Üzemanyagkártya

Üzemanyagkártyáinkkal Ön a következő előnyöket élvezheti:

OLCSÓBB ÜZEMANYAG ÁRAK

Kedvezményes árakon tankolhat bármekkora is legyen vállalkozása üzemanyag szükséglete.

EXTRA KEDVEZMÉNYEK FLOTTÁS ÜGYFELEINKNEK

Amennyiben Ön flottakezelési szolgáltatásainkat is igénybe veszi, extra üzemanyagár kedvezményben részesülhet.

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Üzemanyagkártyájára a PIN kódon felül különböző plusz azonosítókat is kérhet. Ilyen lehet például a gépkocsi rendszáma vagy a sofőr neve. A plusz azonosítón felül vásárlási korlátozásokat is beállíthat, mely lehet a vásárlás összege vagy a vásárlás tárgya. Így például beállíthatja, hogy a kártyával egy nap maximum 100.000 Ft-ért és csak dízel üzemanyagot, Adblue-t és autópálya-, alagút-, híd- vagy parkolási díjat lehessen fizetni. Ha szükséges, a kártyát természetesen azonnal le is tudja tiltatni.

ÁTTEKINTHETŐ KÖLTÉSEK

Egyrészt különböző adatok folyamatos rögzítését kérheti a vásárlásoknál (pl. sofőrazonosító vagy flottaazonosító, kilométeróra-állás, stb.). Másrészt amennyiben több kártyát igényel, a kártyák biztonsági beállításai alapján könnyedén követheti, melyik járművel, melyik dolgozó, mit vásárol.

KÖNNYŰ ADMINISZTRÁCIÓ

Számlái könnyen áttekinthetővé és kezelhetővé válnak. Számláit havonta egyben kapja meg, így nincs szükség rá, hogy minden egyes tankolás után megőrizze a bizonylatot. Az Ön által kért beállításoknak megfelelően számláin részletes információk is feltüntetésre kerülnek (pl. sofőrazonosító, költséghely, stb.).

ONLINE ÜGYINTÉZÉS

Az OMV Fleet Online Services és a Shell Card Online ügyintézési felületén bármikor, bárhol módosíthatja kártyájának beállításait, megnézheti kimutatásait vagy megtekintheti és letöltheti számláit. Amennyiben azonban Önnek úgy kényelmesebb, kártyájának beállításait, átállításait, tiltását közvetlenül rajtunk keresztül is intézheti.

OMV Routex Kártya

Ideális választás, ha…

 • jellemzően OMV töltőállomásokon vásárol
 • szeretné 29 európai országban 18.000 OMV, Aral, BP, Circle K és Eni töltőállomás szolgáltatásait igénybe venni
 • költséghelyeket szeretne megadni vásárlásaihoz (pl. külön szeretné könyvelni üzemanyag-, élelmiszer-, útdíj és egyéb vásárolt tételeit)

Shell Üzemanyagkártya

Ideális választás, ha…

 • jellemzően Shell töltőállomásokon vásárol
 • 150 000 kiskereskedelmi üzemanyagtöltő állomáson (és partnertöltőállomáson) szeretne tankolni világszerte 34 országban
 • listaáron (töltőállomástól független, rögzített áron) szeretne tankolni
 • vásárlási jogosultságait a későbbiek során is szeretné változtatni

Nem tud választani? Szeretne mindkét üzemanyagkártya előnyeivel élni? Legyen OMV és Shell üzemanyagkártya tulajdonos egyben! Igényelje mindkét kártyát egyszerre, és tankoljon szinte bárhol, bármikor!

Hogyan juthatok hozzá üzemanyagkártyámhoz?

 1. Vegye fel velünk a kapcsolatot! Kollégánk segít Önnek üzemanyagkártyával kapcsolatos kérdései megválaszolásában.
 2. Töltse ki, és küldje vissza nekünk e-mailben a kollégánktól kapott kártyaigénylő űrlapot.
 3. Az OMV és/vagy a Shell elbírálja kártyaigénylését, mely egy bonitás vizsgálatot jelent. Ez maximum 2 hetet szokott igénybe venni.
 4. Pozitív elbírálás esetén kiküldjük Önnek a szerződést, melyet Ön aláírás után az OMV-hez és/vagy a Shell-hez továbbít.
 5. Ezután postai úton közvetlenül az OMV-től és/vagy a Shell-től megkapja üzemanyagkártyáját. A szerződés OMV-hez és/vagy Shell-hez való visszaérkezésétől számítva jellemzően 1 héten belül megérkezik kártyája.
 6. Ezután már használhatja is kártyáját.

Számláit rendszeresen (havi 1 vagy 2 alkalommal), igényeinek megfelelően, könnyen áttekinthető formában, e-számla vagy papír alapú számla formájában közvetlenül az OMV-től és/vagy a Shell-től fogja megkapni.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérdéseire örömmel válaszolunk.

Üzemanyagkártya Tel.: 06 30 501 5356


(Gépelje a számot a mezőbe)