Hírlevél feliratkozás

Tisztelt Érdeklődő!

Ön ezen az oldalon az EuroFleet Zrt. elektronikus hírleveleire iratkozhat fel.

Amennyiben szeretné megkapni aktuális ajánlatainkat, értesítéseinket akcióinkról, egyedi bérleti lehetőségeinkről, szolgáltatásunk részleteiről, hírekről, információkról cégünk életéből illetve az autópiac érdekességeiről, úgy töltse ki az alábbi adatlapot, és ezzel regisztráljon hírlevelünkre.

Az EuroFleet hírlevélre való feliratkozással a Felhasználó hozzájárul, hogy az EuroFleet Zrt. saját szolgáltatásaival közvetlenül a Felhasználót keresse meg szolgáltatásának népszerűsítése és Felhasználó igényeinek felmérése céljából. Egyúttal felhatalmazza az EuroFleet Zrt-t arra, hogy a Felhasználó adatait fenti célból kezelje: név, telefonszám, e-mail cím.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az EuroFleet Zrt. szolgáltatását más vállalkozásoknak, cégeknek kínálja, magánszemélyeket kiszolgálni nem áll módunkban. Így kérjük, hogy regisztrációját is cég megjelölésével végezze el! Köszönjük!


Hány darab gépkocsival rendelkezik az adott cég?


(Gépelje a számot a mezőbe)

Adatvédelmi nyilatkozat

A feliratkozáskor megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető, bármely elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.