GARDX - ügyfeleink véleménye

„Az autók lakkozásának magas fényt ad a védőréteg, esőben a szélvédőn jobban ki lehet látni. A gépkocsi mosásakor a szennyeződések eltávolítása könnyebb.”

Cseh Gábor
létesítményvezető
IREKS-STAMAG Kft.

 

„A GardX üvegvédelemnek köszönhetően az autó szélvédőjén a menetszél esőben való vezetéskor az esőcseppeket elvezeti, az ablaktörlőt nem, vagy csak kevesebbszer kell használni. Mosás után nagyon szép fénye van az autónak, a mosási költség kevesebb. Az autó belsejében a bőr kárpit a GardX védőrétegének köszönhetően nagyon jó tapintású, jó érzés beülni a gépjárműbe.”

Tóth Gábor
ügyvezető
PC TRADE Kft.

 

„A GardX járművédő kezelésnek köszönhetően a belső térben a szövet kárpit kellemes érzetű, nagyon jó a komfortérzet vezetés közben.”

Oltai Péter

 

„A GardX járművédő kezeléssel maximálisan meg vagyunk elégedve!
A karosszériának nagyon magas fénye lett. Mind a szélvédőn, mind a karosszérián lévő szennyeződés könnyen eltávolítható, mint például az útról felfröcsögő havas, maró jégszóró só.
Esőben a szélvédő vízelvezetése sokkal jobb, mint a másik járművünkön, ahol még nem teszteltük a GardX járművédelmet. A szélvédőről a jeget nem kell kaparni, könnyedén eltávolíthatóvá vált a védőrétegnek köszönhetően. A GardX jármű érték,- és állagmegóvó kezeléssel kapcsolatban csak jó tapasztalataink vannak!”


Tomozi György
ügyvezető
Tomo-Vill Kft.

 

„A GardX járművédelem az autó külső felületének nagyon szép, magas fényt kölcsönöz, szépen csillog tőle az autó. A szélvédő üvegén a vizet jól elvezeti, jobb kiláthatóságot biztosítva ezzel vezetés közben. „

Soós Gábor
ügyvezető igazgató
Poli Computer PC Kft.

 

„Az autó a GardX jármű érték,- és állagmegóvó kezelés előtt nagyon karcos volt, mely karcokat a GardX védőrétege tökéletesen kitöltött, helyrehozott. Ezáltal az autó lakkozása újra magas fényű lett, mely azóta is szemmel látható.”

Urbán Imre
technikai igazgató
Poli Computer PC Kft.

 

„Nagyon meg vagyok elégedve a GardX kezeléssel! Az autóm belsejében a Cola kiömléskor könnyen felitatható volt a szövetről, nem ragadt utána a kárpit. Az autó mosatásakor /erősen szennyezett volt az autó/ elég volt a kézi mosóban magas nyomású mosóval lemosni, nem kellett súrolni, vagy egyéb vegyszert használni ahhoz, hogy szép tiszta legyen a gépjármű. Esőben való vezetéskor sokkal jobb a kiláthatóság. Az ablaktörlő lapátot kevesebbet kell használni, illetve törlés után nem csíkos a szélvédő.”

Zólyomi Ákos
értékesítési igazgató
Profinyomtatás.hu Kft.