokat nem lehetett tudni arról, milyen műszaki tartalommal töltik meg az aprócska karosszériát. Most viszont kiszivárgott néhány adat.

Tovább...

Vinnék a Ferrari-részvényeket, mint a cukrot

2015-10-09

Egyre nő az érdeklődés a Ferrari tőzsdei bevezetése iránt, már négyszeresen jegyezték túl a rendelkezésre álló részvénymennyiséget - írta csütörtökön a Corriere della Sera című olasz napilap.

Tovább...

Na, milyen kocsiba ült Ferenc pápa Amerikában?

2015-09-23

Kedden az Egyesült Államokba érkezett Ferenc pápa. Az egyházfő az Andrews támaszponton autóba ült, na de milyen autóba?

Tovább...

Alakváltó autót mutatott be a Mercedes Frankfurtban

2015-09-16

Az ultrahatékony Concept IAA képes arra, hogy menet közben megnyújtsa a karosszériáját, így fokozva az aerodinamikai hatékonyságot.

Tovább...

Megmutatták az új Opel Astra kombit

2015-09-14

Megjelentek az első fotók és információk az Opel Astra K Sports Tourerről, amely az ötajtós ferdehátúval egyetemben a Frankfurti Autószalonon ünnepli a világpremierjét. A kombi modell az ötajtóshoz hasonlóan két mázsát veszített a tömegéből és akár 1630 liternyi poggyászt is elszállít. 95-200 lóerős motorokkal októbertől rendelhető.

Tovább...

Véget ért a La Ultra

2015-08-24

Harmadikként ért célba Szőnyi Feri

Tovább...

Magyar induló a világ legkeményebb futóversenyén

2015-08-18

A La Ultra emberi ésszel nehezen felfogható fizikai teljesítményt követel meg az indulóktól. A Himalájában tartott futóversenyen 333 kilométert kell megtenni 3 nap alatt. A szintkülönbség 5700 méter, oxigén alig akad. Az idei, augusztus 16-án rajtoló versenyre első magyarként Szőnyi Ferencet is meghívták, akinek kvalifikálnia sem kellett, olyan futómúltja van. Hisz benne, hogy ha végig fogja bírni a távot, megnyeri a futamot. Indokolt az optimizmus – annak, aki 30 nap alatt teljesít 30 ironmant, valóban kevés oka lehet az aggodalomra.

Tovább...