eBringaFlotta

Hírek, információk, tanácsok

Városi rohanás, de mivel?

A Speedzone csapata letesztelte, hogyan lehet a városban gyorsan, ám mégis kényelmesen közlekedni. Ha kíváncsi, miként teljesített az eBringaFlottás  pedelec-ünk, akkor nézze meg videónkat: https://youtu.be/ofuPzNUMsew

Tovább olvasom »

Hogyan használd pedelec kerékpárod?

2. HOGYAN HASZNÁLD PEDELEC KERÉKPÁROD? – 10+1 LÉPÉS AZ IDEÁLIS KAPCSOLATÉRT Sorozatunk második részében útmutatást nyújtunk a pedelec kerékpárok használatát illetően. Összegyűjtöttük az alapokat, alább

Tovább olvasom »

Hírlevél

Amennyiben szeretné megkapni aktuális ajánlatainkat, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Elektromos pedelec kerékpárok tartósbérlete

Az EuroFleet az első gépjármű flottakezelő vállalat, amely több mint 10 évvel ezelőtt célul tűzte ki Magyarországon a prémium minőségű, teljeskörű flottakezelési szolgáltatást.

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk, amelyet egyrészről a COVID-19 okozta járvány, másrészről az e-bike-ok rohamléptékű fejlődése idézett elő.

2021 tavaszától BringaFlotta tartósbérleti szolgáltatásunk keretén belül lehetőség van e-bike-ok vállalati felhasználására.

Mire megoldás az e-bike? Városi és elővárosi napi ingázásra egyaránt, sőt. Az elektromotor 25 km/h sebességig segíti felgyorsítani a felhasználót, így megfelelő tempóval, mégis komfortosan érjük el munkahelyünket, otthonunkat.

Sok ingázó keresi és igényli a megoldást, amely betölti a tömegközlekedés és az autózás közötti űrt. Egy pedelec képes kiváltani a tömegközlekedési eszközöket, biztonságos & egyéni utazást tesz lehetővé, amely a pandémia korában kulcsfontosságú tényező.

Sőt, az elektromos rásegítés biztosítja a tempós, dugómentes haladást is.

A városok már megteltek, de egy kerékpárral mindig jut szabad sáv, ahol megállás nélkül tovább haladhatunk.

Kérem, olvassa el mikromobilitási szolgáltatásunkról szóló információkat, biztos van önnek is néhány olyan munkavállalója, akinek megoldást tudunk biztosítani egy-egy megfelelő e-kerékpárral.

Egyéni, egészséges és városbarát

Vírusmentes & városbarát
A vírusmentes közlekedés megoldása a tömegközlekedés helyett, az egyéni mobilitás. A városban erre a legjobb megoldás az e-bike, hiszen elektromos rásegítéssel könnyedén, izzadság és stresszmentesen időben érjük el úticélunkat.
Kényelmes & sportos
Az e-bike nagyszerűsége abban rejlik, hogy választhatunk: kényelmesen vagy sportosan szeretnénk kerékpározni. Ha a kényelem a cél, több rásegítést kérhetünk, ha a sportolás, kevesebbet. Az e-bike-kal maximalizálhatjuk a kényelmet vagy a sportértéket.
Motivál & fitten tart
Motiváltabban és hatékonyabban dolgozunk, ha minden nap jut egy kis idő testmozgásra. Napi 20-30 perc kerékpározás már segít fittségünk és motiváltságunk fenntartásában, sőt mindeközben még úticélunkat is elérjük.

A városi közlekedés valódi megoldása

Dugó helyett → közlekedés
Senki sem szeret dugóban tétlenkedni, pláne idegeskedni. Egy kerékpárral nincs dugó, csak haladás. A városok már megteltek, de egy kerékpárral mindig jut szabad sáv, ahol megállás nélkül tovább haladhatunk.
Erőlködés helyett → haladás
A régi kerékpárokkal sokszor erőlködve jutottunk előre, még vízszintes talajon is. Az elektromos rásegítésnek hála, akár a 25 km/h-s sebességet is erőlködés nélkül ki tudjuk tekerni magunkból könnyedén.
Tömegközlekedés helyett → egyéni szabadság

Sok városlakó keresi és igényli a megoldást, amely betölti a tömegközlekedés és az autózás közötti űrt. Erre a legjobb megoldás az e-bike, amellyel egyénileg és szabadon járhatjuk a várost és azon túl.

eBringaFlotta - előny a felhasználónál

Beszerzési kedvezmények - az Ügyfélnek továbbítva
Üzemeltetési és biztonsági előnyök
Juttatásként vagy munkaeszközként is adható

+2 kerék, ha mégis messzire kell mennie

Keressen minket bizalommal, örömmel segítünk a legjobb döntés meghozatalában!

ebringaflotta@eurofleet.hu
+36 30 903 2429

Kapcsolatfelvétel

Értékesítés 
9024 Győr,  Dugonics utca 16.

Telefonszám:
+36 30 903 2429