FrigoFlotta

Az EuroFleet Zrt. a piac meghatározó szereplője: Bisnode AAA minősítésű, 3x SuperBrands díjas, KKV TOP 100 vállalkozás. Több mint 500 vállalati ügyfélnek végez teljes körű, prémium minőségű flottakezelési szolgáltatást több ezer autóval. Márkánkat a szakértelemmel, maximalizmussal és az ügyfélcentrikus hozzáállással azonosítják országszerte.

Indulásunkkor még nem is sejtettük, hogy a teljeskörűségünk nemcsak a szolgáltatásunk jellemzője lesz, hanem a választható gépjármű fajtákra is kiterjed.

Az autó, a furgon és a lakóautó után mostantól hűtőberendezéssel ellátott tehergépjárművek tartós bérletére is van lehetőség FrigoFlotta szolgáltatás keretében.

 A FrigoFlotta kiemelt érték ajánlattal bír, hiszen a flottakezelés előnyein túl maximális árubiztonságot, önállóságot és gyorsaságot biztosít vállalkozása számára.

 A FrigoFlotta terén is ugyanaz motivál minket, mint a hagyományos céges autók esetében: prémium minőségű szolgáltatásunkkal célba juttatni partnereinket a dolgos hétköznapokban.

Döntsön megalapozottan, válassza az EuroFleet FrigoFlotta szolgáltatását!

Érdekli ajánlatunk?

Töltse le részletes tájékoztatónkat, tudjon meg többet FrigoFlotta szolgáltatásunkról!

Önállóan, gyorsabban célba jutni

Tőke- és likviditás kímélő

Rendelkezésre álló tőkéjét, hitelkeretét fektesse innovációba vagy áruba, a céljárművet pedig bízza ránk! A FrigoFlotta konstrukció keretében teljes körű flottaszolgáltatással megkíméli fejlesztési és likviditási alapjait. FrigoFlottával hamarabb eléri kitűzött céljait, mint versenytársai.

Önálló és gyors fuvarszervezés

Vonja saját hatáskörébe az árubeszerzést! Ne várjon a szállítóra, szervezze önállóan kiszállításait! A FrigoFlotta segítségével versenyképesebb szolgáltatása több elégedett vásárlót eredményez Önnek.

Teljes körű háttérszolgáltatás

A FrigoFlotta szolgáltatás keretében teljes körű ügyintézést biztosítunk gépjárművére.
A FrigoFlotta segít Önnek, hogy a valódi értékteremtő feladatokra tudjon maximálisan összpontosítani.

Áru és jármű maximális biztonságban

Maximális árubiztonság

Modern, okos berendezéssel ellátott hűtős járműveivel képes mindenkor megfelelni a hatósági előírásoknak és az egyre magasabb ügyféligényeknek.

EuroFleet prémium asszisztencia

A jármű műszaki vagy hűtős meghibásodása esetén is azonnal biztosítjuk a cserejárművet Magyarország területén. A FrigoFlotta szolgáltatás segítségével az áru és az üzlet is zökkenőmentesen halad tovább.

Teljes körű CASCO alacsony önrésszel

Több ezer darabos flottánk révén rendkívül kedvező feltételekkel biztosítjuk a teljes körű CASCO biztosítást, amely nemcsak a járműre, hanem a hűtőberendezéssel kapcsolatos biztosítási eseményekre is megfelelő fedezetet nyújt. A FrigoFlotta segít Önnek, hogy a valódi értékteremtő feladatokra tudjon maximálisan összpontosítani.

FrigoFlotta szolgáltatáscsomagunk kiemelt jellemzői

Finanszírozási előnyök

Biztosítási előnyök

Hűtőberendezés biztos háttérrel

Keressen minket bizalommal, örömmel segítünk a legjobb döntés meghozatalában!

Kapcsolatfelvétel

* Nyilatkozat: Amennyiben fenti feltételek nem, vagy csak részben teljesülnek, ajánlatkérés előtt kérjen tájékoztatást szakértő kollégáinktól a lehetőségekről.

Értékesítés 
9024 Győr,  Dugonics utca 16.

Telefonszám:
+36 30 903 2429