Kórházi Adományozás 2017

Elérkezett 2017. karácsonya is, így már-már megszokott módon átadhattuk 1 millió Ft-os támogatásunkat a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház ápolóinak a Mindennapok Angyalai jótékonysági programunk keretében. Mint eddig minden évben, idén is 40 dolgozó kapott, fejenként 25.000 Ft értékű jutalmat tőlünk a Hovány Alapítványon keresztül.


3 éve azzal a céllal kezdtük el a győri kórházat támogatni, hogy felhívjuk a figyelmet a kórházi dolgozók munkájának fontosságára. A 2017. december 13-i ünnepélyes átadón úgy éreztük, célunkhoz közelebb kerültünk. Köszönjük a kórháznak az ünnepség megszervezését és a szívből jövő beszédeket!

Idén a kórházzal egyeztetve, egy kis plusz ajándékkal is készültünk a kórház gyermek osztálya számára. 3 darabos kisautó flottát készítettünk, mely reméljük, sok gyermeket, szülőt és osztályon dolgozót fog segíteni azzal, hogy a kisautók lekötik majd a műtétre várakozó vagy éppen szomorkodó gyermekek figyelmét. A kisautók átadásakor örömmel láttuk, hogy nem csak a gyerekek, de a szülők és a kórházi dolgozók arcát is mosolyra csalták az autók.

A Hírcity összefoglalója az eseményről