Lakóautó tartós bérlet

Szolgáltatásainkat folyamatosan ügyfeleink igényeihez igazítjuk, igyekszünk minden igényükre megoldást nyújtani, vágyaikat megvalósítani.

A szabadság, a természet, az utazás és a sport szerelmeseinek kedvében járva, valamint a költséghatékony több napos üzleti utazásokhoz Magyarországon elsőként jelentkezünk lakóautó bérlés szolgáltatással.

Tudta?

A lakóautó tartós bérleti havidíja személyautóval megegyező módon költségként elszámolható, áfájának legalább 50%-a visszaigényelhető.

KIKNEK AJÁNLJUK A LAKÓAUTÓ BÉRLÉST?

1. Utazó, országjáró, mobil vállalkozásoknak, melyek tevékenységi körükből eredően sokat járnak roadshowkra, rendezvényekre, üzleti utakra, filmforgatásokra, és költséghatékony, valamint kötetlen megoldást keresnek utazásaikra.

KEDVEZŐBB ÚTIKÖLTSÉG ÉS SZÁLLÁSHELY DÍJ

Számolja el a teljes lakóautó bérleti díját költségként, illetve igényelje vissza a bérleti díj áfájának legalább 50%-át, ezzel csökkentve mind útiköltségét, mind szállásra fordított kiadását!

PRAKTIKUS MUNKAESZKÖZ

Lakóautójával a személygépjármű tartós bérlet minden előnyét élvezheti, sőt még többet is! Használja céges lakóautóját utazási eszközként, szálláshelyként, termékbemutató- vagy munkaállomásként egyszerre! Működtesse lakóautóját az értékesítők utazási eszközeként, szálláshelyéül, termékbemutató helyeként vagy stábja mobil munkaállomásaként. A felhasználási lehetőségek tárháza végtelen. Válassza a költséghatékony és összkomfortos megoldást!

SZÁLLÁS FOGLALÁS NÉLKÜL

Ha nehezen tervezhető, mikor és hol lesz szüksége szállásra, íme a tökéletes megoldás! Ráadásul titkárnőjének sem kell órákig intéznie a szállásfoglalást.

2. Vállalkozásoknak, melyek a legjobb munkaadók kívánnak lenni.

MOTIVÁCIÓ A MUNKATÁRSAKNAK

Motiválja legjobb munkatársait lakóautó használattal! Váltsa ki a céges üdülőt egy költséghatékonyabb és többfunkciós megoldással.

4 ÉVSZAKOS GURULÓ ÜDÜLŐ

Balaton-parti nyaralás vagy februári síelés? Lakóautója egy modern guruló üdülő, mely minden munkatárs kedvenc útitársává válhat.

MINDEN MUNKATÁRSNAK IDEÁLIS

Egy lakóautó 4-6 fős családoknak, baráti társaságoknak is kényelmes, összkomfortos mobil otthont biztosít. Ráadásul B kategóriás jogosítvánnyal vezethető.

3. A szabadság, az utazás és a természet szerelmeseinek, akik szeretnék a lakóautó nyújtotta lehetőségeket élménnyé varázsolni szeretteik számára.

PRAKTIKUS ÉS RACIONÁLIS

Élvezze az otthon kényelmét és biztonságát ott és akkor, amikor Önnek tetszik!

ÚTON-ÚTFÉLEN BIZTONSÁGBAN

Bármikor, bárhová is utazik, mindig biztonságban van, hiszen Önnel utazik az otthona.

EGYÜTT A CSALÁD KÉNYELEMBEN

Egy igazán jó lakóautóban mindenkinek megvan a saját kuckója, így bármerre is jár, mindig mindenki otthon érezheti magát, mivel minden szükséges rendelkezésére áll, legyen szó akár tisztaságról, étkezésről, pihenésről vagy szórakozásról.

UTAZÁS SZABADON

Egy lakóautóval könnyedén eléri céljait, bárhová is vezessen útja. Álljon meg ott és annyi ideig, ahol és ameddig csak szeretne! Utazzon oda és akkor, ahová és amikor csak kedve tartja!

EGY LAKÓAUTÓ MINDENRE KÉPES

A XXI. század lakóautóival minden lehetséges – legyen akár fagyos tél vagy meleg nyár, szolgáljon otthonául családnak vagy baráti társaságnak, hódoljanak lakói a természetjárás vagy városnézés szenvedélyének – mindenre van megoldás.

MEGYÜNK A HOBBINK UTÁN

Legyen szó bármilyen mozgalmas kültéri hobbiról (túrázás, kerékpározás, lovaglás stb.), lakóautójával kényelmesen, minden felszerelést magánál tudva hódolhat kedvenc időtöltésének.

ELÉRNI A VÉGTELENT - VÉGTELEN KÉNYELEMBEN

Induljon el egy úton, célozza meg a végtelent, felejtse el a határokat! Mit számít a végtelen távolság, ha kényelmünk is az?

KÉSZEN AZ INDULÁSRA

Nem tudja, mikor lesz egy kis szabad ideje? Nem tudja vagy nem is szeretné megtervezni utazását? Nem probléma. A lakóautó mindig készen áll az útra. Induljon útnak, amikor épp kedve tartja!

MIÉRT ÉRDEMES LAKÓAUTÓT TARTÓS BÉRELNI?

EGYEDÜLÁLLÓ TARTÓS BÉRLETI LEHETŐSÉG

Magyarországon egyedülálló lakóautó bérlés szolgáltatáscsomagunk havidíjas konstrukcióban biztosítja a legköltséghatékonyabb finanszírozási formát, hiszen egy több ezer autóból álló flottaközösség tagjaként rendkívül kedvező feltételekkel jut finanszírozáshoz, biztosításokhoz és számos autós kedvezményhez, továbbá extra szolgáltatásokhoz (pl. üzemanyagkártya, kemping felszerelések stb.).

Lakóautó tartós bérleti szolgáltatásunkkal a személyautó tartós bérlet minden előnyét élvezheti.

A lakóautó tartós bérleti havidíja személyautóval megegyező módon költségként elszámolható, áfájának legalább 50%-a visszaigényelhető.

FINANSZÍROZÁSI ELŐNYÖK

 • Kedvezményes vételár, nettó finanszírozási alapon.
 • Kockázat- és tehermentes futamidő végi elszámolás garantált maradványértékkel.
 • Tőkéjét fejlesztésekre fordíthatja, vásárlás helyett.

BIZTOSÍTÁSI ELŐNYÖK

 • Kiemelkedően kedvező kötelező biztosítás.
 • Casco biztosítás rendkívül alacsony önrésszel, kedvező díjtétellel.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYES LEHETŐSÉGEK

 • Kedvezményes üzemanyagkártya (összesített elszámolással, Európa-szerte használható).
 • Kedvezmény az EuroFleet rent-a-car áraiból.
 • Kedvezményes szervizelési, karbantartási szolgáltatások, kiegészítők vásárlása partnerünk hivatalos műszaki bázisán.

TARTÓS BÉRLETI HAVIDÍJUNK TARTALMAZZA

 • a finanszírozást,
 • az illetékeket,
 • a biztosításokat (KGFB és CASCO) és
 • az adókat is.

Kapcsolatfelvétel

Győri iroda, levelezési cím:
9025 Győr, Farkas Mátyás u. 1.

Telefonszám:
+36 30 224 5886