Silk Protection járművédő rendszer

MIÉRT KELL MEGVÉDENI AZ AUTÓT?

Az EU rendeletek alapján az autógyártóknak ma vízbázisú fényezést kell alkalmazniuk, melyek valóban környezetbarátabbak, ám a külső behatásokkal szemben már kevésbé ellenállóak. Ezért is tartjuk rendkívül fontosnak, hogy az autót még az autószalonból való elhozatal előtt védelemmel lássuk el, hiszen az újautó-érzés fantasztikus és szeretnénk, ha a védelmünk segítségével Ön ezt évekig élvezhetné.

MIT NYÚJT A SILK PROTECTION ÖNNEK?

A SILK PROTECTION egy kerámia alapú, teljes körű gépjármű érték- és állagmegőrző bevonat. A SILK PROTECTION termékcsaláddal teljes körű védelmet nyújthatunk autónknak, beleértve a fényezést, az üvegfelületeket, illetve a bőrüléseket. Így az Ön autóját már a forgalomba helyezés előtt egy olyan védelemmel tudjuk ellátni, ami évekig tudja garantálni a szalonállapotot.
A SILK PROTECTION rendkívül erős védőréteget alkot a fényezésen, így azt repülőgépeken is alkalmazzák.

A SILK PROTECTION LEGFŐBB TULAJDONSÁGAI

Silk Protection

FÉNYEZÉSVÉDELEM

A védelem gyakorlatilag úgy funkcionál az Ön fényezésén, mintha egy plusz lakkréteg lenne az autón, ami acél erősségű. Ez a bevonat abszolút nem hasonlítható egy hagyományos wax-hoz , mivel a SILK PROTECTION bevonat teljesen átlátszó és rendkívül ellenálló. Keménysége a Mohs-féle keménységi skála szerint 9h (referencia értékként a gyémánt 10h keménységű).

Silk Protection

ÜVEGVÉDELEM

Az autón található üvegfelületekre a SILK PROTECTION GLASS Action védelmet helyezzük fel. Ennek a bevonatnak köszönhetően jelentősen javul a közlekedési biztonság esős körülmények között is, hiszen a bevonat nem engedi szétterülni a vízcseppeket, így azok gyakorlatilag lefutnak a szélvédőről.

BŐRVÉDELEM

A SILK PROTECTION Leather guard egy olyan láthatatlan bevonatot képez a bőr felületén, ami az emberi kéznek nem észrevehető, így a bőr szellőzését sem befolyásolja. A bevonat megakadályozza még a kényes színek esetében is a koszolódást (farmerfoltok stb.). A bőr tapintása puha és rugalmas marad, mintha csak új lenne.

MINDEN SILK PROTECTION KEZELÉSHEZ AJÁNDÉK ÜGYFÉLCSOMAGOT ADUNK

Fontos számunka, hogy Ön a hétköznapokban is prémium minőségű termékeket tudjon használni járművén, ezért minden egyes SILK PROTECTION rendszer részét képezi az Ügyfélcsomag, ahol számos hasznos kiegészítőt talál.

Az Ügyfélcsomag része

  • SILK Premium Universal Cleaner

Tökéletesen alkalmas a műanyag felületek, illetve a felnik tisztán tartására. Termékünk nem tartalmaz maró anyagokat, biológiailag lebomlik.

  • SILK Premium Glass Cleaner

Rendkívül magas alkoholtartamú ablaktisztító, kiemelkedő minőség, csíkmentes ragyogás. Az üvegfelületek tisztán tartása csak egy egyszerű mozdulat.

  • SILK Premium Nano Finish

Az autómosás után kifejezetten ajánlott készítmény. Egyszerűen csak fújjuk be a száraz, tiszta karosszériát és töröljük le. Az eredménye elképesztő ragyogás a Carnauba waxnak köszönhetően.

  • Silk Premium MicroSILK

40cmX40cm nagyságú, magas grammszámú, prémium mikroszálas kendő. Tökéletesen alkalmazható az autó bármely felületén.

 

Amennyiben elégedett a SILK Premium termékekkel, az ügyfélcsomag tartalmát az EuroFleet ügyfeleinek járó kedvezményes áron bármikor egyesével utánrendelheti, illetve kipróbálhatja a SILKGROUP teljes termékpalettáját. A SILKGROUP Kedvezménykártyával Ön minden a www.silkgroup.hu weboldalon történő vásárlása esetén 10% kedvezményben részesül.

KIK SZÁMÁRA ÉRHETŐ EL A SZOLGÁLTATÁS?

A szolgáltatás elérhető új és használt gépjárművek esetén egyaránt mind vállalati ügyfelek, mind magánszemélyek számára. Az EuroFleet Zrt-től történő személygépjármű tartós bérlés esetén a SILK PROTECTION járművédő rendszer a standard csomag részét képezi.

A gépjárművek SILK PROTECTION járművédő rendszerrel történő kezelését Magyarország egész területén belül díjmentesen vállaljuk.

A SILK PROTECTION védőréteg előnye az autó hosszú távú állag- és értékmegóvása, mindez költséghatékonyan, mert nem lesz szükség a bőrkárpit tisztíttatására, elegendő lesz egy egyszerű porszívózás, illetve az autó külső mosására számottevően kevesebbszer lesz szükség, valamint elegendő lesz a mosóban az egyszerűbb és olcsóbb mosási programot választani. Így a SILK PROTECTION-re költött összeg rövid idő alatt megtérül az alacsonyabb tisztítási költségeken.