Közlemények

WLTP2 – Gondolkodjon előre, cseréljen autót most!

2019-11-19

Idén élesíti az EU a WLTP2 nevű szabványt, ami a forgalomba helyezett új autók esetében 95g/km-es maximális CO2 kibocsátást ír elő.

Tovább...

Mikor éri meg flottás használtautót venni? 4+1 többlet az EuroFleet autóiban!

2019-11-15

Az örök kérdés: Magánszemélytől, flottástól, vagy használtautó kereskedőtől érdemes autót venni? Szerintünk egyik sem fehér, vagy fekete, de segítünk eligazodni, hogy melyik milyen előnnyel – kockázattal jár tapasztalataink szerint.

Tovább...

Lakóautó 7+1 kívánsága téli álom esetén, hogy tavasztól újra használni tudd!

2019-11-06

Bár a mai modern lakóautókkal télen is lehetséges a kalandozás a végtelenbe, többségünk inkább téli álomra készíti föl az autót. Nézzük azt a 7+1 kívánságot, amelyeknek a lakóautók örülnek télen.

Tovább...

Nyereményjáték!

2019-10-19

Mivel rendkívül fontos számunkra, hogy a Hosszú Katinkával közösen szervezett jótékonysági licitünk híre minél több emberhez eljusson, ezért nyereményjátékot szervezünk, melyben egy Apple iPad 6-ost sorsolunk ki. Amennyiben ideje engedi, kérjük ossza meg Ön is a posztot és vegyen részt a nyereményjátékban. A poszt a képre kattintva érhető el.

Tovább...

Szavazzon és nyerjen!

2019-10-18

Szavazni a választott alapítvány képének kedvelésével tud.Kérjük, hogy látogassa meg Facebook oldalunkat és egy szavazattal segítsen minket a nemes cél elérésében, valamint nyerjen különleges ajándékokat, Hosszú Katinka aláírásával! Most a Katinka által az elmúlt egy évben használt Mercedes-Benz CLS Coupé típusú autót bocsájtjuk licitre, melyből a kikiáltási áron felül, minden egyes Forintot, amit a nyertes ad a járműért, egy az Önök által szavazással kiválasztott alapítványnak adunk. Ráadásul, most minden, a szavazást megosztó személy között, minden héten kisorsolunk egy Katinka által aláírt relikviát! Sok szerencsét kívánunk és előre is köszönjük részvételét a szavazásban!

Tovább...

Segítsen, hogy segíthessünk!

2019-10-06

Az EuroFleet Zrt. és Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő az idei évre egy igazán nemes célt tűzött ki maga elé, melynek sikeréből most Ön is kiveheti a részét! Mivel a társadalmi felelősségvállalás mindig is fontos szerepet játszott Társaságunk és Katinka életében is, ezért közösen úgy döntöttünk, hogy az elmúlt időszakban, márkanagykövetként Katinka által használt autót licitre bocsájtjuk. Mivel pontosan tudjuk, hogy a segítségnyújtás mennyire fontos és, hogy az összefogás mire képes, ezért a sikeres licitet követően a kikiáltási áron (mely az autó újkori értékének mindössze nagyjából 60%-a) felül befolyt teljes összeget, egy nyilvános szavazás keretében kiválasztott alapítványnak adományozzuk. Szavazni bárki szavazhat majd, így az összeg sorsáról az emberek döntenek! Az autó rendkívül alacsony futásteljesítménnyel bír és gyakorlatilag tökéletesen új állapotban van, értékét tovább növeli a teljesen egyedi és rendkívüli prémium felszereltség. Természetesen az igazi érzelmi töltetet az adja, hogy autót maga Katinka használta, amit a két külső tükörborításon és az autó műszerfalán is megtalálható aláírás tanúsít. A licit oldal és szavazás jövő héten indul, érdemes követni minket minden csatornánkon!

Tovább...

Közös projektbe fogtunk Hosszú Katinkával!

2019-10-02

Az elmúlt egy évben hatalmas büszkeséggel töltött el minket, hogy mi biztosíthattuk Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő mobilitását. A közös munka minden perce valódi élmény volt és mivel nem csak a céljainkban és a kemény munkában való hitünkben képviselünk hasonló értékeket, ezért közösen úgy döntöttünk, hogy a jövőben is szeretnénk folytatni ezt a virágzó együttműködést. A mai napon, Csőre Tamás az EuroFleet stratégiai igazgatója nagy örömmel adta át Katinkának az új Mercedes Benz CLS típusú prémium kategóriájú autóját. De itt nem állunk meg! Katinkával egy olyan közös – és rendkívül nemes - projektbe fogtunk bele, amiben szükség lesz Mindenki figyelmére! Részletek a jövő héten, addig is kérünk Mindenkit, hogy kövessen minket Facebookon, Instagramon és a YouTube csatornánkon.

Tovább...

Átadtuk Hosszú Katinka új autóját

2019-09-26

Lehullott a lepel! Az előző egy év után is folytatódik az együttműködés a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok Hosszú Katinkával! Rendkívüli megtiszteltetés számunkra, hogy 2020-ban is mi biztosíthatjuk a mobilitásodat. Az elkövetkező időszak viszont egy rendkívül nemes kezdeményezést és ezzel együtt rengeteg közös munkát tartogat számunkra. Érdemes követni a Facebook és az Instagram oldalunkat, hamarosan beszámolunk a részletekről!

Tovább...

A Lagardére Sports Hungary Kft. flottáját is mi kezelhetjük

2019-08-26

Örömmel jelentjük be, hogy a Mercedes-Benz Hovány, az EuroFleet és a Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Sports Hungary együttműködési megállapodást kötött. A prémium márkák összekapcsolódásával a felek hosszú távú, kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatot építenek, melyből mindhárom cég valamint üzleti partnereik is profitálhatnak.

Tovább...

EuroFleet – Business Superbrands 2019 díj

2019-05-23

Idén tizenötödik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat, amely az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a 23 tagú, független szakemberekből álló bizottság érdemesnek találta az EuroFleet márkáját a Business Superbrands 2019 cím viselésére.

Tovább...