Közlemények

Kórházi Adományozás 2017

2017-12-14

Elérkezett 2017. karácsonya is, így már-már megszokott módon átadhattuk 1 millió Ft-os támogatásunkat a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház ápolóinak a Mindennapok Angyalai jótékonysági programunk keretében. Mint eddig minden évben, idén is 40 dolgozó kapott, fejenként 25.000 Ft értékű jutalmat tőlünk a Hovány Alapítványon keresztül.

Tovább...

Magyar Mentőkutyások mobilitásának támogatása

2017-12-10

Az EuroFleet Zrt. folyamatosan támogatja a Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetségének mobilitását.

Tovább...

Ismét rekordévet zárt az EuroFleet Zrt.

2017-03-28

Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. 2008-as megalapítása óta történő töretlen fejlődése a 2016-os évben is tovább folytatódott. A Vállalkozás az előző évhez képest a piaci átlag felett tudta növelni gépjármű állományát, árbevételét és adózott eredményét. A Társaság árbevétele az előző évhez képest 25,5 %-kal, 1,9 milliárd forintra nőtt.

Tovább...

Kórházi adományozás 2016

2016-12-19

Mintha csak tegnap álltunk volna a győri kórház nagyelőadójában, dobogó szívvel, látva a boldog arcokat… és lám-lám eltelt egy év, ismét a karácsonyra készülődünk…

Tovább...

Karácsonyi csomagok

2016-12-19

A tavalyi évhez hasonlóan 2016 karácsonyán is tartós élelmiszerekből álló ajándékcsomaggal leptünk meg 24 családot, illetve idős embert cégünk tényői székhelyén.

Tovább...

ÚJ szolgáltatáselem az EuroFleet Zrt-nél – GARDX járművédő rendszer

2016-09-16

Örömmel tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket és leendő Ügyfeleinket, hogy cégünk szolgáltatási szintjének további növelése érdekében új értéknövelő szolgáltatás elemet vezetett be. Minimum standard szolgáltatáscsomag választása esetén a megrendelt gépjárműveket GARDX járművédő rendszerrel ellátva adjuk át Bérlőinknek, amely hosszú távon megóvja a járművet a külső és belső szennyeződésektől, megőrzi a jármű újkori állapotát, mind a fényezés, mind a belső terek tekintetében.

Tovább...

Gazdasági Rádió – Nap Vendége interjú (2016.05.10)

2016-05-24

Csőre Tamás, az EuroFleet Zrt. stratégiai igazgatója a Gazdasági Rádiónak adott interjút 2016. május 10-én.

Tovább...

Motilválja munkatársait élményautózással!

2016-05-18

Az Eurofleetnél új élmények várják! Lepje meg saját magát vagy munkatársait a biztonságos száguldás élményével! Az üzleti életben, a professzionális szakmai munkában talán az egyik legfontosabb kérdés az, miként bánik egy cég az alkalmazottaival, vagy egy vezető a beosztottjaival. A témával foglalkozó pszichológusok szerint a legtöbb esetben a sikeres kommunikáció, a motiváció, ezeken túl pedig a profitorientált munkavégzés eredményessége azon múlik, hogy mennyire vagyunk képesek megnyerni az embereket a saját elképzeléseinknek. Az eddigi kutatások azt bizonyítják, hogy az egyénileg mérhető eredmények sokkal kisebb százaléka írható a technikai tudás javára. Ennél sokkal nagyobb százalék az emberi érintkezés technikájában mutatott ügyességének köszönhető;

Tovább...

Rendhagyó ügyféltalálkozó az EuroFleet Zrt-nél

2016-05-18

Sokat gondolkodtunk azon, hogy magas minőségű flottakezelési szolgáltatásunkon túl mivel köszönhetnénk meg Ügyfeleink bizalmát. Mindenképpen ügyféltalálkozóban gondolkodtunk, hogy a személyes kapcsolatot Bérlőinkkel erősíteni tudjuk, de nem akartunk egy szokványos „vendéglátást” szervezni. Ügyféltalálkozónkkal célul tűztük ki, hogy értéket adjunk Ügyfeleinknek.

Tovább...

I. GYŐRI JÓTÉKONYSÁGI LEO FUTÁS az EuroFleet Zrt. támogatásával

2016-04-11

Április 10-én egy borongós tavaszi napon került megrendezésre az I. GYŐRI JÓTÉKONYSÁGI LEO FUTÁS a Győr LEO Club szervezésében, mely a Bárczi Gusztáv Gyermekotthon lakóit és rászorulóit támogatta pénzbeli és tárgyi adományokkal.

Tovább...