Érdekességek

Bármelyik futár kinyithatja a Volvókat Göteborgban

Jön a karácsony, és a vásárlási és ajándékozási időszak a tetőfokára hág. Mindez persze sok kényelmetlenséggel jár, kivéve, ha a netes rendelés után haza sem kell menni a futárt fogadni.

Tovább...

Milyen autója lenne James Bondnak, ha átállna a rosszfiúkhoz?

James Bondot általában két dologról lehet megismerni: rázva, és nem keverve issza a Martinit, valamint Aston Martint vezet.

Tovább...

Itt az új AUDI TT Sportback

A családiasított, négyajtós Audi TT Sportback, a TT egyéb variánsaihoz hasonlóan Győrben készül majd.

Tovább...

Képeken a rejtélyes BMW

Különféle elméletek léteznek arra vonatkozóan, hogy miféle szerepet szán a BMW a fura kétajtósnak, de annyi biztos a vázlatok alapján, hogy fogyasztásra optimalizált modellről van szó.

Tovább...

Százharminc lovas lesz a sportos zseb-Toyota?

A Toyota alig néhány nappal ezelőtt mutatta meg a Tokiói Autószalonra készülő S-FR tanulmányt. Akkor azonban még sokat nem lehetett tudni arról, milyen műszaki tartalommal töltik meg az aprócska karosszériát. Most viszont kiszivárgott néhány adat.

Tovább...

Vinnék a Ferrari-részvényeket, mint a cukrot

Egyre nő az érdeklődés a Ferrari tőzsdei bevezetése iránt, már négyszeresen jegyezték túl a rendelkezésre álló részvénymennyiséget - írta csütörtökön a Corriere della Sera című olasz napilap.

Tovább...

Na, milyen kocsiba ült Ferenc pápa Amerikában?

Kedden az Egyesült Államokba érkezett Ferenc pápa. Az egyházfő az Andrews támaszponton autóba ült, na de milyen autóba?

Tovább...

Alakváltó autót mutatott be a Mercedes Frankfurtban

Az ultrahatékony Concept IAA képes arra, hogy menet közben megnyújtsa a karosszériáját, így fokozva az aerodinamikai hatékonyságot.

Tovább...

Megmutatták az új Opel Astra kombit

Megjelentek az első fotók és információk az Opel Astra K Sports Tourerről, amely az ötajtós ferdehátúval egyetemben a Frankfurti Autószalonon ünnepli a világpremierjét. A kombi modell az ötajtóshoz hasonlóan két mázsát veszített a tömegéből és akár 1630 liternyi poggyászt is elszállít. 95-200 lóerős motorokkal októbertől rendelhető.

Tovább...

Véget ért a La Ultra

Harmadikként ért célba Szőnyi Feri

Tovább...