Közlemények

Megyei matrica már mobilfizetéssel is

2015-01-20

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. kedden elindította az új autópálya-matricák, köztük az éves megyei e-matricák mobiltelefonon keresztüli értékesítését - közölte a társaság kedden.

Tovább...

2015-től érvényes Autópálya díjak és kategóriák

2015-01-15

A 2015. január 1-től érvényes díjtáblázat, az új díjkategóriák, és az e-matrica vásárlással kapcsolatos fontos információk itt találhatók.

Tovább...

Már nem csak száguld, de drágul is a használtautó-piac

2015-01-12

Az árak a forintárfolyam romlásának és az illetéktörvény változásának köszönhetően nőnek. Az év utolsó három hónapjában is folytatta szárnyalását a Használtautó-index: az elkelt használt személygépkocsik összértékének változását jelző mutatószám a negyedik negyedévben 134,4 százalékra emelkedett.

Tovább...

AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV ÁLTAL VALÓSULT MEG AZ EUROFLEET GÉPJÁRMŰ FLOTTAKEZELŐ ZRT. KOLLÉGÁINAK KÉPZÉSE.

2014-06-26

Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében 5.880.000,- Ft összegű támogatást nyert. A cég dolgozói a megvalósult képzések által hatékony segítséget kaptak a cégvezetés és munkakultúra, valamint a nehéz piaci helyzetben való versenyképesség fenntartása kapcsán, mely nagymértékben járul hozzá a hatékonyabb munkavégzéshez.

Tovább...

Autókkal fűszerezett konferenciák az EuroFleet-tel

2013-06-10

Az EuroFleet Zrt. Magyarország egyik legnagyobb gépjármű kereskedő hálózatának, a Hovány Csoport tagja, márka független flottakezelő. 5 éves fennállása óta töretlenül sikeres, ma már több, mint 100 ügyféllel rendelkezik, a kkv. és a multi szektorban is egyaránt képviselteti magát. Az EuroFleet sikere elsősorban szolgáltatása magas minőségi színvonalában, rugalmasságában és munkatársai ügyfélközpontú hozzáállásában rejlik.

Tovább...

Papír vagy tudás?

2013-06-05

Magyarországon a felsőoktatás középpontjában még mindig az elméleti tudás áll. Az egyetemek, főiskolák sajnos nem biztosítják megfelelő módon a gyakorlati tudás megszerzését, amely hiányosság miatt hallgatóik jelentős hátránnyal indulnak a munka világába. Gondolkodott már azon mit tehetünk azért, hogy a diplomások könnyebben el tudjanak helyezkedni és a vállalkozások is hatékonyabban működjenek? Az EuroFleet Zrt. már megtette ez irányban a kezdő lépést, hiszen csatlakozott a Menedzser Útlevél programhoz, amely a tehetséges fiatalokat kompetenciafejlesztés révén készíti fel a gyakorlati életre.

Tovább...

Operatív lízingbe vett személygépkocsikhoz kapcsolódó ÁFA levonások

2013-02-25

A Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közelmúltban a Lízingszövetség rendelkezésére bocsátott két tájékoztatójában pontosította a bérbe, operatív lízingbe vett személygépkocsikhoz kapcsolódó áfa-levonási jog terjedelmét, annak gyakorlási módját.

Tovább...

A válság ellenére is nyereségének növekedéséről számolt be az EuroFleet

2013-02-25

A gazdasági környezet kihívásai ellenére sikeres volt a tavalyi év az EuroFleet számára Az EuroFleet Zrt. a Hovány Cégcsoport flottakezelő vállalata pozitív pénzügyi eredményekről számolt be a 2012-es évet illetően. Csőre Tamás, az EuroFleet Zrt. stratégiai igazgatója a cég bejelentését értékelve elmondta: „Az EuroFleet egy erős, több lábon álló, folyamatosan javuló teljesítményt nyújtó vállalat, amely a gazdasági válság idején is számottevő profitra tett szert és folyamatos növekedést tudott fenntartani. Az elért eredménynövekedés tovább erősítette pénzügyi helyzetünket, így nagyon bizakodó vagyok a tekintetben, hogy 2013-ban is elérjük a forgalom és eredmény terén kitűzött növekedési céljainkat“ – közölte Csőre Tamás.

Tovább...

Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. 5 880 000 forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert

2012-12-20

Vállalati munkakultúra és a cégvezetés folyamatos fejlesztése, illetve a Menedzsment módszertanok nehéz piaci körülmények között című képzéseket valósítja meg uniós támogatással az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt.

Tovább...