Közlemények

Rendhagyó ügyféltalálkozó az EuroFleet Zrt-nél

2016-05-18

Sokat gondolkodtunk azon, hogy magas minőségű flottakezelési szolgáltatásunkon túl mivel köszönhetnénk meg Ügyfeleink bizalmát. Mindenképpen ügyféltalálkozóban gondolkodtunk, hogy a személyes kapcsolatot Bérlőinkkel erősíteni tudjuk, de nem akartunk egy szokványos „vendéglátást” szervezni. Ügyféltalálkozónkkal célul tűztük ki, hogy értéket adjunk Ügyfeleinknek.

Tovább...

I. GYŐRI JÓTÉKONYSÁGI LEO FUTÁS az EuroFleet Zrt. támogatásával

2016-04-11

Április 10-én egy borongós tavaszi napon került megrendezésre az I. GYŐRI JÓTÉKONYSÁGI LEO FUTÁS a Győr LEO Club szervezésében, mely a Bárczi Gusztáv Gyermekotthon lakóit és rászorulóit támogatta pénzbeli és tárgyi adományokkal.

Tovább...

A rent-a-car jó megoldás

2016-02-04

Miért venne céges autót alkalmazottainak vagy exkluzív vendégeinek, ha egyszerűbben és olcsóbban bérelhet is?

Tovább...

Karácsonyi ajándékcsomagok az Eurofleet Zrt. jóvoltából

2015-12-22

Az ünnepek közeledtével egyre hangsúlyosabbá válik az egymásra odafigyelés, a körülöttünk lévő emberekkel való törődés fontossága.

Tovább...

A „Mindennapok Angyalait” jutalmazták Győrben

2015-12-21

A Győr–Moson–Sopron Megyei Petz Aladár Megyei Oktató Kórház 40 ápolónőjét, egészségügyi szakdolgozóját összesen 1.000.000 Ft összeggel támogatta az EuroFleet Zrt., a Hovány Alapítvány bevonásával december idusán.

Tovább...

Csökkent az üzemanyagok ára

2015-11-20

Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a MOL.

Tovább...

Alaposan megugrott a benzin ára

2015-11-05

A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 6, a gázolajét 5 forinttal emelte szerdától a Mol. A 95-ös benzin átlagára 332-333 forintra, a gázolajé 341-342 forintra nőtt.

Tovább...

Az EuroFleet támogatásával teljesítette élete legnagyobb versenyét Szőnyi Feri

2015-09-28

„Ez a verseny nem a futásról szólt. Az igazi kihívás a mentális teher. Ez a kihívás arról szólt, hogy ismered-e a határaidat, és le tudod-e küzdeni őket. Olyan úton járok, amit én magam taposok ki.”

Tovább...

Az EuroFleet siker titka: Megbízhatóság, minőségi szolgáltatás, folyamatos képzés

2015-09-02

Kiválóan teljesíteni csak a képzett munkatárs tud. Pénzügyi megbízhatóság, kiváló munkakörülmények, elkötelezett, lojális és lelkes csapat. Ezek azok az alapfeltételek, amelyek mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy egy gazdasági vállalkozás napjainkban az élbolyhoz csatlakozzon. A legjobbak között azonban csak az lehet a befutó, aki emellett minőségi munkatársakat is fel tud mutatni, minőségi szolgáltatás ugyanis csak a képzett, sőt jól képzett munkatársaktól várható. Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. vezetése is ezt vallja: a flottakezelő cég az AAA (tripla A) Bisnode minősítés elnyerésével indította az évet (ezzel a tanúsítványával a hazai vállalatoknak csupán 0,63%-a büszkélkedhet), majd munkatársai folyamatos képzésével folytatta a fejlődést. Az eredmény magáért beszél: az EuroFleet napjainkban az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar tulajdonú flottakezelő az országban.

Tovább...

Csőre Tamás: Értéket teremtünk az EuroFleet támogatásai által

2015-08-26

Minőségi, elkötelezett munkavégzés, a megbízók igényinek maximális kiszolgálása, kiemelkedő pénzügyi és üzleti megbízhatóság. Egy jól prosperáló gazdasági vállalkozást ezek a tulajdonságok jellemeznek. Egy kiváló vállalkozás azonban, – mint amilyen az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. is - az üzleti eredmények mellett odafigyel a szűkebb és tágabb környezetére és lehetőségi szerint támogatja a társadalom értékes kezdeményezéseit – ezzel is értéket, méghozzá hosszú távú értéket teremt.

Tovább...