OMV routex kártya

Üzemanyagkártyánkkal Ön a következő előnyöket élvezheti

OLCSÓBB ÜZEMANYAG ÁRAK

Kedvezményes árakon tankolhat bármekkora is legyen vállalkozása üzemanyag szükséglete.

EXTRA KEDVEZMÉNYEK FLOTTÁS ÜGYFELEINKNEK

Amennyiben Ön flottakezelési szolgáltatásainkat is igénybe veszi, üzemanyagkártyától függően extra üzemanyagár kedvezményben részesülhet.

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Üzemanyagkártyájára a PIN kódon felül különböző plusz azonosítókat is kérhet. Ilyen lehet például a gépkocsi rendszáma vagy a sofőr neve. A plusz azonosítón felül vásárlási korlátozásokat is beállíthat, mely lehet a vásárlás összege vagy a vásárlás tárgya. Így például beállíthatja, hogy a kártyával egy nap maximum 100.000 Ft-ért lehessen vásárolni.
Ha szükséges, a kártyát természetesen azonnal le is tudja tiltatni.

ÁTTEKINTHETŐ KÖLTÉSEK

Egyrészt különböző adatok folyamatos rögzítését kérheti a vásárlásoknál (pl. sofőrazonosító vagy flottaazonosító, kilométeróra-állás stb.). Másrészt amennyiben több kártyát igényel, a kártyák biztonsági beállításai alapján könnyedén követheti, melyik járművel, melyik dolgozó, mit vásárol. Üzemanyagkártyáinkkal autópálya-, alagút-, híd- vagy parkolási díjat is tud fizetni, melyek könnyen visszakövethetőek.

KÖNNYŰ ADMINISZTRÁCIÓ

Számlái könnyen áttekinthetővé és kezelhetővé válnak. Számláit havonta egyben kapja meg, így nincs szükség rá, hogy minden egyes tankolás után megőrizze a bizonylatot. Az Ön által kért beállításoknak megfelelően számláin részletes információk is feltüntetésre kerülnek (pl. sofőrazonosító, költséghely stb.).

ONLINE ÜGYINTÉZÉS

Az OMV Fleet Online Services, a Shell Card Online és a DKV Online-Services ügyintézési felületein bármikor, bárhol módosíthatja kártyájának beállításait, megnézheti kimutatásait vagy megtekintheti és letöltheti számláit. Amennyiben azonban Önnek úgy kényelmesebb, kártyájának beállításait, átállításait, tiltását közvetlenül rajtunk keresztül is intézheti.

OMV Routex Kárta

Ideális választás, ha…

  • jellemzően OMV töltőállomásokon vásárol
  • szeretné 29 európai országban 18.000 OMV, Aral, BP, Circle K és Eni töltőállomás szolgáltatásait igénybe venni
  • költséghelyeket szeretne megadni vásárlásaihoz (pl. külön szeretné könyvelni üzemanyag-, útdíj és egyéb vásárolt tételeit)

HOGYAN JUTHATOK HOZZÁ ÜZEMANYAGKÁRTYÁMHOZ?

  1. Vegye fel velünk a kapcsolatot! Kollégánk segít Önnek üzemanyagkártyával kapcsolatos kérdései megválaszolásában.
  2. Töltse ki és küldje vissza nekünk e-mailben a kollégánktól kapott kártyaigénylő űrlapot.
  3. Üzemanyagkártya kibocsátó partnerünk elbírálja kártyaigénylését, mely egy bonitás vizsgálatot jelent. Ez néhány napot szokott igénybe venni.
  4. Pozitív elbírálás esetén kiküldjük Önnek a szerződést, melyet Ön aláírás után az üzemanyagkártya partnerünkhöz továbbít.
  5. Ezután postai úton közvetlenül üzemanyagkártya kibocsátó partnerünktől megkapja üzemanyagkártyáját. A szerződés partnerünkhöz való visszaérkezésétől számítva jellemzően 1 héten belül megérkezik kártyája.
  6. Ezután már használhatja is üzemanyagkártyáját. Élvezheti az általa biztosított kedvezményeket.

Számláit rendszeresen (havi 1 vagy 2 alkalommal), igényeinek megfelelően, könnyen áttekinthető formában, e-számla vagy papír alapú számla formájában közvetlenül üzemanyagkártya partnerünktől fogja megkapni.

Kapcsolatfelvétel

Győri iroda, levelezési cím:
9024 Győr, Dugonics u. 16.

Telefonszám:
+36305015356